Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: mój wujek miał swego czasu zainteresowania takimi gadżetami, ale po co ja to piszę jak i tak nie uwierzycie :evil_lol:
Nie no, dlaczego nie uwierzymy? :roll: Nie wiem, jak Vectra, ale ja tam jestem łatwowierna :evil_lol:

Posted

uwaaaagaaa wstawiam foty moich psów :crazyeye: coś dawno ich nie było :lol: ale robione moim dziadem :placz: więc jako moderator mojego wątku :diabloti: zmieniam zasady i MACIE PISAĆ ŻE SĄ PIĘKNE!!!! :p

siiiuuu czyli to co Bolusie teraz robią najchętniej (oprócz jedzena :cool1: )

i znowu siuuuu

Lunek goopieje

i łypie oczkiem :lol:

qrwaaaaaa imageshack sie wali znowu wrrrrrr :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']noo nabyłam sie za wszystkie czasy, ale nie dane mi było posiedzieć dłużej bo dzieci w domu zostały :shake:

:diabloti:

poproszę to zdjęcie na konkurs :multi: :multi: :multi: :multi:

i ten pamp :multi: :multi: :multi:

Posted

odkryłam dziś że mam na działce jarzębinkę :oops: :crazyeye:

i jarząbka :loveu: :evil_lol:

i jarząbkową krowe co nie chciała podnieść łba do fotki :angryy:

:mad:

a prężyk sie prężył :evil_lol:

a krowa sie pasła :p

Posted

[quote name='aga1215']Monika - wyrzucili Cie ze zlotu??? :crazyeye: ..już jesteś???? :crazyeye:

hahahah, tak grzecznie acz stanowczo ją wyprosili, razem z pijaną Pysią, bo publicznie się przyznały, ze nie są dziewicami :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']hahahah, tak grzecznie acz stanowczo ją wyprosili, razem z pijaną Pysią, bo publicznie się przyznały, ze nie są dziewicami :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Waszeczko prężyk i krówka przeokropicznie sliczne:p

ale ma fajną zawadiacką minkę;)

Posted

Dzień doberek!;)

Monika, dała byś spokój , tyle brzydkich zdjęć wstawiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ta

i ta fota

są okropne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alka']Dzień doberek!;)

Monika, dała byś spokój , tyle brzydkich zdjęć wstawiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ta

i ta fota

są okropne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jedna brzydsza od drugiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahha jak zwykle mnie rozszyfrowałyście hahaha TAK zostałyśmy z Pysią wyrzucone ze zlotu za brak dziewictwa i Pysiowe Pijaństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

hahahha jak zwykle mnie rozszyfrowałyście hahaha TAK zostałyśmy z Pysią wyrzucone ze zlotu za brak dziewictwa i Pysiowe Pijaństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Waszko mła wkońcu się wydało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jedna brzydsza od drugiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahha jak zwykle mnie rozszyfrowałyście hahaha TAK zostałyśmy z Pysią wyrzucone ze zlotu za brak dziewictwa i Pysiowe Pijaństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:o masz ...i jeszcze mnie chciały w to wciągnąć :mad:..................:cool3:kurcze to w Morsku pozostaly same dziewice i prawiczki no i 100% abstynenci .......eeee to nuda :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:o masz ...i jeszcze mnie chciały w to wciągnąć :mad:..................:cool3:kurcze to w Morsku pozostaly same dziewice i prawiczki no i 100% abstynenci .......eeee to nuda :razz:

widzisz Ala, dobrze, że nie pojechałyśmy :shake: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:o masz ...i jeszcze mnie chciały w to wciągnąć :mad:

no bo wiesz - liczyłam na to, że uzyjesz autorytetu i będą musieli nam uwierzyć :evil_lol:

KROWA!!! :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']no bo wiesz - liczyłam na to, że uzyjesz autorytetu i będą musieli nam uwierzyć :evil_lol:

KROWA!!! :angryy:

Monika - krowa, qń, siano - stajnie budujesz???:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
co to są walonki??? :razz:
:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nie co za miastowa kobita że nie wie co to walonki ;)to wyjsciowe buciki gospodyni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: