adda Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Żeby Ci urosło to musisz dobrze nawozić, już zacznij zbierać dzicze goowna :D Dobra z Ciebie ogrodniczka :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted April 2, 2005 Author Posted April 2, 2005 to był nasz debiut w przesadzaniiu :lol: robiliśmy to póóóóźną wiosną więc za późno i nieumiejetnie :lol: 8) a dziczych goowienek pod dodtatkiem w lecie więc zbierać nie muszę :roll: Quote
adda Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 [quote name='malawaszka']to był nasz debiut w przesadzaniiu :lol: robiliśmy to nieumiejetnie :lol: No jak przesadzaliście bez korzeni to nieumiejętnie jest dosyć łagodnym określeniem :lol: Quote
Katerinas Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 O rany mlawaszka ale masz ogromną ziemię :o [quote name='malawaszka'] Tylko pozazdrościć :D To kiedy ta chałupa tam stanie? :wink: Quote
malawaszka Posted April 2, 2005 Author Posted April 2, 2005 noo prawie hektar :D będzie gdzie krowy pasać :lol: a chałupa lada dzień ma zacząć stawać :-? Quote
adda Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 malawaszka napisał(a):noo prawie hektar :D Oj, to jest czego pozazdrościć :oops: Quote
malawaszka Posted April 2, 2005 Author Posted April 2, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):noo prawie hektar :D Oj, to jest czego pozazdrościć :oops: no co Ty??? ugorów??!! :evilbat: Quote
Katerinas Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 malawaszka napisał(a):noo prawie hektar :D No naprawdę pozazdrościć :oops: :D A wiesz ile to trawy do skoszenia :wink: Od razu zaplanuj sobie kupno traktorka do koszenia trawy... razem z mozliwością podłączenia pługa do odśnieżania zimą :wink: Quote
malawaszka Posted April 2, 2005 Author Posted April 2, 2005 traktorek jush zaplanowany :lol: inaczej nie dałoby rady obrobić - albo koza albo traktorek, a że koza mnie kiedyś pobodła :evil: to zostaje traktorek :lol: Quote
adda Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 [quote name='malawaszka']no co Ty??? ugorów??!! :evilbat: Ugory, nie ugory, przestrzeń życiowa jest Quote
azcue Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 a oto parę nowych zdjęć "Nadmorskiej Luneczki" :D jak juz zauważyliście mój kudłacz jest świeżutko po fryzjerze, przez tydzień się nie "odzywała" do mnie :lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 ależ ona ma włosów na łapach :angel: boska :P hihih i ma pędzelek na ogonku :D więcej proszę :fadein: Quote
azcue Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 pędzelek to taki mój mały żarcik :lol: ale zdjęcia następne to będą chyba dopiero w przyszłym tygodniu, bo muszę zainwestować i nabyc drogą kupna nowy aparacik :-? Quote
Pasavera Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Matko jaka ona słodka :loveu: Zupełnie inne brwi ma niż Lunetka II :wink: A ten pędzelek na ogonku :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 hahah ogon jak lew :lol: :wink: super to wygląda :fadein: no to czekam na nowy aparaciq :D Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Pasavera napisał(a):Zupełnie inne brwi ma niż Lunetka II była jush u fryzjera i ma trwałą :wink: ale inna jest - na nich obu widać super różnicę między ameryk. i niem typami nie? Azcue powiedz mi jakiego koloru są rodzice Lunki?? Quote
Pasavera Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 waszko my zostawmy naszym suniom takie pędzelki na ogonkach :cuano: i na uszkach też w sumie można 8) Jak ryś by wyglądały :lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Pasavera napisał(a):waszko my zostawmy naszym suniom takie pędzelki na ogonkach :cuano: i na uszkach też w sumie można 8) Jak ryś by wyglądały :lol: hahaha nooo :lol: już widze taki pędzelek na kikuciku :lol: Quote
azcue Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 mamusia i tatuś mojej Lunki to czarno-srebrne sznauferki w typie amerykańskim :) Quote
azcue Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 ale jak ją odbierałam od mamusi to wcale nie wyglądała na amerykańca :lol: same porównajcie :lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 qrde szkoda, że ja nie wiem jacy byli rodzice mojej Lunichy - ale obstawiam, że albo cz-sr, albo p&s i cz-sr, bo po czasnych podobno mają kremowy odcień jasnych włosków a Luna nie ma :fadein: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 hihih ale to duża była jak ją wzięłaś :D jak to szczenior nie ma dużo włosów :lol: Quote
azcue Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 ale co do tyu amerykańskiego to wcale nie jest tak pięknie, muszę czesać ją co najmniej raz dziennie ale i to nie uchroni jej od kołtunienia włosa. Tragedia! wyczeszę ją a za 5 minut wygląda tak jakby była zaniedbanym małym kudłaczem :lol: . Quote
azcue Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Monia jak ją wzięłam od hodowczyni to myslałam że to nie sznaucer- parę włosków na łapkach i te sterczące włoski z paszczy. Gdybym nie znała jej mamy i ojca to bym nie uwierzyła że to prqwdziwy sznaucor :lol: . Wyglądała jak juz taka wytarta szczotka bo była też chudziutka a teraz to nie zła z niej bambaryła Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 haha to chyba nie zależy już od typu bo moja tak samo wygląda 5 min po czesaniu :lol: ale jej nie czeszę codziennie :oops: Quote
Recommended Posts