Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja droga, a cze,mu ty takie ładne zdjecia robisz? :mad: :shake:

I następnym razem jak będziesz potrzebowała z wody wyciągnąć cokolwiek, to zawołaj Leona :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']zmokłe kury mówią dogobranoc :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ciudownościowe:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']moja droga, a cze,mu ty takie ładne zdjecia robisz? :mad: :shake:

a które to niby takie adne??? :shake:

a po Lełona zadzwonię i owszem :p

Debest Dzięki :cool1: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzień Dobry w kolejny upalny poranek :shake: rozpłyne się w końcu :mad:

hi,hi :evil_lol: ;) ;) ;) tylko nie zapomnij tego ufocić ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj łobuzico :)
My jeszcze tutaj bo TZ pojechał mierzyć brame .... Uparł się na przesuwną chociaż one są okropne....Ale nic to - będę miała haka na niego ;) Czasem warto ustąpić ;)

Posted

Aga :eviltong:

krzyczą szukaj piłki, przynieś piłkę - ale gdzie ta piłka jest??? kto ma jej szukać??? ahh poudaję że też szukam

Bolek durniu piłka jest na głębokiej wodzie - nie zawracaj sobie tym głowy - duża niech płynie :cool1:

ahhh młoda przestań - trzeba też trochę poudawać że szukam tej goopiej piłki nie?
aaa to szukaj - ja lecę kibicować Seti :razz:

MAM!!!!! MAM!!!!!!! może to nie piłka, ale pańcia kazałą szukać to szukałem i znalazłem :loveu:

Bolek kuuurrrdeee tylko mi tu wyjdź na brzeg to... :mad:

phi! to nie wyjdę :eviltong:

w wodzie się będę bawił A CO!

traaallaaa mam zaje**sty patyk :cool1:

i na brzeg też wyjdę! tylko koło Pańci :eviltong:

i nie zabierzesz mi bo ci pańcia nie pozwoli :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj łobuzico :)
My jeszcze tutaj bo TZ pojechał mierzyć brame .... Uparł się na przesuwną chociaż one są okropne....Ale nic to - będę miała haka na niego ;) Czasem warto ustąpić ;)

ooo cześć Pysia :cool1: to nieh kupi taką mniej okropną :p no i widzę, że ciąg dalszy nauk z serii: jak postępować z facetem :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo cześć Pysia :cool1: to nieh kupi taką mniej okropną :p no i widzę, że ciąg dalszy nauk z serii: jak postępować z facetem :razz:

A niech se kupuje jaką chce ;) Ja potem będę reszte wybierać :evil_lol:
Muszę kupić tanio kompa drugiego....Bo nie mam ochoty siedzieć ciągle przy tym co Karol....Kurcze....Tyle mam planów a kasy brak :evil_lol:
Fotki Bolutka świetnie wyszły z tym konarem ;)

Posted

Pospacerowy Boluś mnie urzekł :ylsuper::lol:

A po drugie, to tak się zastanawiam, czy ty Waszko aby na pewno przemyślałas tę wypowiedź:
[quote name='malawaszka']Pysia nie umieraj :placz: kto mi będzie dawał koopy w doope :placz:
Ja chyba wolę nie wiedzieć, co wy z Pysią naprawde na tych niewinnie wyglądających przechadzkach robicie :evil_lol: