Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to troszkę fotecek łysej Lunki ze spacerku po naszych cudownych ugorach - cudownie posiedziałyśmy sobie na ciepłej łące :angel: pięknie i spokojnie tam jest... mnóstwo śladów zwierzyny leśnej :fadein:

Lunkę rozpierała energia i szalała jak dzika :D

piciuuu

i ganiamy dalej

Posted

Uwielbiam takie foty! Cała natura sznaucerkowa przedstawiona na jednym zdjęciu!!! Piekne!!!

Lunkowa widze nieźle wyskubana. Jak wróciłam z Galciną od fryzjera to na grzbiecie od tyłu az jej skóra prześwitywała! :lol: Hihi wtedy to aż mi goopio z nia wychodzić ;) Ale po tygodniu juz jest fajna ;)

My tez dzisiaj w lesie byłyśmy!!! ;)

waszunia więcej Lunetki!!!

Posted

O właśnie sie skapnęłam, że lunetka chyba często tak zwija uszko do tyłu (to sie chyba "płatek róży" fachowo nazywa). Słodkie!!! :angel:

Posted

Jak ślicznie Lunce w wiosennym ubranku :angel: :angel: :angel:

Gdy miałam sznaucerkę, to też po trymowaniu tryskała energią. Nawet gdy była już struszką po trymowaniu traciła kilka lat, czasem kilkanaście... i zamieniała się w rozbrykanego szczeniaczka :angel:

ta fotka w biegu, z uszkami do góry jest THE BEST!

Posted

[quote name='Justa']O właśnie sie skapnęłam, że lunetka chyba często tak zwija uszko do tyłu (to sie chyba "płatek róży" fachowo nazywa). Słodkie!!! :angel:

ona to robi jak udaje że nie słyszy :evil: :lol:

hoop hoppp

i sznupanie za nornicami :lol:

ehh prawdziwy raj tam jest - teraz jak jest ciepło to bedę częściej jeździć :angel:

Posted

daga10011 napisał(a):
Piekne widoki-Lunetka miala raj na spacerku :P .Ale zes ja wygolila :o :D

qrde nie ja :evil: nie podoba mi się jak ją obcięli i już więcej tam nie pojadę :roll: ale trudno - mam nauczkę - zachciało mi się nowego fryzjera szukać :oops:

Posted

Waszunia za tydzień będzie śliczna! Daj jej troche odrosnąć!!!
Ja ten w zime na 5mm, ale bardzo szybko odrasta, a teraz była cięta na 3mm i po tygodniu taka akuratna, a ładna sierść utrzyma sie dłużej!!!

Będzie śliczniuchna za 7 dni, zobaczysz :angel:

Posted

malawaszka napisał(a):
cudownie posiedziałyśmy sobie na ciepłej łące :angel: pięknie i spokojnie tam jest... mnóstwo śladów zwierzyny leśnej :fadein:
Dzicze goowna som??? :lol:

Posted

Justa napisał(a):
adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
były tylko sarnie
A po czym poznajesz? :evilbat:

Może jakieś fotki :lol:
Hi hi hi :lol: :lol: :lol: