Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oczami wyobraźni widzę jak malawaszka robi przed spacerem odprawę,
przelicza stan "ekypy",
otwiera garderobę, wybiera i zakłada kubraczki,
przelicza stan "ekypy",
zarządza wymarsz,
przelicza... itd.:scream_3:

Posted

[quote name='annika']oczami wyobraźni widzę jak malawaszka robi przed spacerem odprawę,
przelicza stan "ekypy",
otwiera garderobę, wybiera i zakłada kubraczki,
przelicza stan "ekypy",
zarządza wymarsz,
przelicza... itd.:scream_3:[/QUOTE]

tak coś tędy :shake:

więcej nikogo nie pochwalę!!!! qrdwa mać! wilczy po coś pytała jak ona tam siedzi? no po co???? :motz: chyba mnie trafi... już jej się znudziło tam siedzieć, aaaa potrzebny szybko dom bo ja jej tam nie utrzymam na górze jak się uprze, a nie mogę zrobić z domu piekła bo przecież Zgredowicz nie zgodzi się żeby ona tu siedział na dole! szlag by to... jak w nocy będzie szalała to mnie siostra ukatrupi bo u nich wszystko słychać...

Posted

[quote name='sybisia']Spróbuj sprowadzić ją na dół, może Zgredek odpuści, jak zobaczy, że nic nie wskóra :evil_lol:[/QUOTE]

Sybisiu powiedz tylko słowo a jutro jestem z nią u Ciebie :grins: jakbym mogła to zrobić to naprawdę oszczędziłabym sobie stresów czy wyjdzie mi z pokoju czy nie, poza Zgredkiem jest jeszcze Luna - nie mogę jej tego zrobić i koniec kropka

Posted

Gdybym tylko miała większe mieszkanko:bigcry:. Z Mają też były niezłe przeboje zanim dogadały się z Sybi, zresztą pyski drą do tej pory. Maja chyba bardziej "inteligentna":evil_lol:, bo szybko załapała, że nie lubię jak wita mnie po powrocie dzikimi wrzaskami, i teraz tylko skacze i podszczypuje, a Sybi to durnota i dalej ryczy jak stado lwów. Nie witam się, nie głaskam dopóki nie przestanie, ale niestety to trwaaaa :mad:

Posted

No ja mam tylko 1 (pokój):evil_lol:, więc gdzie mi tam do Wasi, a dwa sznupy średnie to mogą robić za 4 kurduple. Dobrze wiem, że malawaszka ma urwanie parasola z całą tą sforą. Batumi przepiękna, może uspokoi się :cool3: ?

Posted

Wasi ile masz na dole pokoi - 2?

[quote name='sybisia']No ja mam tylko 1 (pokój):evil_lol:, więc gdzie mi tam do Wasi, a[B] dwa sznupy średnie to mogą robić za 4 kurduple.[/B] Dobrze wiem, że malawaszka ma urwanie parasola z całą tą sforą. Batumi przepiękna, może uspokoi się :cool3: ?[/QUOTE]
Z tym się nie zgodzę, 2 kurduple robią zamieszania za 10 olbrzymów :mad:
No niech się uspokoi, bo inaczej kojczyk :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Wasi ile masz na dole pokoi - 2?

Z tym się nie zgodzę, 2 kurduple robią zamieszania za 10 olbrzymów :mad:
No niech się uspokoi, bo inaczej kojczyk :eviltong:[/QUOTE]

ano dwa ale jakby jeden bo drzwi brak :D tylko łazienka zamykana
najmniejszy kurdupel robi najwięcej zamieszania :lol:
do kojca sobie nie wyobrażam jej dać teraz - pokazać jak fajnie w ciepełku jest, wyczesać podszerstek i .... na mróz? :eek2: never!

