Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika !

W pierwszym dniu następnego roku Twego młodego, owocnego i pięknego życia
życzę Ci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

I oczywiście trzymam kciuki .

Posted

uff jesteśmy i z takim właśnie uśmiechem :p

to po kolei - nerki mamy w miarę OK! wiele nie było widać ponieważ jesteśmy za grubi - i jedna nerka była ładnie widoczna i są leciutko powiększone jakiestamkłębuszki ale to nie rzutuje wiele :multi: druga była widoczna słabiej ale nie było na niej nic nadzwyczajnego - czyli te złe wyniki to od zapalenia pęcharza - wet to nazwał mocznocą pozanerkową i na to się nie umiera :multi:

2. mamy wielką wątrobę i przez to taki duży brzuch, pobrali krew i jutro wyniki - ja sie wykończę tym oczekiwaniem na wyniki, a tymczasem dostaliśmy hepatil

3. mamy zasyfiały woreczek żółciowy i aż się wet dziwił, że Bolesławski nie rzyga, a on rzygał u mnie tylko raz jak sie zadławił :cool1: na szczęście ujście tegoż jest szerokie więc leki tylko rozrzedzą to co sie tam nazbierało (błoto :-o ) i to sobie powinno spłynąć :p

i po 4. najważniejsze - 3 września Bolesławek przyczyni się do rozwoju polskiej ultrasonografii weterynaryjnej :lol: i będzie modelem na sympozjum wet. - będziemy pokazywać naszą wielką wątróbkę i woreczke żółciowy - badanie będzie robione super mercedesem wśród USG (głowica 10mHz cokolwiek by to nei znaczyło :razz: - teraz była 6mHz - i została nazawana maluchem :p ) ZA DARMO :multi: więc będzie super dokładne badanie i wtedy będzie widać każdy zakąteczek nereczki i wszystkiego :multi:

uffff a tymczasem zmykam zaraz na wichurke - zmęczonam strasznie nie wiem czym :hmmmm:

aaaa i jeszcze muszę pochwalić, że Bolesławek jakieś pół godziny podczas USG leżał hiper grzecznie na pleckach :loveu: :loveu: :loveu: mój syneczek kochany :loveu:

chyba o niczym nie zapomniałam :oops: prostota jest tyż ok :p i pęcherz prawie ok - lekko widać, że było zapalenie - także jak to wetka powiedziała - na tą Bolusiową puszkę Pandory jest bardzo dobrze bo mogło być bardzo źle :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: Dziękujemy za kciukasy - przydały się :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba w Siemianowicach tak mi się wydaje przynajmniej :oops: ale zapomniałam spytać dokładnie :oops:
Buuuu, myślałam, ze może gdzies bliżej :shake:

Posted

troszkę jeszcze mam leśnych foteczek :p jak mi sie skonczą to nei wiem co będę wklejać :lol:

a wogóle to Boluś oszalał - biega po domu :crazyeye: marudzi i chyba go swędzi ogolone brzuszysko bo strasznie się nadstawia do drapania :loveu:

uciekająca panna młoda :evil_lol:

potffór w ciemnym lesie

oddala się w mrok

modell