arima Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Luna pewnie sie szybko przyzwyczai,bo Boluś jest jej kalibru :lol: :lol: A gdzie jest historia Bolusia????????Gdzie sie o nim dowiedziałaś? Quote
arima Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='arima']:iloveyou: on jest prześliczny :P wygląda jak szczeniak czy to jest szczeniak?[/quote] hahaha tiaaa teraz już tak nie wygląda :( jest upasiiony i wygląda jak dziadek - ma około 11 lat[/quote] Etam,u Ciebie za miesiąc znowu będzie piękny :P Ale szczęściarz z tego Bolusia :D :D Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Historia Bolusia :hmmmm: nie ma jej opisanej dokładnie - ja go znalazłam na acn.waw - stronie wolontariuszy Palucha. Potem dzwoniłam do P. Dyrektor i rozmawiałam. Bolusia oddali właściciele :evil: w grudniu - bez słowa, bez emocji - NIC, przyprowadzili i zostawili - bo stary, schorowany i ślepy :cry: szkoda gadać... a obserowałam go już dawno i próbowałam znaleźć domek, ale niekt go nie chciał, a nie mogłam go tam zostawić :( nie zasłużył na takie traktowanie i teraz już będzie mu dobrze :fadein: Quote
arima Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='malawaszka'] Boluś ma zaćmę chyba ze starości :( był u Garncarza ale tam dostał kropelki na ropienie i to wszystko [/quote] A Atropiny mu nie dał???On nie stara sie jakimś kątem oka patrzeć?U Emi to tyciu pomaga,bo rozszerza żrenice i tym malutki kawalak niezaatakowany sie rozszerza i wtedy jest troche lepiej :x Quote
arima Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='malawaszka']. Bolusia oddali właściciele :evil: w grudniu - bez słowa, bez emocji - NIC, przyprowadzili i zostawili - bo stary, schorowany i ślepy :cry: szkoda gadać..[/quote] :o :cry: niewiarygodne... :x [quote name='malawaszka'].. a obserowałam go już dawno i próbowałam znaleźć domek, ale niekt go nie chciał, a nie mogłam go tam zostawić :( nie zasłużył na takie traktowanie i teraz już będzie mu dobrze :fadein:[/quote] Teraz mu będzie super dobrze :P Lepiej trafić nie mógł :multi: Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 [quote name='arima'][quote name='malawaszka'] Boluś ma zaćmę chyba ze starości :( był u Garncarza ale tam dostał kropelki na ropienie i to wszystko [/quote] A Atropiny mu nie dał???On nie stara sie jakimś kątem oka patrzeć?U Emi to tyciu pomaga,bo rozszerza żrenice i tym malutki kawalak niezaatakowany sie rozszerza i wtedy jest troche lepiej :x[/quote] nie dał - Boluś podobno troszę widzi - kontury czy jakoś tak - nie wiem nie zaobserwowałam jeszcze żeby widział - patrzy w kierunku głosu a jak idzie sam to jeszcze wchodzi na ściany biedak... jak "patrzy" jak się do niego mówi to patrzy wprost - nie bokiem Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 [quote name='arima']Teraz mu będzie super dobrze :P Lepiej trafić nie mógł :multi:[/quote] dzięki - mam nadzieję że podołam :oops: a Boluś schudnie szybciutko - pobiega po działeczce mam nadzieję że z Lunką już niedługo i będzie dobrze, tylko narazie bojęsię o jego skórę bez włosków żeby słońce go nie spaliło :roll: Quote
arima Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Zobaczysz za kilka dni będzie już umiał wszystko ominąć :wink: Chodz z nim na spacery zawsze w to samo miejsce,a za kilkanaście dni,samej będzie Ci trudno uwierzyć ,że on nie widzi. Emi np. nie znosi wycieczek gdzie jest tloczno,bo wtedy jest b. niepewna,ale na swoim terenie czuje sie super :D Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Bolesław Śmiały wszędzie na spacerze czuje się super :D ładnie idzie na smyczce, pilnuje się - raczej spuszczanie ze smyczy nie wchodzi w rachubę narazie bo nie wiem na co go stać :roll: żeby mi nie czmychnął :lol: a w domu najlepsza jest kuchnia i dywan w pokoju rodziców :lol: a pierwsze co zrobił to wyjadł resztki z Lunkowej miski :-? trtzeba będzie pilnować coby mu to ww krew nie weszło :fadein: Quote
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 waszunia :o Wchodze sobie spokojnie do Lunkowej GAlerii i czego się dowiaduję?! :o Jestes niesmowita naprawdę :angel: :angel: :angel: Az brak mi slów, łezka szczescia mi się w oku kręci :cry: NA pewno będzie mu dobrze, lepiej trafic nie mógł!!! Wyładnieje i będzie Was koffał nad zycie i lunke tez pokocha a ona jego - nie wyobrażam sobie innego scenariusza!!! I sie porycząłam :angel: :angel: :angel: Quote
Justi0022 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Justa'] I sie porycząłam :angel: :angel: :angel:[/quote] Ty też? :wink: Quote
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No.... ze świecą szukac takich kochanych waszeczek :calus: Quote
zaba14 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ja tu wchodzę takim cichaczem, aby pooglądać foteczki Lunki, a widze Bolka :o waszka jesteś niesamowita, mam nadzieje że Lunka szybko przywyknie a Boluś straci zbędne kg .. ;) jesteś :angel: Quote
Katerinas Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [b]Waszka[/b] - jesteś aniołem :angel: :lilangel: :buzi: ... a Boluś ogromnym szczęściarzem :D :D [quote name='waszka']Potem dzwoniłam do P. Dyrektor i rozmawiałam. Bolusia oddali właściciele w grudniu - bez słowa, bez emocji - NIC, przyprowadzili i zostawili - bo stary, schorowany i ślepy [/quote] straszne :cry: ... mam nadzieję, że ich też kiedyś ktoś tak odda :roll: :-? A teraz chcemy zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia... :D Quote
asiunia Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Hej!! Waszuniu jestes boska,wielka,cudowna i wogole same ochy i achy! :wink: Koniecznie z Meta chcemy poznac Bolusia 8) Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Waszka... :o człowieka nie ma na dgm kilka dni a tu takie rewelacje!!!! Znowu sie poryczałam...ehh..jestes wspaniala, ale to juz wiesz! Duzo zdrowia dla psiaka....i dawaj foty! :evil: Quote
malawaszka Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 dziś Bolesław zostal w domu - w pokoju Rodziców - wracam a ten rozwalony na poduszkach :o ups oby mu to w krew nie weszło bo mama nie będzie zadowolona :lol: a potem przeniósł się do kuchni non stop obszczekiwany przez Lunę, położył się i powiedział że nie ruszy się stąd dopóki nie dostanie jeść :lol: [img]http://img43.echo.cx/img43/3386/p50300218ls.jpg[/img] [img]http://img23.echo.cx/img23/2813/p50300220rr.jpg[/img] [img]http://img110.echo.cx/img110/5226/p50300235ry.jpg[/img] diabeł tasmański :lol: a Luna teraz wygląda tak [img]http://img40.echo.cx/img40/4787/p50100157vo.jpg[/img] Quote
adda Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No masz :o Dopiero teraz się dowiedziałam 8) [b]Waszka[/b] oby Ci się Boluś długo i w zdrowiu trzymał, jest śliczny :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 no na zdjęciech wygląda troszkę lepiej niż na zywo :roll: nie widać tak tych łysych miejsc, ale co tam - zaraz będę dzwonić po wetach i dowiadywać się gdzie mi go zbadają kompleksowo Quote
zaba14 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Waszka co Ty nam tu piszesz, że on nie ładny? śliczny.. ;-) a Lunka dopiero.. no no no.. ;) szczupłe łapki ma :lol: Quote
Justi0022 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Lunka się zbunkrowała? :o Bolo wygląda poczciwie - pominąwszy wlezienie na łoże :roll: Quote
Katerinas Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='malawaszka'] [img]http://img110.echo.cx/img110/5226/p50300235ry.jpg[/img] [/quote] Słodziak :angel: I na zdjęciach to on wygląda jak szczeniak :D [quote name='malawaszka'] a Luna teraz wygląda tak [img]http://img40.echo.cx/img40/4787/p50100157vo.jpg[/img] [/quote] :lol: Powiedz Lunetce, że ma się nie wygłupiać :wink: Taki dostojny facet w domu a ona się chowa po kątach :wink: Quote
adda Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Katerinas'] Powiedz Lunetce, że ma się nie wygłupiać :wink: Taki dostojny facet w domu a ona się chowa po kątach :wink:[/quote] A co, Luna się obraziła? :o Quote
Recommended Posts