Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Pospacerowy Boluś mnie urzekł :ylsuper::lol:

A po drugie, to tak się zastanawiam, czy ty Waszko aby na pewno przemyślałas tę wypowiedź:

Ja chyba wolę nie wiedzieć, co wy z Pysią naprawde na tych niewinnie wyglądających przechadzkach robicie :evil_lol:

:oops: :oops: :oops:

Posted

Aga aaaleee śmieszne :mad:

Haniu dziękujemy :-)

ponieważ gorąco jest nadal - nawet wyczyszczenia akwariuma nie przyniosło mi ulgi to wstawiam jeszcze wodne fotki :cool1:

Boluś zajęty z Zmorka zdziwiona :lol:

i jeszcze trochę z serii czy to pies czy wydra :lol:

i to już po przejęciu Bolusiowej zdobyczy :mad:

nie wiem czy zauważyłyście ,ale Luna zgrubła :roll: a dlaczego? a dlatego, bo zostały z Oliwią najlepszymi kumpelkami ostatnio :crazyeye: :multi: Luna naprawdę pokochała Oliwię a Oliwkowa Panienka pokochała Lunę :loveu: miłość kwitnie - Luna dostaje część porcji jedzeniowych od Oliwkowej, a Oliwkowa dożywia się żarciem z Lunkowej miski - uwaga! podczas kiedy Luna je!!!:diabloti: i nie ma ani ani warknięcia! :loveu: rano jak wróciłam znad morza i smacznie spałam w pokoju zamkniętym, oczywiście psy ze mną, obudziło mnie walenie dwoma małymi rączkami w drzwi i krzyki "Nuunooo!!! Nuuunooo!!!!" :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Waszka ale masz fajnie :loveu: moj Mikus jak tylko widzi "moją" Oliwke to szczerzy kły i zwiewa :placz: :placz:

noo teraz jest naprawdę fajnie bo bezstresowo, ale Lunie zajęło ponad rok pokochanie Oliwkowej panienki :lol: tyle samo zajęło jej zaakceptowanie Bolusia więc chyba taka już jej uroda - mam nadzieję że mi ruska szybciej zaakceptuje :roll:

witaj jojo :-)

Posted

malawaszka napisał(a):

nie wiem czy zauważyłyście ,ale Luna zgrubła :roll: a dlaczego? a dlatego, bo zostały z Oliwią najlepszymi kumpelkami ostatnio :crazyeye: :multi: Luna naprawdę pokochała Oliwię a Oliwkowa Panienka pokochała Lunę :loveu: miłość kwitnie - Luna dostaje część porcji jedzeniowych od Oliwkowej, a Oliwkowa dożywia się żarciem z Lunkowej miski - uwaga! podczas kiedy Luna je!!!:diabloti: i nie ma ani ani warknięcia! :loveu: rano jak wróciłam znad morza i smacznie spałam w pokoju zamkniętym, oczywiście psy ze mną, obudziło mnie walenie dwoma małymi rączkami w drzwi i krzyki "Nuunooo!!! Nuuunooo!!!!" :loveu: :loveu: :loveu:

To już wiem dlaczego Gerda uwielbia małe dzieci :cool3: Chrześniak TZta uwielbia karmić Gertrudę, a jak się przy tym smieje i cieszy :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha to już nic nadzwyczajnego - na spacerach, w domu rzadziej, a w moim pokoju to już kompletnie nimożliwe :evil_lol:

Witaj Monika!:lol:
Na Wichurce będa miały osobne pokoje?;)

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha NIE!!! i jeszcze rusk im dowalę do jednego pokoju :diabloti: MUSZĄ się pokochać :evil_lol:

:hmmmm: wiem :multi: - w razie czego Waszka odstąpi im własny pokój;) :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no przeca ze mną będą mieszkać - żadnego SWOJEGO pokoju mieć nie będą :diabloti: co najwyżej piwnicę :diabloti:

o, o - właśnie :multi: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha NIE!!! i jeszcze rusk im dowalę do jednego pokoju :diabloti: MUSZĄ się pokochać :evil_lol:

nooo... rusek kochac małe sztucerki, małe sztucerki z cebulka charoszije :evil_lol: