malawaszka Posted April 6, 2005 Author Posted April 6, 2005 Luna będzie najpierw skubana to się mam nadzieję maszynka potem nie zajedzie :lol: Quote
Pasavera Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 :lol: figa też była trymowana przed strzyżeniam a jednak maszynka nie wytrzymała nadmiaru sierści :cunao: Quote
malawaszka Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 No to troszkę fotecek łysej Lunki ze spacerku po naszych cudownych ugorach - cudownie posiedziałyśmy sobie na ciepłej łące :angel: pięknie i spokojnie tam jest... mnóstwo śladów zwierzyny leśnej :fadein: Lunkę rozpierała energia i szalała jak dzika :D piciuuu i ganiamy dalej Quote
malawaszka Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 zobaczcie jak ślicznie wyglądam 8) hhuurraaa patyykiii Quote
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Uwielbiam takie foty! Cała natura sznaucerkowa przedstawiona na jednym zdjęciu!!! Piekne!!! Lunkowa widze nieźle wyskubana. Jak wróciłam z Galciną od fryzjera to na grzbiecie od tyłu az jej skóra prześwitywała! :lol: Hihi wtedy to aż mi goopio z nia wychodzić ;) Ale po tygodniu juz jest fajna ;) My tez dzisiaj w lesie byłyśmy!!! ;) waszunia więcej Lunetki!!! Quote
malawaszka Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 no właśnie ja też nie lubię jak ona taka łysa i czekam aż tydzień minie :D Luna ął fas :lol: zmęczony piesek Quote
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Hihi jak taki golasek to jak p&s wygląda :angel: Śmiechowata!!! I jaka białą doopcie ma ;) Quote
zaba14 Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 no widać, ze spacerek był udany ;) jakoś ta Luncia wyłysiała :lol: Quote
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 O właśnie sie skapnęłam, że lunetka chyba często tak zwija uszko do tyłu (to sie chyba "płatek róży" fachowo nazywa). Słodkie!!! :angel: Quote
szaraduszka Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Jak ślicznie Lunce w wiosennym ubranku :angel: :angel: :angel: Gdy miałam sznaucerkę, to też po trymowaniu tryskała energią. Nawet gdy była już struszką po trymowaniu traciła kilka lat, czasem kilkanaście... i zamieniała się w rozbrykanego szczeniaczka :angel: ta fotka w biegu, z uszkami do góry jest THE BEST! Quote
malawaszka Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 [quote name='Justa']O właśnie sie skapnęłam, że lunetka chyba często tak zwija uszko do tyłu (to sie chyba "płatek róży" fachowo nazywa). Słodkie!!! :angel: ona to robi jak udaje że nie słyszy :evil: :lol: hoop hoppp i sznupanie za nornicami :lol: ehh prawdziwy raj tam jest - teraz jak jest ciepło to bedę częściej jeździć :angel: Quote
Pasavera Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 :angel: :angel: :angel: Nareszcie Lunetka :angel: :angel: :angel: Kocham takie fotki w terenie :loveu: http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Brudzki/Brudzowice20.jpg http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Brudzki/Brudzowice23.jpg :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: więcej :angel: Dlaczego u mnie nie ma takich pięknych terenów :( Quote
anetta Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 No pieknie wygolona Luna :D A I zdjecie jest czadowe :lol: :lol: :lol: Super tam macie 8) Quote
daga10011 Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Piekne widoki-Lunetka miala raj na spacerku :P .Ale zes ja wygolila :o :D Quote
LAZY Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Cudna Lunetka...i jaka teras wydepilowana, ino kawalera szukac :lol: Quote
Tara Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 :D Lunka Cudna! :lol: :lol: :lol: Świetne zdjęcia Quote
dbsst Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 qrczaki ile tu sie dzialo ile sie wszedzie dzialo wow Lunety ;) niesamowite hiihihi siostry blizniaczki :D Quote
malawaszka Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 daga10011 napisał(a):Piekne widoki-Lunetka miala raj na spacerku :P .Ale zes ja wygolila :o :D qrde nie ja :evil: nie podoba mi się jak ją obcięli i już więcej tam nie pojadę :roll: ale trudno - mam nauczkę - zachciało mi się nowego fryzjera szukać :oops: Quote
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Waszunia za tydzień będzie śliczna! Daj jej troche odrosnąć!!! Ja ten w zime na 5mm, ale bardzo szybko odrasta, a teraz była cięta na 3mm i po tygodniu taka akuratna, a ładna sierść utrzyma sie dłużej!!! Będzie śliczniuchna za 7 dni, zobaczysz :angel: Quote
adda Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 malawaszka napisał(a): cudownie posiedziałyśmy sobie na ciepłej łące :angel: pięknie i spokojnie tam jest... mnóstwo śladów zwierzyny leśnej :fadein: Dzicze goowna som??? :lol: Quote
malawaszka Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 były tylko sarnie i zajęcze rodzynki 8) a po dzikach zostały same zryte łąki :-? chyba załatwiają się na uboczu :lol: Quote
adda Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 malawaszka napisał(a):były tylko sarnie A po czym poznajesz? :evilbat: Quote
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):były tylko sarnie A po czym poznajesz? :evilbat: Może jakieś fotki :lol: Quote
adda Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Justa napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a):były tylko sarnie A po czym poznajesz? :evilbat: Może jakieś fotki :lol: Hi hi hi :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 intuicja mi podpowiada, że to właśnie sarnie (zajęczych jestem pewna na 100%) co do tych saren to nie do końca - a dziki też robią rodzynki??? :-? Quote
Recommended Posts