Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
zdaje się jakiś szczecinianin to był nie?

Underground Dyas. Tytułów ma tyle, że moja Honda z 5 championatami i Interchampionatem wygląda bledziutko przy nim. Chciałam poprawić u szczeniąt to i owo, co on ma lepsze, ale tak naprawdę to liczę na to, ze odezwą się geny babć i dziadków/pradziadków i któreś będzie sznaucerem w starym typie... (bo taki kocham najbardziej, choć "Hondowy" typ jest bardziej efektowny)
Jak ruszy moja strona www (niestety stara i kiepska), to więcej będzie informacji. (dziś wykupię nową domenę i konto hostingowe, nie wiem ile potrwa, żeby mi to uruchomili, no i trzeba wrzucić wszystko, a z pracy jutro i pojutrze wracam dopiero o 21:00 a wyjeżdżam przed 7:00, więc nie wiem, czy wyrobię się przed weekendem, ale może ....

Posted

Saththa napisał(a):
Aaaaaaaa to z Tazziem Twoje maluchy tj Hondy :razz: mają tego samego dziadka :)

Ooo, to znaczy GB NEVER GIVE UP? To znaczy że Tazzik będzie ich rodzinką, fajnie (szkoda, że nie mogę zostawić sobie żadnego...)

Posted

marako napisał(a):
Ooo, to znaczy GB NEVER GIVE UP? To znaczy że Tazzik będzie ich rodzinką, fajnie (szkoda, że nie mogę zostawić sobie żadnego...)

NIet- tego- LASER de Che Quin Gos

Żle napisałam przepraszam :oops:

u Tazza - dziadek ze strony matki ;)

u Twoich/Hondzinych Maluchów- pradziadek ze strony matki ;)

Jak patrzyłam p o rodowodach to zapomniałam dodac jeszcze jedno pokolenie u Twoich :lol: