Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
monika, ty się dobrze zastanów, bo falko jest naprawdę fantastyczny. ja bym go pewnie nikomu nie oddała :)

ja się całymi dniami zastanawiam, ale serce to jedno, a czasem trzeba posłuchać rozumu jednak :(

Posted

malawaszka napisał(a):
ja się całymi dniami zastanawiam, ale serce to jedno, a czasem trzeba posłuchać rozumu jednak :(

Mam to samo z Bajką - chyba jakiś czar na mnie rzuciła. [a z tamtą myślą, co przemknęła, to mnie przejrzałaś, haha]

Posted

malawaszka napisał(a):
mój rozum jest mężczyzną :D

A tego to już nie rozumiem całkiem. Jedyne o czym myślą męskie "rozumy" to sport, seks i piwo... Zaczynam się Ciebie bać :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
3 - ogromne :crazyeye: nie miały wielkich łopat więc młodziki jakieś bo poroże jakies tam było, ja oczywiście aparatu nie miałam bo nie miałam siły nosić go wtedy :placz:

łopaty mają łosie,jelenie poroże

ale ten rozum mężczyzna,to dobrze dogaduje się z psiurem,to tca go przekonać :lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
z lopatami sa tyz daniele a fakt jelenie maja rogi

to mają kozice :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
czepiacie się słówek :lol: chodziło mi o to, że takie małe rogi miał a nie wielkie :eviltong:

jesteś pewna,że to jelenie,teraz okres godowy saren i samce-kozły mają parostki-małe "rogi"

Posted

wilczy zew napisał(a):

jesteś pewna,że to jelenie,teraz okres godowy saren i samce-kozły mają parostki-małe "rogi"

nie - nie jestem pewna bo przecież jestem debilem i nie potrafię zauważyć jak zwierz jest dwa razy większy od sarny :boom:

Posted

agaga21 napisał(a):
a może to renifery były? ;)

zapewne te co uciekły Mikołajowi i dlatego od kilku lat prezentów nie dostaję :angryy: :evil_lol:

wz wracaj już do mordziastej lepiej ;)

Posted

Ej, a ja widziałam kiedyś u nas "sarnę" z łopatami, ale przeca u nas nie ma jeleni... Chyba, ze z wrażenia, jak szybko łapałam psy mi się przewidziało, bo byłam z trzema z czego cztery krnąbrne ;) Ale dałabvym rękę, że rogi były duże.

Posted

zerduszko napisał(a):
Ej, a ja widziałam kiedyś u nas "sarnę" z łopatami, ale przeca u nas nie ma jeleni... Chyba, ze z wrażenia, jak szybko łapałam psy mi się przewidziało, bo byłam z trzema z czego cztery krnąbrne ;) Ale dałabvym rękę, że rogi były duże.

na pewno nie widziałaś :diabloti: bo co my tam wiemy o życiu :diabloti:

ja mam za sobą zajebisty weekend pod znakiem kinder party - idę spać :evil_lol: bo jutro muszę pędzić na zakupy kupić sobie jakiś ciuch bo na wesele jutro idziemy :D ale jakośwcześnie jnie było czasu o tym pomyśleć :p