malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 no to ciąg dalszy :cool3: Boluś cały czas pilnuje czy pańcia się nie zgubiła :loveu: i co chwilkę lądował na poboczu bidoczek tak go znosi na boki :lol: ale Bolutek ma to wszystko w d**** temat na topie - gęsiego :roll: ups zaburzony porządek buziak dla dogomaniaczek :loveu: mój kochany wędrowniczek :loveu: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka']no to ciąg dalszy :cool3: Boluś cały czas pilnuje czy pańcia się nie zgubiła :loveu: i co chwilkę lądował na poboczu bidoczek tak go znosi na boki :lol: ale Bolutek ma to wszystko w d**** temat na topie - gęsiego :roll: ups zaburzony porządek buziak dla dogomaniaczek :loveu: mój kochany wędrowniczek :loveu: Witaj Waszko :) Jak ogladałam te fotki to przez chwilę oniemiałam :lol: Poprostu myślałam ze te koleiny sa po jakimś olbrzymim pojezdzie i dopiero za chwilę przypomniałam sobie jakiej wielkości są Twoje brodate bestie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Malawaszka'] zimno w łapki, oj zimno....:loveu: jak zdrowie Bolutka???? Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Pysia i jedno i drugie jest prawdą :lol: moje bąble są małe a te tory bobsleyowe to zrobił dość spory traktor leśmików :lol: Aga - dziękujemy zdrówko Bolusiowe dobrze i oby tak zostało - wszystko sie ustabilizowało i narazie nie ma problemów z oddychaniem:cool1: mamy za to problemy z ADHD Luny :evil_lol: pokraka :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka']Pysia i jedno i drugie jest prawdą :lol: moje bąble są małe a te tory bobsleyowe to zrobił dość spory traktor leśmików :lol: Aga - dziękujemy zdrówko Bolusiowe dobrze i oby tak zostało - wszystko sie ustabilizowało i narazie nie ma problemów z oddychaniem:cool1: mamy za to problemy z ADHD Luny :evil_lol: pokraka :evil_lol: musisz się więc jak najprędzej na wieś przeprowadzić - Lunetka pewnie będzie cały dzień spędzała na dworze :lol: Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 ona sie tam zamienia w wiejskiego burka - nie przepuścia nikomu kto przechodzi koło naszej działki - problem z tym mam bo jeszcze nie ma ogrodzenia :evil_lol: tzn nie ja mam problem a ci co przechodzą :lol: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka']Pysia i jedno i drugie jest prawdą :lol: moje bąble są małe a te tory bobsleyowe to zrobił dość spory traktor leśmików :lol: Aga - dziękujemy zdrówko Bolusiowe dobrze i oby tak zostało - wszystko sie ustabilizowało i narazie nie ma problemów z oddychaniem:cool1: mamy za to problemy z ADHD Luny :evil_lol: pokraka :evil_lol: Ale z osobistą dogoterapeutka - specjalistką od ADHD to się spotykać nie chcesz:mad: Quote
aga1215 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 malawaszka napisał(a):ona sie tam zamienia w wiejskiego burka - nie przepuścia nikomu kto przechodzi koło naszej działki - problem z tym mam bo jeszcze nie ma ogrodzenia :evil_lol: tzn nie ja mam problem a ci co przechodzą :lol: problem nogawek??? ;) :crazyeye: Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Pysia napisał(a):Ale z osobistą dogoterapeutka - specjalistką od ADHD to się spotykać nie chcesz:mad: jakie nie chcesz jakie nie chcesz - moja wina, że trafiasz z telefonami na kąpiele?? :mad: umówic sie wcześniej trza - w notesiku zapisać :evil_lol: Aga - no niestety albo całe szczęście że wyżej nie sięga :diabloti: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 malawaszka napisał(a):jakie nie chcesz jakie nie chcesz - moja wina, że trafiasz z telefonami na kąpiele?? :mad: umówic sie wcześniej trza - w notesiku zapisać :evil_lol: Nie zapominaj że to ja powinnam miećnotesik...To moja Zmorka jest dogoterapeutką:eviltong: Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 i co chwilkę lądował na poboczu bidoczek tak go znosi na boki :lol: a co wcześniej pił? :evil_lol: traktor leśmików :lol: a kto to Ci leśmicy? :roll: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ale mają psiaki super na Wichurce:multi: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Mam nadzieję Waszko że brodate bestie zostają z Tobąw mieście ??:angryy: Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 PIKO LEŚMICY TO TACY PANOWIE CO W LESIE SPRZĄTAJĄ SMIECI - oni robią porządkowe wyręby :cool1: Pysiu - Luna zostanie na pewno a z Bolusiem jeszcze się waham bo nie wiem gdzie będzie mu lepiej - zobaczymy - poza tym chciałabym tutaj w mieście wychować młodego żeby nie był wieśniakiem od urodzenia :shake: Quote
beria Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Do Lunki i Bolesława dołączy "młody" ? :cool3: Quote
Maga100 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka']- poza tym chciałabym tutaj w mieście wychować młodego żeby nie był wieśniakiem od urodzenia :shake: ale za to będzie krzepki i zdrowy, a nie miastowy cherlak :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 owszem dołączy tylko nie wiem jeszcze jaki :roll: Maga złośliwcu - otóż NIE BĘDZIE CHERLAKIEM bo jakby ne było często będziem na wichurze - a już na pewno na czasy kwarantanny :roll: Quote
Maga100 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka'] Maga złośliwcu - otóż NIE BĘDZIE CHERLAKIEM bo jakby ne było często będziem na wichurze - a już na pewno na czasy kwarantanny :roll: ja nie ze złośliwością, ja z troską :-( :cool3: Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 malawaszka napisał(a): Pysiu - Luna zostanie na pewno a z Bolusiem jeszcze się waham bo nie wiem gdzie będzie mu lepiej - zobaczymy - poza tym chciałabym tutaj w mieście wychować młodego żeby nie był wieśniakiem od urodzenia :shake: :crazyeye::crazyeye: jakiego mlodego? :razz: Quote
aga1215 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: jakiego mlodego? :razz: :hmmmm: pewnie zeberka z Ziutkowych jajek ;) :multi: Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: jakiego mlodego? :razz: CTRka albo olbrzymka :loveu: :loveu: :loveu: bardzo chciałam adoptować jakiolbrzyma ale przy Lunie i Oliwii to jest zbyt niebezpieczne i rodzina mi się buntowała więc będę adoptowywać maluchi a dużego se wychowam :cool3: lub nie :angryy: Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka'] a dużego se wychowam :cool3: lub nie :angryy: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 baaardzo śmieszne PIKA wiesz?? uuhhuhuu ale sie uśmiałam nie dam sie zdominować, nie dam sie zdominować, nie dam sie zdominować Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka']baaardzo śmieszne PIKA wiesz?? uuhhuhuu ale sie uśmiałam nie dam sie zdominować, nie dam sie zdominować, nie dam sie zdominować teorię dominacjito schowaj do szulady ;)i wyrzuc Fenell i Fischera do kosza ;) Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 PIKA napisał(a):teorię dominacjito schowaj do szulady ;)i wyrzuc Fenell i Fischera do kosza ;) żebym miała co wyrzucać to może i bym wyrzuciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts