wilczy zew Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ty ruda,ty masz coś zgłową,czy guza szukasz :p http://img545.imageshack.us/img545/2525/z713.jpg Quote
ania0112 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 malawaszka napisał(a): hahahahahah jak z bajki o słoniu co się małej myszy boi - taka minę ma Tinka a rudzielec faktycznie tak nie ubi Tiny czy tak się boi czy po prostu co jakiś czas lub posuszyć uzębienie? Quote
malawaszka Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 ania0112 napisał(a): a rudzielec faktycznie tak nie ubi Tiny czy tak się boi czy po prostu co jakiś czas lub posuszyć uzębienie? Ruda to jest takie pokrętne stworzonko - najpierw zaczepia, poszczekuje i ucieka, a jak już Tinę rozruszała to się odgryza :lol: i ruda tym bieganiem i poszczekiwaniem prowokującym zrobiła tak, że Tina teraz non stop za nią lata, więc ruda już nie chce :lol: Quote
Margi Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 http://img30.imageshack.us/img30/3439/4cb0.jpg hahaha dobrana para :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 dostałam maila o rudą - z Warszawy - na co Jarek kazał odpisać, że jeśli ta osoba z Warszawy nie ma posiadłości na miarę tej, którą miał Janukowycz, żeby jego Lilunia mogła się wybiegać, to niech zapomni o tym psie. "i jeszcze musisz napisać, że sika i robi kupy w domu" :eek2: powiedziałam mu, że następnych ogłoszeniach będzie jego nr tel :D Quote
ania0112 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 no jak dasz jego nr to piesek zostanie z wami :multi: kupimy brode na gumce pofarbujemy na czarno i będzie drugi mikro sznup :eviltong: Quote
ULKA12 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 To podeślij im Nugata albo Lolę ode mnie ja nie mam takich wymagań :-) Quote
Tekla64 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 hhihi w stadzie bedzie jedno inne!!!! Jarkowe!!!! Quote
wilczy zew Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Tekla64 napisał(a):hhihi w stadzie bedzie jedno inne!!!! Jarkowe!!!! :roflt: ....... Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 masz coś do ogłaszania? zapomniałam że mam jeszcze jeden pakiecik u Ziutki Quote
AniaGucio Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ania0112 napisał(a):hahahahahah jak z bajki o słoniu co się małej myszy boi - taka minę ma Tinka a rudzielec faktycznie tak nie ubi Tiny czy tak się boi czy po prostu co jakiś czas lub posuszyć uzębienie? Zazdrosna o mamusię ;) Quote
zerduszko Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Niedługo to będą same Jarkowe! :lol: Quote
furciaczek Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Czyli co...Ruda zostaje ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 o nie ja się jeszcze nie poddałam, chociaż lobby jest silne :lol: Quote
Saththa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 http://img40.imageshack.us/img40/6869/wj28.jpg heheh jak ją wryło :) Rude wredne :) Jarkowe?:lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Saththa napisał(a): Jarkowe?:lol: on jest normalnie nienormalny :lol: od 3 dni ruda jest codziennie kąpana bo ma fazę na tarzanie i wraca ze spaceru cuchnąca... i potem na spacery kolejne idzie w sweterku coby sie nie przeziębiła bo jej nie suszę; wczoraj po powrocie zdjałjej sweterek i położył na kanapie - i tak sobie siedzieli - Ruda, Jarek i sweterek... nagle słyszę - "ooo gryzie mnie, gryzie mnie, ooo ona pilnuje sobie tego sweterka zobacz zobacz...." :wallbash: na co mu mówię, że wcale bym się z tego nie cieszyła bo to jest ZŁE, że znowu pójdzie do adopcji i wróci po raz trzeci! na co J "no bo przecież ona wcale nie musi nigdzie iść, a sweterek jest jej więc sobie pilnuje" :stormy-sad: on jest chyba jeszcze gorszy niż Pysiowa MAMA!!! :chaos: Quote
Saththa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Hahah ja wiem, ze to nie ejst smieszne ale tak to napisałas ze siedze i sie hihram teraz :cool3: i kurde ona juz w adopcji była dwa razy? jakos jeden raz mi umknął.... a jak tam spanielek w pizdu imie mi wyleciało :roll: Quote
wilczy zew Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Tz ci spsiał,to wcale nie jest takie złe :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 wilczy zew napisał(a):Tz ci spsiał,to wcale nie jest takie złe :evil_lol: ale on chyba spsiał nie w te stronę co trzeba :D Quote
malawaszka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Saththa napisał(a):Hahah ja wiem, ze to nie ejst smieszne ale tak to napisałas ze siedze i sie hihram teraz :cool3: i kurde ona juz w adopcji była dwa razy? jakos jeden raz mi umknął.... a jak tam spanielek w pizdu imie mi wyleciało :roll: no ona była za pierwszym razem u tych w Częstochowie i od nich poszła do drugich, od których ja ją zabierałam - czyli zaliczyła dwa domy a Ramzes spaniel kilka dni temu zmienił miejsce na domowy tymczas spanielony i czekamy jak się będzie zachowywał - to dla niego wielka szansa Saththa napisał(a):ale on chyba spsiał nie w te stronę co trzeba :D no właśnie... Quote
zerduszko Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Hahahaha, no Jarosław ma podejście jak mój mądrala :roll: Sprowadzę kiedyś do domu olbrzyma i zobaczymy :diabloti: Quote
Saththa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 malawaszka napisał(a):no ona była za pierwszym razem u tych w Częstochowie i od nich poszła do drugich, od których ja ją zabierałam - czyli zaliczyła dwa domy a Ramzes spaniel kilka dni temu zmienił miejsce na domowy tymczas spanielony i czekamy jak się będzie zachowywał - to dla niego wielka szansa A no widzisz stara skleroza ze mnie nawet inicjały sie zgadzają :roll: a Za Ramzesa 3mamy kciuki;) Quote
Recommended Posts