Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spoko spoko - nie zabrakło;) tylko obrazek szlag trafił a nie mogłam pokombinować jak to naprawić bo z psami się zbierałam i mama z inka mi truły ze mam iść.. zaraz spróbuję to zrobić

Posted

si :) pierwszy raz to widziałam na fb, dwoje zakochanych pisało sobie jak to się kochają itp a moja kolezanka nie wytrzymała tych wyznań miłosci i też rzygnęła :lol:

Posted

ania0112 napisał(a):
si :) pierwszy raz to widziałam na fb, dwoje zakochanych pisało sobie jak to się kochają itp a moja kolezanka nie wytrzymała tych wyznań miłosci i też rzygnęła :lol:

Tencza miud po prostu. Najpierw oplułam ekran, a potem zaraz padłam z szacunku. :ylsuper::modla:

Posted

ania0112 napisał(a):
o nie! moja sława jeszcze nadejdzie :lol: poza tym ja zawsze błyszcze gdy chodzi o pytania ilosciowe i zdarzeniowe :) SS tak ma ;)

Się melduję na wezwanie :cool3:

Posted

buhahah a ja się zastanawiałam dlaczego sandra tak napisała.. i już przypomniałam sobie jak ma na nazwisko :) a mi chodziło o SS-manów jak FBI, kiedyś się z tego smiałsmy ze ja zycie moniki inwigiluje bo wiem ile ma psów ktore gdzie śpią itp.. no i inka pilnowacz tymczasów do tego tez pasuje :)

Posted

Noo Ania to KGB, CIA, STAZI (czy jak tam się to pisze), interpol i SS razem wzięte :errr: zawsze wszystko wie :D

Byłyśmy dziś z Julką u kardiologa - udało się zrobić RTG płuc bez płynu i na szczęscie nie ma tam zmian nowotworowych, ale za to serducho jest ogromne... uciska przeponę, tchawicę... Jula jest cudownym pacjentem - wszystko można zrobić, RTG bez żadnego problemu w różnych projekcjach - złoty pies! Dostała reklamówkę leków i walczymy - oby tylko nie miała sąsiadka problemów z podawaniem tego wszystkiego

Posted

za tydzień jedziemy na kontrolę we wtorek, umówiłam od razu Tinę na USG brzucha to pojadą dziołszki razem - fajnie by było jakby Tina też była takim dzielnym pacjentem, ale ona nie jest :placz:

Posted

ania0112 napisał(a):
a jak tam Cygan? wiemy jak zdrowie i czy dalej takie miłe cudne zachowanie?

tak Cygan bardzo fajny, ale... myślałyśmy, że on wykastrowany bo jojek nie ma, a ludzie którzy go znają od małego twierdzą że nikt nigdy go nie kastrował więc musimy sprawdzić czy nie jest wnętrem... kuźwa zawsze coś... do Cygana chcę pojechać w tym tyg jak się pogoda trochę wyklaruje bo teraz to tak szarawo i chłodno...

a Ania - jednak byłam dziś w Dąbrowie :D bo bylyśmy z Julką w Centrum Zdrowia MZ - a miałam nie ja jechać tylko syn sąsiadki, ale jak zwykle... zaniemogło biedactwo :angryy: