malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Pysia napisał(a):Acha :) Byłabym zapomniała :) Mam wieści o Gabi :) Urosła i jest raczej bliżej średniego psa niż małego ;) Sierść jej zrobiła się taka ciemnawa. Jest błyszcząca i rozrabia :) Pilnuje dzielnie domku i swoich państwa szczekając :) Na spacerkach bardzo jest grzeczna i się pilnuje :) Państwo ją uwielbiają :loveu: :loveu: :loveu: aaaa Pysia miód na moje serce :loveu: :loveu: :loveu: Gabisia malutka wyrosła powiadasz? :oops: a miała być malutka zawsze :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A ja od wczoraj zastanawiam się po licho Weszka kosi łąke....:crazyeye: Czyżby planowała zakup kozy? :crazyeye: Przecież sama nią jest.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Pysia napisał(a):Czyżby planowała zakup kozy? :crazyeye: Przecież sama nią jest.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a TY co??!! z moim ojcem się zgadałaś czy co??? :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 malawaszka napisał(a):a TY co??!! z moim ojcem się zgadałaś czy co??? :crazyeye: No dopiero teraz skumałam o co chodzi z tą trawą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona dla Ciebie na zime :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 a to kawałek mojej łąki i moje sianko na zimę :eviltong: i moi pomocnicy łąkowi :loveu: dzielnie trzeba było obwąchać czym to ta pańcia tyle macha i się z gracją oddalić bo coś śmierdząca ta robota pomocnicy dzielnie patrolowali posesję wypatrywali wroga marudzili, że gorąco ucinali się w kadrach :diabloti: i z gracją oddalali... zerkając przez ramię żeby ich przypadkiem robota nie dopadła ...odpoczywać w cieniu Quote
anetta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 No szkoda ze nie masz fot z wyprawy...:placz: Ale Ty przeciez nie bylas tam sama, nie? Nikt nie robil zdjec?:cool3: ahhh, tyle miejsca http://img183.imageshack.us/img183/3675/18lip8fz4.jpg :mdleje: Kaja by byla w 7 niebie :mdleje: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 anetta napisał(a):No szkoda ze nie masz fot z wyprawy...:placz: Ale Ty przeciez nie bylas tam sama, nie? Nikt nie robil zdjec?:cool3: no właśnie problem w tym, że tylko ja miałam aparat :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka'] kawał łąki:crazyeye: ile tego jest? Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='aga1215']kawał łąki:crazyeye: ile tego jest? właśnie tyle :evil_lol: a tak na serio to nie wiem jakieś 4000 m kw :niewiem: troszkę tematycznego marko :lol: jeden z moich wałków :lol: i wałków kilka :lol: gdzie jest piesek? :cool1: tutajjjjj :loveu: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Waszeczko a może któsik do jakieś stajni by chciał sianko :razz: Kurcze daleko ta agroturystyka , bo tak bym ci pomogła ;) ale pomocników masz mocarnych:p Quote
jo-jo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka'] Szczęśliwe Sztucerki :loveu: Bry Wieczór Waszko :multi: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko a może któsik do jakieś stajni by chciał sianko :razz: może i by chciał - to niech przyjedzie sobie pograbić :diabloti: a tak na serio to się nadaje tylko dla kóz :evil_lol: bo to nie było koszone daaaawnnoooo i to jest mało wartościowa trawa :shake: witaj Jojo :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 No i najbardziej podobały mi się sztucery, które " ucinały się z kadru " . Nooooo, SAME się ucinały ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No i najbardziej podobały mi się sztucery, które " ucinały się z kadru " . Nooooo, SAME się ucinały ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a pewnie, że same :eviltong: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Waszka miałaś bombastyczny opis na gg :grins: ja się pisze na takie agrowczasy ale pod jednym warunkiem :-) Ty będziesz mi grabie co rano do ręki wkładać :megagrin: :megagrin: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 dbsst napisał(a):Waszka miałaś bombastyczny opis na gg :grins: ja się pisze na takie agrowczasy ale pod jednym warunkiem :-) Ty będziesz mi grabie co rano do ręki wkładać :megagrin: :megagrin: haha opis wielu się podobał, ale jakoś nie chcieli sięzgłaszać :diabloti: a proszę berdzo - mogę Ci co rano wkładać po jednym grabiu do każdej ręki :diabloti: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 malawaszka napisał(a):haha opis wielu się podobał, ale jakoś nie chcieli sięzgłaszać :diabloti: a proszę berdzo - mogę Ci co rano wkładać po jednym grabiu do każdej ręki :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak coś czułam, że możesz się zgodzić :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 dbsst napisał(a):Waszka miałaś bombastyczny opis na gg :grins: ja się pisze na takie agrowczasy ale pod jednym warunkiem :-) Ty będziesz mi grabie co rano do ręki wkładać :megagrin: :megagrin: Tak!! Najlepiej o 6 rano :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka']a to kawałek mojej łąki i moje sianko na zimę :eviltong: O żesz ty, jaki to kawał łąki :crazyeye: Na grabienie się nie łapię, bo na siano mam alergię :razz: Noc w stodole na sianie odpada :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Pysia napisał(a):Tak!! Najlepiej o 6 rano :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eeeeeeeeeeeee wolałabym późnij :roll: o 12 :roll: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 e tam - migacie się tymi alergiami - ja tyż mam i co? ŻYJĘ!!! :eviltong: na nocke w stodole nie zapraszam bo stodoły niet :shake: ja się napracowałam, a kto dostał kwiaty od Ojca-Dyrektora?? :angryy: jaa jaaa jaaaa Quote
Hanna R. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ło matko ! JAKIE CUDNE !!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka']e tam - migacie się tymi alergiami - ja tyż mam i co? ŻYJĘ!!! :eviltong: na nocke w stodole nie zapraszam bo stodoły niet :shake: ja się napracowałam, a kto dostał kwiaty od Ojca-Dyrektora?? :angryy: jaa jaaa jaaaa Moniko - toż to samo życie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: BTW - śliczna pannica z Oliwki rośnie:loveu: Quote
Recommended Posts