malawaszka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']taaaaaaaa i płakałaś okropnie że nie masz gdzie trzymać bo cud się objawił ;) cud zaiste w całej rozciągłości :loveu:[/QUOTE] ech to były inne czasy... wyjazdy, randki aaaaa :placz: Quote
Pysia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Jaka wtedy byłam diabelnie szczęśliwa.... A sio! Bo mnie czarne myśli dopadły :( Quote
malawaszka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 listopad 2007 aaaaaaa [URL=http://img577.imageshack.us/i/4cfg.jpg/][IMG]http://img577.imageshack.us/img577/4574/4cfg.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img28.imageshack.us/i/x8u3.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/3364/x8u3.jpg[/IMG][/URL] ja chyba muszę się udać do psychiatry - jestem tak ogromnie niepogodzona z upływem czasu, że aż mi słów brak na to! Quote
ulana Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Aaa. O czym Wy tu piszecie... Właśnie do mnie dotarło, że w tamtym czasie mój synek, przed chwilą ryczący ze śmiechu przy balladzie zamieszczonej parę postów wyżej (gdzie oznaczenie 'od lat 18'?;)) był marzącym o piesku małym synusiem, a ja [B]nie miałam pojęcia, że istniejecie[/B]! Co to za piesek - Moon? Milusi. :) Fajne te zdjęcia Wasze. Moniś - a spotkałaś kogoś absolutnie pogodzonego z tym upływem czasu? Tyle chwil chciałoby się zatrzymać... Quote
ULKA12 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Ja jestem pogodzona. Gdyby mnie ktoś z nienacka zapytał ile mam lat to bez wahania odpowiedziałabym 34 (tyle miałam parę lat temu), gdzieś wtedy mi coś się w głowie zatrzymało i do tej pory stoi. Upływ czasu mi absolutnie nie przeszkadza :-) Quote
weszka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Jakie wspominki miłe.... A upływ czasu no cóż nic na to nie poradzimy, nie ma co walczyć tylko w każdym czasie szukać czegoś dobrego dla siebie. Coś przemija, ktoś odchodzi, pojawiają się nowi ludzie, sytuacje, zwierzęta... Życie toczy się dalej. Ale cholera pewnych spraw jednak żal... A że czas leci to w ramach wyliczanek - Kusz skończyła 8 mies. 3 marca i też nie wiem kiedy i jak to się stało że u mnie została :-o Quote
malawaszka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='ulana'] Co to za piesek - Moon? Milusi. :) [/QUOTE] [quote name='wilczy zew']Ten Moon,to co za jeden?[/QUOTE] noo właśnie nie wiem czemu Janka napisała Moon :niewiem: toż to Misza jest! Misza którego zabrałam ze schroniska w Tychach, zawiozłam do madziamn, a adoptowała go JankaBZ :loveu: Quote
malawaszka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 nie no ja myślę, że poznała tylko jakieś nazewnictwo nowe wprowadziła Janka albo smartfon Janki :lol: Quote
AnkaG Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 A mi się wlaśnie Miszka skojarzyl zanim doczytałam dalej :) Miszka co koffa piłeczki. A jeśli chodzi o czas .... ja 15 kwietnia mam srebrne wesele ... w pracy jestem najstarsza .... Quote
Pysia Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Nie czuje się upływającego czasu jak jest się szczęśliwym. Czasami nawet ludzie nie wiedzą że są. Jeszcze dwa lata temu myślałam że mam problemy. Półtora roku temu przekonałam się, że ich nie miałam. Że problemy dopiero się zaczęły. I trwają. I nie ma światełka w tunelu... Ale trzeba zyć dalej i cieszyć się z kazdej chwili. A w 2008 roku byłam najszczęśliwszą osobą pod słońcem. To był cudny czas. Quote
JankaBezZiemii Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 ktoś napisał że to Luna więc ja napisalam że Kuna nie bo on jest moon (też księżyc ino w męskiej formie ;)) poznalam jak najbardziej psa :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']ktoś napisał że to Luna więc ja napisalam że Kuna nie bo on jest moon (też księżyc ino w męskiej formie ;)) poznalam jak najbardziej psa :evil_lol:[/QUOTE] macisz :mad: Quote
JankaBezZiemii Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='wilczy zew']macisz :mad:[/QUOTE] bo ja jezdem kierowniczka zamieszania ;) Quote
Saththa Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='ULKA12']Ja jestem pogodzona. Gdyby mnie ktoś z nienacka zapytał ile mam lat to bez wahania odpowiedziałabym 34 (tyle miałam parę lat temu), gdzieś wtedy mi coś się w głowie zatrzymało i do tej pory stoi. Upływ czasu mi absolutnie nie przeszkadza :-)[/QUOTE] mam podobnie :lol: Cycki mnie zabiły ;) Quote
JankaBezZiemii Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='malawaszka']nie no ja myślę, że poznała tylko jakieś nazewnictwo nowe wprowadziła Janka albo smartfon Janki :lol:[/QUOTE] hahhhaaha dopiero zauważyłam smartfon powiadasz :roflt: ja z tych co telefonem DZWONIĄ jak pokonałam mms to byłam zdziwiona że nobla mi nie dali :D do tej pory nie umiem wydłubac foty z telefonu a ta mi o smartfonach cycki były hitem imprezy na której byłam :evil_lol: Quote
AniaGucio Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Janka rządzisz, piosenka o cyckach jest the best :cool3:. Co tu się tak pesymistycznie zrobiło?! Przestańcie, no. Quote
wilczy zew Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Mala poprawka co do terminu zlotu: [COLOR=#ff0000]nie mogę 7czerwca [/COLOR]a później juz moge do [COLOR=#ff0000][/COLOR]konca czerwca. Quote
Margi Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 To może jednak zostańmy przy terminie [B]12 lipca.[/B] Quote
wilczy zew Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 a Malawaszka napisze,ze jej nie pasuje :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 spoko spoko - ja pisałam wcześniej, że ja się dostosuję :eviltong: Quote
Recommended Posts