Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
No trza było gadać, bo ja mam kieckę na sprzedanie. Jakiś bazarek czy cuś ;) Aaaaale jutro kupujesz i jutro impreza? Szacun :lol:

noo Twoją kieckę to bym na pewno założyła - chyba na jedna nogę :D

agaga21 napisał(a):
o kurcze! to mam nadzieję, że znajdziesz coś super ekstra w pierwszym sklepie do którego zajrzysz :)

kupiłam :grins: może nie jakiśsuper extra bo impreza nie jest taka mocno galowa, ale nawet zadowolona jestem, tylko butów nie mam :D

Saththa napisał(a):
niezle ;) Szalejesz Monika;)

szał ciał :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo Twoją kieckę to bym na pewno założyła - chyba na jedna nogę :D

Wbrew kur*a wszelkim pozorom, to ta moje kiecka jet rozmiar 42... nawet jeśli to chińska rozmiarówka, to minimum 40. A wątpię czy Ty więcej niż 40 nosisz.

Posted

anetta napisał(a):
Nie wiem o jakie wyniki chodziło :hmmmm: :roll: :evil_lol: hahaha

Trampki pasują do wszystkiego :-D:evil_lol:
Baw się dobrze

Haaaaa ja na jednym w czarnej mini i zielonych trampkach wystepowałam :lol: bo mnie stopki bolały... ale spojrzenia jakimi byłam obrzucana hahahhahaha

Posted

Saththa napisał(a):
Haaaaa ja na jednym w czarnej mini i zielonych trampkach wystepowałam :lol: bo mnie stopki bolały... ale spojrzenia jakimi byłam obrzucana hahahhahaha

też bym spooojrzała :crazyeye:

Posted

no żyję :D ale co to za życie :evil_lol: było super! fot ni ma bo ja nie nosze aparatu na takie imprezy - szkoda mi go :D zabawa przednia, wytańczyłam się - oj powiem Wam że tego mi było trzeba bo ostatnio tyle stresów, więc taka odskocznia bardzo potrzebna, a było super fajnie bo nietypowo - nie było weselnej kapeli tylko DJ i muzyka klubowa więc moje uszy tak bardzo nie cierpiały jak na typowych weselach :D no i klimat! to było na zamku w Będzinie - na dziedzińcu - rewelacja! wrócilismy o 6 rano :D

Posted

malawaszka napisał(a):
no jak zwykle - jedzie się do sklepu i się kupuje :D kupiłam tylko spódnicę, bluzkę wzięłam jakąś tam co miałam w domu

Haaa sposobem wziełaś :)

Nienawidze zakupów :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
no żyję :D ale co to za życie :evil_lol: było super! fot ni ma bo ja nie nosze aparatu na takie imprezy - szkoda mi go :D zabawa przednia, wytańczyłam się - oj powiem Wam że tego mi było trzeba bo ostatnio tyle stresów, więc taka odskocznia bardzo potrzebna, a było super fajnie bo nietypowo - nie było weselnej kapeli tylko DJ i muzyka klubowa więc moje uszy tak bardzo nie cierpiały jak na typowych weselach :D no i klimat! to było na zamku w Będzinie - na dziedzińcu - rewelacja! wrócilismy o 6 rano :D

ale super. :) Nawet nie wiedziałam, ze na zamku robią wesela.