WATACHA Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Coraz ładniejsza :) [url]http://img51.imageshack.us/img51/2687/dsc0170rn.jpg[/url] Quote
annika Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 oczami wyobraźni widzę jak malawaszka robi przed spacerem odprawę, przelicza stan "ekypy", otwiera garderobę, wybiera i zakłada kubraczki, przelicza stan "ekypy", zarządza wymarsz, przelicza... itd.:scream_3: Quote
malawaszka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='annika']oczami wyobraźni widzę jak malawaszka robi przed spacerem odprawę, przelicza stan "ekypy", otwiera garderobę, wybiera i zakłada kubraczki, przelicza stan "ekypy", zarządza wymarsz, przelicza... itd.:scream_3:[/QUOTE] tak coś tędy :shake: więcej nikogo nie pochwalę!!!! qrdwa mać! wilczy po coś pytała jak ona tam siedzi? no po co???? :motz: chyba mnie trafi... już jej się znudziło tam siedzieć, aaaa potrzebny szybko dom bo ja jej tam nie utrzymam na górze jak się uprze, a nie mogę zrobić z domu piekła bo przecież Zgredowicz nie zgodzi się żeby ona tu siedział na dole! szlag by to... jak w nocy będzie szalała to mnie siostra ukatrupi bo u nich wszystko słychać... Quote
sybil Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Spróbuj sprowadzić ją na dół, może Zgredek odpuści, jak zobaczy, że nic nie wskóra :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='sybisia']Spróbuj sprowadzić ją na dół, może Zgredek odpuści, jak zobaczy, że nic nie wskóra :evil_lol:[/QUOTE] Sybisiu powiedz tylko słowo a jutro jestem z nią u Ciebie :grins: jakbym mogła to zrobić to naprawdę oszczędziłabym sobie stresów czy wyjdzie mi z pokoju czy nie, poza Zgredkiem jest jeszcze Luna - nie mogę jej tego zrobić i koniec kropka Quote
sybil Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Gdybym tylko miała większe mieszkanko:bigcry:. Z Mają też były niezłe przeboje zanim dogadały się z Sybi, zresztą pyski drą do tej pory. Maja chyba bardziej "inteligentna":evil_lol:, bo szybko załapała, że nie lubię jak wita mnie po powrocie dzikimi wrzaskami, i teraz tylko skacze i podszczypuje, a Sybi to durnota i dalej ryczy jak stado lwów. Nie witam się, nie głaskam dopóki nie przestanie, ale niestety to trwaaaa :mad: Quote
zerduszko Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No tylko dogadanie dwóch psów, to bułka z masłem w porównaniu dogadaniu psa z bandą kurdupli :evil_lol: A Wasia wcale nie ma chałupy na 500 pokoi ;) jak to na zdjęciach wygląda. Quote
sybil Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No ja mam tylko 1 (pokój):evil_lol:, więc gdzie mi tam do Wasi, a dwa sznupy średnie to mogą robić za 4 kurduple. Dobrze wiem, że malawaszka ma urwanie parasola z całą tą sforą. Batumi przepiękna, może uspokoi się :cool3: ? Quote
zerduszko Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Wasi ile masz na dole pokoi - 2? [quote name='sybisia']No ja mam tylko 1 (pokój):evil_lol:, więc gdzie mi tam do Wasi, a[B] dwa sznupy średnie to mogą robić za 4 kurduple.[/B] Dobrze wiem, że malawaszka ma urwanie parasola z całą tą sforą. Batumi przepiękna, może uspokoi się :cool3: ?[/QUOTE] Z tym się nie zgodzę, 2 kurduple robią zamieszania za 10 olbrzymów :mad: No niech się uspokoi, bo inaczej kojczyk :eviltong: Quote
Saththa Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ojojoj3mam kciuki za Panienke.... :kciuki: Quote
malawaszka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='zerduszko']Wasi ile masz na dole pokoi - 2? Z tym się nie zgodzę, 2 kurduple robią zamieszania za 10 olbrzymów :mad: No niech się uspokoi, bo inaczej kojczyk :eviltong:[/QUOTE] ano dwa ale jakby jeden bo drzwi brak :D tylko łazienka zamykana najmniejszy kurdupel robi najwięcej zamieszania :lol: do kojca sobie nie wyobrażam jej dać teraz - pokazać jak fajnie w ciepełku jest, wyczesać podszerstek i .... na mróz? :eek2: never! [quote name='Saththa']Ojojoj3mam kciuki za Panienke.... :kciuki:[/QUOTE] trzymaj trzymaj, na szczęście noc była ok, ale nic nie będę pisać :lol: bo jakieś złe duchy pilnują zebym się bała pisać cokolwiek :shock: w ogóle to chyba jej nie zdejmę kołnierza haha on pomaga tam ją utrzymać w ryzach bo głowy nie może pchać w otwory wejściowe :D Quote
Fides79 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 echh a u Ciebie znowu przeboje jak nie przysłowiowa sra-czka to przemarsz wojsk:roll: sesja maluchów w kubraczkach cudna, najbardziej Furiatka mi się spodobała z tym pomponikiem przy kapturku :lol: [url]http://img577.imageshack.us/img577/359/dsc0141hp.jpg[/url] Batumi wygląda tu jak briard ;) Quote
