Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']ale fajne - takie w moim stylu :multi:

o masz!! muszę popracować nad swoim stylem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

a teraz dalej w moim stylu :lol:

Polowanie

:evil_lol:

szperacz :p

:loveu: :loveu: :loveu: oszołomek

Posted

O matko, ile pięknych fotków :loveu:
Nawet nie próbuję zacytować tych które mi się najbardziej podobają, bo wszystkie piękne :cool3: A Oliwka wspaniała :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']cieszkam się :p

mam jeszcze jakieś owadzie resztki :eviltong:

jeżżżu jakie te robale są paskudne :shake: :shake: nie mówie o fotkach tylko o modelach :diabloti: :diabloti:

Posted

Takie cosik wpadło mi ostatnio o 23-ciej do mieszkania i walczyłam z paskuctwem chyba z pół godziny:angryy::angryy::angryy:
Jak juz myslalam, że przeciwnik pokonany to wpadl do łóżka:angryy:Musiałam niestety zastosowac lekki środek usypiający i wymieść miotlą:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']o masz!! muszę popracować nad swoim stylem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

a teraz dalej w moim stylu :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: oszołomek

nie oszołomek a kłólik :loveu:

a jeśli chodzi o mój styl... chodziło mi o to że zdjęcia w takim stylu jaki lubię :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzięki Paula :loveu: miałaś iść spać czy mi sięwydawało? :hmmmm: :evil_lol:

Wydawalo Ci sie :evil_lol: Ja juz wstalam z godzinke temu, nie wyspalam sie :roll: :shake:

Posted

[quote name='resuruss']Ja sie pobawiłam foteczka Bolusia i wyszedl mi :

Boluś Gromowładny

Wybaczcie jakosc ,ale od wczoraj bawie sie nowym programem i jeszcze nie mam wprawnej reki :roll:
Cudo!! U mnie Bąbelkowe niufki a tutaj Boluś gromowładny :loveu: :loveu: :loveu:
A Lunete zrob z karabinem w łapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Cudo!! U mnie Bąbelkowe niufki a tutaj Boluś gromowładny :loveu: :loveu: :loveu:
A Lunete zrob z karabinem w łapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Luneta prawdziwny SSman:p

Posted

[quote name='bigos']Takie cosik wpadło mi ostatnio o 23-ciej do mieszkania i walczyłam z paskuctwem chyba z pół godziny:angryy::angryy::angryy:

Bigooosss no wiesz co?? taka duza dziewczynka a z konikami polnymi walczy :evil_lol: z osą to rozumiem, bo to mordercze bydle :angryy:

[quote name='Gosiek']nie oszołomek a kłólik :loveu:

a jeśli chodzi o mój styl... chodziło mi o to że zdjęcia w takim stylu jaki lubię :eviltong:

Gosiu no cóż - ni to pies ni wydra - i powinnam dołożyć ni to królik :evil_lol: cieszkam się że lubisz zdjęcia w takim stylu - bo innych robić nie umiem :diabloti:

[quote name='paula_z']Wydawalo Ci sie :evil_lol: Ja juz wstalam z godzinke temu, nie wyspalam sie :roll: :shake:

Paula ja wstałam teraz i się wyspałam :p

[quote name='resuruss']Ja sie pobawiłam foteczka Bolusia i wyszedl mi :

Boluś Gromowładny

Ress cudny Król Bolesław :loveu: :loveu: :loveu:

hehehe czekam na SSmana :evil_lol:

Posted

a wogóle to muszę się pochwalić:

KUPIŁAM ROLKI
:diabloti:

jeździłam już :evil_lol: po przedpokoju :eviltong: całkiem nieźle mi idzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: jutro jadę się uczyć jeździć po domu na wsi :evil_lol: