LAZY Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='malawaszka']jestem jestem tylko coś nie mam nastroju pisać :shake: malutek nie żyje, Boluś choruje, rodzeństwo malutka walczy o zycie - to odrobine za dużo jak na jedną małą waszke :shake:[/quote] :calus: Trzymaj się kochana! Bardzo mi przykro z powodu maleństwa... Quote
Pysia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [B][I][SIZE=5][COLOR=red]Waszeczko wiesz że Cię wszyscy kochamy !!! Jestes WIELKA !! Głowa do góry !!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Pysia'][B][I][SIZE=5][COLOR=red]Waszeczko wiesz że Cię wszyscy kochamy !!! Jestes WIELKA !! Głowa do góry !!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote] [B]:loveu: :loveu: :loveu: Waszkomała jesteś wspniała!! :loveu: :loveu: :loveu:[/B] Quote
malawaszka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 czas pożegnać malutka :-( [IMG]http://img307.imageshack.us/img307/587/p10100010rr.jpg[/IMG] ['] Trzymajcie kciuki za jego rodzeństwo - jeszcze walczą maluszki... Quote
r_2005 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dla Ciebie Malutku [B]['][/B] I trzymam kciuki za rodzeństwo. Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Przykro mi bardzo... :-( [`] Widocznie tak musiało być... :-( Trzymam mocno kciuki za resztę!! Quote
marlena924 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [COLOR=darkorchid] [*] trzymam kciuki![/COLOR] Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mnie to nawet wstyd sie odzywać:-( Nadałam mu imie a on ....Jestem pechowa :-( Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [SIZE=3][COLOR=Blue][B]Ojej ... jak bardzo mi przykro... :-( :-( :-( :-( Wiem Waszko co przeżywasz ..... :-( :-( :-( Jestem z Tobą..... ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [I][B]Waszeczko , przykro mi bardzo :-( Dzieciaczki nie dajcie się :shake: Pascalku :-( ['] ['] ['] [/B][/I] Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Pysia']Mnie to nawet wstyd sie odzywać:-( Nadałam mu imie a on ....Jestem pechowa :-([/quote] Pysiu, a weź przestań nie mów tak nawet!! Taki był jego los, tak musiało widocznie być... :-( :calus: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mrowka']Pysiu, a weź przestań nie mów tak nawet!! Taki był jego los, tak musiało widocznie być... :-( :calus:[/quote] Nie podoba mi się taki los!! [B][SIZE=7]Losie !! Słuchaj !! Masz być łaskawy dla rodzeństwa bo inaczej będziesz miał ze mną do czynienia!!![/SIZE][/B] Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Pysia']Nie podoba mi się taki los!! [B][SIZE=7]Losie !! Słuchaj !! Masz być łaskawy dla rodzeństwa bo inaczej będziesz miał ze mną do czynienia!!![/SIZE][/B][/quote] Wiem, wiem tez mi sie nie podoba.. :-( :placz: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Postnowiłam że koniec tych płaczów. Malawaszka potrzebuje humorku od nas. Opowiem terazprzedwczorajszy wieczór Lunki ze Zmorkami ;) Zmorka2 ma...no atrakcyjna jest ;) Lunka odważnie ( serio!!) przywitała sie z obiema i chodziła obok nich jakby były przezroczyste :)Raz omalze sobie z Kissi buzi nie dały :multi: Potem przyleciały dwa młode spuszczone ze smyczy psy i ...Lunka postanowiła bronić cnoty Kissi!! A Kissi sie to tak spodobało że postanowiła pomóc Lunce.... Quote
LAZY Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Pysia']Postnowiłam że koniec tych płaczów. Malawaszka potrzebuje humorku od nas. Opowiem terazprzedwczorajszy wieczór Lunki ze Zmorkami ;) Zmorka2 ma...no atrakcyjna jest ;) Lunka odważnie ( serio!!) przywitała sie z obiema i chodziła obok nich jakby były przezroczyste :)Raz omalze sobie z Kissi buzi nie dały :multi: Potem przyleciały dwa młode spuszczone ze smyczy psy i ...Lunka postanowiła bronić cnoty Kissi!! A Kissi sie to tak spodobało że postanowiła pomóc Lunce....[/quote] No to ładnie...Lunka postanowiła, ze skoro ona juz swojej cnoty bronic nie musi to chodziac kolezance pomoze...:lol: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 WASZECZKO [*] trzymaj sie Dziecinko :calus: a to dla maluszkow :buzi: Quote
agabass Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 buziaki [B]waszeczko[/B] ty nasz aniołku jak już pisałam wcześniej każdy powinien mieć serce tak wielkie jak ty trzymaj się i nie daj sie przeciwnościa losu - jesteśmy z toba Quote
asher Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='LAZY']No to ładnie...Lunka postanowiła, ze skoro ona juz swojej cnoty bronic nie musi to chodziac kolezance pomoze...:lol:[/quote]A może po prostu pozazdrościła koleżance? :evil_lol: Waszko trzymaj się cieplutko! :buzi: Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 kurde coś się na mnie uwzięło :angryy: :-( Boluś był chory - od niedzieli dostawał zastrzyki do czwartku i potem już dostał tylko tabletki antybiotyk na 3 dni bo było juzdobrze i dziś w nocy znowu miał duszności :shake: i znowu zastrzyki a jak do poniedziałku nie orzejdzie to robimy rtg czy nie ma nic w płuckach :-( chociaż przy osłuchiwaniu jest ładnie - mam już dość tych problemów cholernych :angryy: :placz: Quote
asher Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Biedny Bolutek :shake: Ale niebawem już na pewno będzie dobrze :kciuki: Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 no mam nadzieję tylko kurde dziwna ta infekcja jest i dlatego mam niezłego stracha :-( bo w dzień jes tw miarę ok, a w nocy duszności ma większe, gorączkował też tylko w nocy - teraz nie gorączkuje i mam nadzieję że tak zostanie :kciuki: Quote
Recommended Posts