malawaszka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='Fides79']echh a u Ciebie znowu przeboje jak nie przysłowiowa sra-czka to przemarsz wojsk:roll: [/QUOTE] nie no tak źle nie jest - byle zdrowi byli :D mini briardzinka moja :lol: Quote
wilczy zew Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 no i się mi oberwało :nerwy: ale nie zapytać to p.Prezes powie,że nikt się nie interesuje :watpliwy: najważniejszy argument,to że nie możesz tego zrobić Lunie,ja go rozumiem chciałam iść po ponowie potropić zwierzątka ale sypie,tylko że jest koło zera i śnieg jest mokry :shake: Quote
malawaszka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='wilczy zew']no i się mi oberwało :nerwy: ale nie zapytać to p.Prezes powie,że nikt się nie interesuje :watpliwy: najważniejszy argument,to że nie możesz tego zrobić Lunie,ja go rozumiem chciałam iść [B]po ponowie[/B] potropić zwierzątka ale sypie,tylko że jest koło zera i śnieg jest mokry :shake:[/QUOTE] po czym????? :niewiem: u nas też sypie i sypie, zaraz mi się spacerniaki pokończą bo kurduple się będą topić w śniegu :D Quote
Saththa Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='malawaszka']po czym????? :niewiem: [/QUOTE] Ponownie chciała iśc :) Co Tys taka niedomyślna;) Quote
eliza_sk Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 A kaloszki z ocieplaczem zakładasz, żeby się nie kulkowały stópy ? Quote
malawaszka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='Saththa']Ponownie chciała iśc :) Co Tys taka niedomyślna;)[/QUOTE] kurrde bo myślałam, że to jakieś :hmmmm: lokalne/gwarowe określenie którejś pory dnia :D [quote name='eliza_sk']A kaloszki z ocieplaczem zakładasz, żeby się nie kulkowały stópy ?[/QUOTE] NIE :diabloti: wychodzenie i tak trwa dłużej niż sam spacer :D a jakbym miała zakładać jeszcze.... 24 kaloszki to :mdleje: Quote
Tekla64 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 eeee doszlabys szybko do wprawy ja w ciebie wierze Quote
eliza_sk Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='malawaszka'] NIE :diabloti: wychodzenie i tak trwa dłużej niż sam spacer :D a jakbym miała zakładać jeszcze.... 24 kaloszki to :mdleje:[/QUOTE] Ojjj, chyba trza kontrolę zrobić, toż to nieludzkie, żeby we mróz, we śnieg gadzinę bez kaloszek na dwór wyprowadzać. Sama sobie uprawiaj takie sporty ekstremalne :mad:Przecież to zajmie mniej czasu, niż odlodowywanie i ogrzewanie 24 stópek ! Quote
malawaszka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 sami się odlodowują i ogrzewają - ja potem tylko podłogę wycieram :D Quote
wilczy zew Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='malawaszka']po czym????? :niewiem: [/QUOTE] ponowa-świeżo spadły śnieg,na którym widać świeże tropy(odciski łap,kopyt) zwierząt,np.: gdzie chodziły w nocy Quote
malawaszka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 (edited) [quote name='wilczy zew']ponowa-świeżo spadły śnieg,na którym widać świeże tropy(odciski łap,kopyt) zwierząt,np.: gdzie chodziły w nocy[/QUOTE] ha! a jednak to nie była literówka - Sandra widzisz??? :evil_lol: wiecie co... tak nas zasypało, taki mróz jest, że aż mi się coś robi... oczywiście zima zaskoczyła mnię :D burki uczą się chodzić na dwóch łapkach naprzemiennie - no przysięgam Zgredek tak chodził - na dwóch :shake: jamu chyba na serio by się kaloszki przydały, Furcia biegała biegała i nagle siad i przednie łapki w górę :shake: piecuszki moje kochane... a ja dziś na zbiorowym spacerze zgubiłam gumowego jeżyka :D więc po odprowadzeniu maluchów poszłam z Batumi na poszukiwania... znalazłam, ale Batumi chyba nie podobało się już bo ciągnęła do domu :roll: co za psy! a ja chyba muszę zakładać barchanowe gacie bo tak przemarzłam że jak nic będę chora... no... wyżaliłam się :evil_lol: Edited December 7, 2012 by malawaszka Quote
Saththa Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='wilczy zew']ponowa-świeżo spadły śnieg,na którym widać świeże tropy(odciski łap,kopyt) zwierząt,np.: gdzie chodziły w nocy[/QUOTE] no i nie trafiłam ahahahahahha Quote
zerduszko Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Może sobie kup spodnie ocieplane? Teraz w Lidlu mają być fajna i nawet tanie, więc ja się przymierzam. Ile Ty z nimi chodzisz, ze takie umordowane? :lol: Quote
Recommended Posts