agaga21 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 o kurcze! to mam nadzieję, że znajdziesz coś super ekstra w pierwszym sklepie do którego zajrzysz :) Quote
malawaszka Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 zerduszko napisał(a):No trza było gadać, bo ja mam kieckę na sprzedanie. Jakiś bazarek czy cuś ;) Aaaaale jutro kupujesz i jutro impreza? Szacun :lol: noo Twoją kieckę to bym na pewno założyła - chyba na jedna nogę :D agaga21 napisał(a):o kurcze! to mam nadzieję, że znajdziesz coś super ekstra w pierwszym sklepie do którego zajrzysz :) kupiłam :grins: może nie jakiśsuper extra bo impreza nie jest taka mocno galowa, ale nawet zadowolona jestem, tylko butów nie mam :D Saththa napisał(a):niezle ;) Szalejesz Monika;) szał ciał :diabloti: Quote
wilczy zew Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 malawaszka napisał(a):tylko butów nie mam :D jeśli dobrze pamiętam to masz jakieś fajne kaloszki :evil_lol: Quote
zerduszko Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 malawaszka napisał(a):noo Twoją kieckę to bym na pewno założyła - chyba na jedna nogę :D Wbrew kur*a wszelkim pozorom, to ta moje kiecka jet rozmiar 42... nawet jeśli to chińska rozmiarówka, to minimum 40. A wątpię czy Ty więcej niż 40 nosisz. Quote
wieso Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ojojoj, zerduszko, ona juz tanczy....nie mozesz przez ta kiecke spac? no, tak w nocy przychodza najlepsze pomysly :) Quote
anetta Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Nie wiem o jakie wyniki chodziło :hmmmm: :roll: :evil_lol: hahaha Trampki pasują do wszystkiego :-D:evil_lol: Baw się dobrze Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 anetta napisał(a):Nie wiem o jakie wyniki chodziło :hmmmm: :roll: :evil_lol: hahaha Trampki pasują do wszystkiego :-D:evil_lol: Baw się dobrze Haaaaa ja na jednym w czarnej mini i zielonych trampkach wystepowałam :lol: bo mnie stopki bolały... ale spojrzenia jakimi byłam obrzucana hahahhahaha Quote
wilczy zew Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 WATACHA napisał(a):Prezesowa ile można spać ;)? a poprawiny... Quote
wilczy zew Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Saththa napisał(a):Haaaaa ja na jednym w czarnej mini i zielonych trampkach wystepowałam :lol: bo mnie stopki bolały... ale spojrzenia jakimi byłam obrzucana hahahhahaha też bym spooojrzała :crazyeye: Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 wilczy zew napisał(a):też bym spooojrzała :crazyeye: iii tam :) to juz po 1 w nocy było :lol::) Quote
agaga21 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Saththa napisał(a):iii tam :) to juz po 1 w nocy było :lol::)to już pewnie każdy myślał, że ma zwidy ;) Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 agaga21 napisał(a):to już pewnie każdy myślał, że ma zwidy ;) Tak szczerze :) Ale co mnie to obchodzi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 no żyję :D ale co to za życie :evil_lol: było super! fot ni ma bo ja nie nosze aparatu na takie imprezy - szkoda mi go :D zabawa przednia, wytańczyłam się - oj powiem Wam że tego mi było trzeba bo ostatnio tyle stresów, więc taka odskocznia bardzo potrzebna, a było super fajnie bo nietypowo - nie było weselnej kapeli tylko DJ i muzyka klubowa więc moje uszy tak bardzo nie cierpiały jak na typowych weselach :D no i klimat! to było na zamku w Będzinie - na dziedzińcu - rewelacja! wrócilismy o 6 rano :D Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Iiiiiiiiiiiiii a poprawiny?:) Super zes sie pobawiła :) No i na dziedzincu na zamku? Super;) Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 malawaszka napisał(a):nie ma poprawin aaaaa ;) Ale powiedz jak zes tak szybko zakupy załatwiła;) Quote
malawaszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 no jak zwykle - jedzie się do sklepu i się kupuje :D kupiłam tylko spódnicę, bluzkę wzięłam jakąś tam co miałam w domu Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 malawaszka napisał(a):no jak zwykle - jedzie się do sklepu i się kupuje :D kupiłam tylko spódnicę, bluzkę wzięłam jakąś tam co miałam w domu Haaa sposobem wziełaś :) Nienawidze zakupów :shake: Quote
WATACHA Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Mówiłam, że śpi , a Wy , że poprawiny i inne cuda ;) Fajnie, że się dobrze bawiłaś :) Quote
wilczy zew Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 no miałaś rację :eviltong: spała dobrze,że się rozerwałaś,czytałam że taniec od stresowuje Quote
katik Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 malawaszka napisał(a):no żyję :D ale co to za życie :evil_lol: było super! fot ni ma bo ja nie nosze aparatu na takie imprezy - szkoda mi go :D zabawa przednia, wytańczyłam się - oj powiem Wam że tego mi było trzeba bo ostatnio tyle stresów, więc taka odskocznia bardzo potrzebna, a było super fajnie bo nietypowo - nie było weselnej kapeli tylko DJ i muzyka klubowa więc moje uszy tak bardzo nie cierpiały jak na typowych weselach :D no i klimat! to było na zamku w Będzinie - na dziedzińcu - rewelacja! wrócilismy o 6 rano :D ale super. :) Nawet nie wiedziałam, ze na zamku robią wesela. Quote
Recommended Posts