Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to ciąg dalszy :cool3:

Boluś cały czas pilnuje czy pańcia się nie zgubiła :loveu:

i co chwilkę lądował na poboczu bidoczek tak go znosi na boki :lol:

ale Bolutek ma to wszystko w d****

temat na topie - gęsiego :roll:

ups zaburzony porządek

buziak dla dogomaniaczek :loveu:

mój kochany wędrowniczek :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']no to ciąg dalszy :cool3:

Boluś cały czas pilnuje czy pańcia się nie zgubiła :loveu:

ale Bolutek ma to wszystko w d****

temat na topie - gęsiego :roll:

ups zaburzony porządek

buziak dla dogomaniaczek :loveu:

mój kochany wędrowniczek :loveu:

Witaj Waszko :)
Jak ogladałam te fotki to przez chwilę oniemiałam :lol: Poprostu myślałam ze te koleiny sa po jakimś olbrzymim pojezdzie i dopiero za chwilę przypomniałam sobie jakiej wielkości są Twoje brodate bestie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia i jedno i drugie jest prawdą :lol: moje bąble są małe a te tory bobsleyowe to zrobił dość spory traktor leśmików :lol:

Aga - dziękujemy zdrówko Bolusiowe dobrze i oby tak zostało - wszystko sie ustabilizowało i narazie nie ma problemów z oddychaniem:cool1:

mamy za to problemy z ADHD Luny :evil_lol:

pokraka :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia i jedno i drugie jest prawdą :lol: moje bąble są małe a te tory bobsleyowe to zrobił dość spory traktor leśmików :lol:

Aga - dziękujemy zdrówko Bolusiowe dobrze i oby tak zostało - wszystko sie ustabilizowało i narazie nie ma problemów z oddychaniem:cool1:

musisz się więc jak najprędzej na wieś przeprowadzić - Lunetka pewnie będzie cały dzień spędzała na dworze :lol:

Posted

ona sie tam zamienia w wiejskiego burka - nie przepuścia nikomu kto przechodzi koło naszej działki - problem z tym mam bo jeszcze nie ma ogrodzenia :evil_lol: tzn nie ja mam problem a ci co przechodzą :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia i jedno i drugie jest prawdą :lol: moje bąble są małe a te tory bobsleyowe to zrobił dość spory traktor leśmików :lol:

Ale z osobistą dogoterapeutka - specjalistką od ADHD to się spotykać nie chcesz:mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
ona sie tam zamienia w wiejskiego burka - nie przepuścia nikomu kto przechodzi koło naszej działki - problem z tym mam bo jeszcze nie ma ogrodzenia :evil_lol: tzn nie ja mam problem a ci co przechodzą :lol:

problem nogawek??? ;) :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale z osobistą dogoterapeutka - specjalistką od ADHD to się spotykać nie chcesz:mad:

jakie nie chcesz jakie nie chcesz - moja wina, że trafiasz z telefonami na kąpiele?? :mad: umówic sie wcześniej trza - w notesiku zapisać :evil_lol:

Aga - no niestety albo całe szczęście że wyżej nie sięga :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakie nie chcesz jakie nie chcesz - moja wina, że trafiasz z telefonami na kąpiele?? :mad: umówic sie wcześniej trza - w notesiku zapisać :evil_lol:

Nie zapominaj że to ja powinnam miećnotesik...To moja Zmorka jest dogoterapeutką:eviltong:

Posted

a co wcześniej pił? :evil_lol:

traktor leśmików :lol:

a kto to Ci leśmicy? :roll:

Posted

PIKO LEŚMICY TO TACY PANOWIE CO W LESIE SPRZĄTAJĄ SMIECI - oni robią porządkowe wyręby :cool1:

Pysiu - Luna zostanie na pewno a z Bolusiem jeszcze się waham bo nie wiem gdzie będzie mu lepiej - zobaczymy - poza tym chciałabym tutaj w mieście wychować młodego żeby nie był wieśniakiem od urodzenia :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']- poza tym chciałabym tutaj w mieście wychować młodego żeby nie był wieśniakiem od urodzenia :shake:

ale za to będzie krzepki i zdrowy, a nie miastowy cherlak :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
Maga złośliwcu - otóż NIE BĘDZIE CHERLAKIEM bo jakby ne było często będziem na wichurze - a już na pewno na czasy kwarantanny :roll:

ja nie ze złośliwością, ja z troską :-( :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):

Pysiu - Luna zostanie na pewno a z Bolusiem jeszcze się waham bo nie wiem gdzie będzie mu lepiej - zobaczymy - poza tym chciałabym tutaj w mieście wychować młodego żeby nie był wieśniakiem od urodzenia :shake:

:crazyeye::crazyeye: jakiego mlodego? :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: jakiego mlodego? :razz:

CTRka albo olbrzymka :loveu: :loveu: :loveu: bardzo chciałam adoptować jakiolbrzyma ale przy Lunie i Oliwii to jest zbyt niebezpieczne i rodzina mi się buntowała więc będę adoptowywać maluchi a dużego se wychowam :cool3: lub nie :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']baaardzo śmieszne PIKA wiesz?? uuhhuhuu ale sie uśmiałam

nie dam sie zdominować, nie dam sie zdominować, nie dam sie zdominować

teorię dominacjito schowaj do szulady ;)i wyrzuc Fenell i Fischera do kosza ;)