Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margi']O mamusiu jaka bidulka,ale klatkę ma fajną.
Czy ta nasza choreńka w tym stanie siusia?[/QUOTE]

w nocy i po operacji sporo wysiusiała pod siebie, dzisiaj jeszcze nic, ale pocieszam się tym, że ona nic teraz nie pije, a przed operacją wymiotowała więc odwodniła się, teraz kroplówki dostaje ale może nie jest to aż tyle jeszcze żeby sikać

Posted

Wariatka Furiatka :lol:
Biedna Viki, taka słodka malizna... a tak troche z inne parafii.. ostatnio na jakimś piesku widziałam kubraczek zółty w łapki psie i chciała Ci napisać, ze mamy zielone i biedronke a oznacza to, ze nie masz najmodniejszego wdzianka... ale widze, ze masz już ten w łapki:mdleje:

Posted

[quote name='ania0112'] a tak troche z inne parafii.. ostatnio na jakimś piesku widziałam kubraczek zółty w łapki psie i chciała Ci napisać, ze mamy zielone i biedronke a oznacza to, ze nie masz najmodniejszego wdzianka... ale widze, ze masz już ten w łapki:mdleje:[/QUOTE]

:lol: on juz ma kilka lat :D

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']

czemu pozwalasz nogi w gumowcach kłaść na stół? :evil_lol:

ja to mam chyba złe ustawienia monitora bo nie widze :lol:

Vikusia biedna :( Piździa pizgnięta :lol:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']

czemu pozwalasz nogi w gumowcach kłaść na stół? :evil_lol:

Mnie się wydaje , że to cień pada ;). Bardziej mnie zainteresowało co on paczy w ten czarny ekran?

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']wrzucasz fote w maglu i się spodziewasz dyskrecji? :crazyeye:[/QUOTE]

o ja naiwna :lol: muszę na przyszłość pamiętać i będę fotoszopować tło :evil_lol: zwłaszcza te gumowce na stole :crazyeye:

Posted

te święta to chyba jak dotąd najgorsze święta w moim życiu... Viki niby lepiej, jesć by chciała, wody po trochu jej daję i calo-pet dostaje, popołudniu trochę convalescenta jej rozpuszczę i dam, ale miała dzisiaj już dwa ataki padaczki - o 5 i 10 rano - obie jesteśmy wykończone, ja nadal bardzo się o nią martwię; kroplówki będę jej robić dopóki wenflon da radę

Posted

Wiem co czujesz, 4 lata temu miałam Supełka chorego na nosówkę... tylko mi się nie udało :( Takze mi się ten okres bardzo niefajnie kojarzy :shake: Wolne wszyscy maja. Psy moje dostają w święta tylko sucha karmę, zero prezencików, bo dwa lata temu Sadie się zatkała uchem świniowym. Ty masz przynajmniej weta dobrego w razie co.

Trzymaj się! :calus: