Alka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 rewelka! :loveu: loozacki chłopak z Bolutka :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 hahhahaha to nie poopal tylko boja :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 hahah noo to boja ratunkowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 zmokłe kury mówią dogobranoc :loveu: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 moja droga, a cze,mu ty takie ładne zdjecia robisz? :mad: :shake: I następnym razem jak będziesz potrzebowała z wody wyciągnąć cokolwiek, to zawołaj Leona :lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='malawaszka']zmokłe kury mówią dogobranoc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ciudownościowe:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']moja droga, a cze,mu ty takie ładne zdjecia robisz? :mad: :shake: a które to niby takie adne??? :shake: a po Lełona zadzwonię i owszem :p Debest Dzięki :cool1: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst']jesce kce fotecke :cool3: proszę :loveu: i dobranoc :p Quote
aga1215 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='malawaszka']proszę :loveu: i dobranoc :p ooooocccccchhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Dzień Dobry :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='malawaszka']a które to niby takie adne??? :shake: wszystkie ostatnie :placz: Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Dzień Dobry w kolejny upalny poranek :shake: rozpłyne się w końcu :mad: Quote
aga1215 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 malawaszka napisał(a):Dzień Dobry w kolejny upalny poranek :shake: rozpłyne się w końcu :mad: hi,hi :evil_lol: ;) ;) ;) tylko nie zapomnij tego ufocić ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Witaj łobuzico :) My jeszcze tutaj bo TZ pojechał mierzyć brame .... Uparł się na przesuwną chociaż one są okropne....Ale nic to - będę miała haka na niego ;) Czasem warto ustąpić ;) Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Aga :eviltong: krzyczą szukaj piłki, przynieś piłkę - ale gdzie ta piłka jest??? kto ma jej szukać??? ahh poudaję że też szukam Bolek durniu piłka jest na głębokiej wodzie - nie zawracaj sobie tym głowy - duża niech płynie :cool1: ahhh młoda przestań - trzeba też trochę poudawać że szukam tej goopiej piłki nie? aaa to szukaj - ja lecę kibicować Seti :razz: MAM!!!!! MAM!!!!!!! może to nie piłka, ale pańcia kazałą szukać to szukałem i znalazłem :loveu: Bolek kuuurrrdeee tylko mi tu wyjdź na brzeg to... :mad: phi! to nie wyjdę :eviltong: w wodzie się będę bawił A CO! traaallaaa mam zaje**sty patyk :cool1: i na brzeg też wyjdę! tylko koło Pańci :eviltong: i nie zabierzesz mi bo ci pańcia nie pozwoli :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='Pysia']Witaj łobuzico :) My jeszcze tutaj bo TZ pojechał mierzyć brame .... Uparł się na przesuwną chociaż one są okropne....Ale nic to - będę miała haka na niego ;) Czasem warto ustąpić ;) ooo cześć Pysia :cool1: to nieh kupi taką mniej okropną :p no i widzę, że ciąg dalszy nauk z serii: jak postępować z facetem :razz: Quote
Pysia Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 malawaszka napisał(a):ooo cześć Pysia :cool1: to nieh kupi taką mniej okropną :p no i widzę, że ciąg dalszy nauk z serii: jak postępować z facetem :razz: A niech se kupuje jaką chce ;) Ja potem będę reszte wybierać :evil_lol: Muszę kupić tanio kompa drugiego....Bo nie mam ochoty siedzieć ciągle przy tym co Karol....Kurcze....Tyle mam planów a kasy brak :evil_lol: Fotki Bolutka świetnie wyszły z tym konarem ;) Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 taki gorąc, że wstawię dla ochłody troszkę pływającej wyderki :p Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :multi::multi::multi:o jak miło ..jak mokro na fotkach:loveu: Quote
asher Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Pospacerowy Boluś mnie urzekł :ylsuper::lol: A po drugie, to tak się zastanawiam, czy ty Waszko aby na pewno przemyślałas tę wypowiedź: [quote name='malawaszka']Pysia nie umieraj :placz: kto mi będzie dawał koopy w doope :placz: Ja chyba wolę nie wiedzieć, co wy z Pysią naprawde na tych niewinnie wyglądających przechadzkach robicie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 :crazyeye: to była baaardzo nieprzemyślana wypowiedź napisana w wielkiej depresji i upale :shake: :oops: Quote
Recommended Posts