[quote name='Saththa']Ojojoj3mam kciuki za Panienke.... :kciuki:[/QUOTE]

trzymaj trzymaj, na szczęście noc była ok, ale nic nie będę pisać :lol: bo jakieś złe duchy pilnują zebym się bała pisać cokolwiek :shock:
w ogóle to chyba jej nie zdejmę kołnierza haha on pomaga tam ją utrzymać w ryzach bo głowy nie może pchać w otwory wejściowe :D

Posted

echh a u Ciebie znowu przeboje jak nie przysłowiowa sra-czka to przemarsz wojsk:roll:

sesja maluchów w kubraczkach cudna, najbardziej Furiatka mi się spodobała z tym pomponikiem przy kapturku :lol:

[url]http://img577.imageshack.us/img577/359/dsc0141hp.jpg[/url] Batumi wygląda tu jak briard ;)

Posted

[quote name='Fides79']echh a u Ciebie znowu przeboje jak nie przysłowiowa sra-czka to przemarsz wojsk:roll:
[/QUOTE]

nie no tak źle nie jest - byle zdrowi byli :D

mini briardzinka moja :lol:

Posted

no i się mi oberwało :nerwy: ale nie zapytać to p.Prezes powie,że nikt się nie interesuje :watpliwy:

najważniejszy argument,to że nie możesz tego zrobić Lunie,ja go rozumiem

chciałam iść po ponowie potropić zwierzątka ale sypie,tylko że jest koło zera i śnieg jest mokry :shake:

Posted

[quote name='wilczy zew']no i się mi oberwało :nerwy: ale nie zapytać to p.Prezes powie,że nikt się nie interesuje :watpliwy:

najważniejszy argument,to że nie możesz tego zrobić Lunie,ja go rozumiem

chciałam iść [B]po ponowie[/B] potropić zwierzątka ale sypie,tylko że jest koło zera i śnieg jest mokry :shake:[/QUOTE]

po czym????? :niewiem:

u nas też sypie i sypie, zaraz mi się spacerniaki pokończą bo kurduple się będą topić w śniegu :D

Posted

[quote name='Saththa']Ponownie chciała iśc :) Co Tys taka niedomyślna;)[/QUOTE]

kurrde bo myślałam, że to jakieś :hmmmm: lokalne/gwarowe określenie którejś pory dnia :D

[quote name='eliza_sk']A kaloszki z ocieplaczem zakładasz, żeby się nie kulkowały stópy ?[/QUOTE]

NIE :diabloti: wychodzenie i tak trwa dłużej niż sam spacer :D a jakbym miała zakładać jeszcze.... 24 kaloszki to :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']

NIE :diabloti: wychodzenie i tak trwa dłużej niż sam spacer :D a jakbym miała zakładać jeszcze.... 24 kaloszki to :mdleje:[/QUOTE]

Ojjj, chyba trza kontrolę zrobić, toż to nieludzkie, żeby we mróz, we śnieg gadzinę bez kaloszek na dwór wyprowadzać. Sama sobie uprawiaj takie sporty ekstremalne :mad:Przecież to zajmie mniej czasu, niż odlodowywanie i ogrzewanie 24 stópek !

Posted (edited)

[quote name='wilczy zew']ponowa-świeżo spadły śnieg,na którym widać świeże tropy(odciski łap,kopyt) zwierząt,np.: gdzie chodziły w nocy[/QUOTE]

ha! a jednak to nie była literówka - Sandra widzisz??? :evil_lol:

wiecie co... tak nas zasypało, taki mróz jest, że aż mi się coś robi... oczywiście zima zaskoczyła mnię :D burki uczą się chodzić na dwóch łapkach naprzemiennie - no przysięgam Zgredek tak chodził - na dwóch :shake: jamu chyba na serio by się kaloszki przydały, Furcia biegała biegała i nagle siad i przednie łapki w górę :shake: piecuszki moje kochane... a ja dziś na zbiorowym spacerze zgubiłam gumowego jeżyka :D więc po odprowadzeniu maluchów poszłam z Batumi na poszukiwania... znalazłam, ale Batumi chyba nie podobało się już bo ciągnęła do domu :roll: co za psy! a ja chyba muszę zakładać barchanowe gacie bo tak przemarzłam że jak nic będę chora... no... wyżaliłam się :evil_lol:

Edited by malawaszka
Posted

[quote name='wilczy zew']ponowa-świeżo spadły śnieg,na którym widać świeże tropy(odciski łap,kopyt) zwierząt,np.: gdzie chodziły w nocy[/QUOTE]

no i nie trafiłam ahahahahahha