ockhama Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 no to już nas 3 :razz: i oby było więcej :lol: Quote
weszka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja też tak mam :) Zachwycam się moimi łąkami które zmieniają się w różnych porach roku. Chwilowo akurat klnę na błoto bo tego akurat nie lubię. Ale czasem jak wracam do domu po całym dniu w robocie i nie chce mi się iść z psami to jak się przejde po tych łąkach to od razu się człowiekowi nastrój poprawia. Quote
marako Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja też często wychodzę jak skazaniec, dla dobra psów, a jak pochodzę, to nie chce się wracać, tak jakoś pięknie na tych łąkach, polach, obrzeżach lasu. I uwielbiam spacerować w księżycowe noce. Ale błoto to rzeczywiście mamy w nadmiarze ostatnio, a później zamienia się w tonę brudu na podłodze. (nie cierpię mycia łap, mam ich 16, czekam więc, aż się z psów wykruszy i po prostu zamiatam i myję podłogę, niestety wielokrotnie). Quote
#Etna# Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nadrabiam zaległości:) Bardzo ładnie powiedziane z tym wypełnianiem szczęściem:lol: Myślę, że wiele osób tak czuje. Ja również uwielbiam to uczucie kiedy zwłaszcza wcześnie rano idę z moją małą czarną skrajem lasu. To słońce i powietrze... Właściwie tego się nie da opisać. Po prostu jest pięknie:roll: I też bardzo lubię księżycowe noce. Z przyjemnością wtedy się spaceruje. Nie to co w te pochmurne albo co gorsza deszczowe:angryy: "Oszronione" zdjęcia zachwycające:lol: A sznupiaste cudowne między tymi trawami:loveu: Quote
AniaGucio Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kobitki, pewnie dzisiaj jeszcze wpadnę, ale jeżeli nie... [B]życzę Wam i naszym psiakom dużo spokoju, radości i miłości w nadchodzącym Nowym Roku. Oby był lepszy!![/B] Quote
Fides79 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Moniko w nadchodzącym Nowym 2012 roku Tobie i Twoim najbliższym życzę wiele zdrowia, radości, miłości, spełniania planów i obyś miała jak najmniej pracy przy porzuconych sznupkach, a ta co będzie niech kończy się pomyślnie dzięki pomocy dobrych ludzi :p:p Quote
malawaszka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dzięki ogromne - oby się spełniło!!!! Życzę wszystkim tu zaglądającym Wszystkiego Lepszego w Nowym 2012 Roku!!!!! :drinking: ja dziś bez ekscesów, kameralnie, likierek zrobiłam i będę się kurować :lol: Quote
wieso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 malawaszko, pomocy !!!!! nie moge wkleic zdjec bo portal w ktorym linkowalam zdjecia zajal prokurator ...jak Ty swoje podlinkowujesz ? Quote
zerduszko Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Najlepszego! My tez kameralnie, ale za to z ekscesami :lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='wieso']malawaszko, pomocy !!!!! nie moge wkleic zdjec bo portal w ktorym linkowalam zdjecia zajal prokurator ...jak Ty swoje podlinkowujesz ?[/QUOTE] wieso ja używam od dawna [url]www.imageshack.us[/url] - ściągnęłam sobie taki imageshack uploader i tam hurtowo wgrywa się foty i są gotowe linki do wrzucania na forum Quote
wieso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 czy tam sie trzeba zarejesrowac ? i podac swoj adres mailowy... Quote
malawaszka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 nic mi o tym nie wiadomo więc chyba nie Quote
wieso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 a mi mowi ze mam sie zarejestrowac, czy moglabym do Ciebie wslac na maila a Ty na Kredke co ? Quote
malawaszka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 jasne - wysyłaj [email][email protected][/email] Quote
agaga21 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [URL]http://img857.imageshack.us/img857/6221/dsc0265ww.jpg[/URL] jaka sierotka na tym mrozie! [URL]http://img141.imageshack.us/img141/407/dsc0235s.jpg[/URL] pięknie najlepsze życzenia dla całej ludzko-psio-kociej rodzinki :) Quote
weszka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='zerduszko']My tez kameralnie, ale za to z ekscesami :lol:[/QUOTE] Brzmi interesująco ;) Quote
marako Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 A my z Hondą Ii tz-em dostaliśmy zaproszenie na bal u właścicieli brata Hondy - bagatela 600 km stąd, w Niemczech. Jeszcze wczoraj wieczorem, mimo, że podziękowaliśmy grzecznie, ponowili zaproszenie licząc na naszą spontaniczność (w zasadzie bylibyśmy zdolni to tego, by te 1200 km zrobić i to z Hondą, ale nie mam kreacji wieczorowej jakoś i czasu, by ją wypatrzeć w odpowiednim sklepie). Więc my też jak część z Was - w domku i bez ekscesów, jakkolwiek by to rozumieć. Życzenia wszelako przyjmij, Waszko i inni też - oby domki ustawiały się w kolejce, pociechy nie chorowały, a grono dogomaniaków rosło w siłę i zdrowo się przez ten rok trrzymało. Quote
malawaszka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 no, było minęło - miało być bez ekscesów hahaha a było :hmmmm: ciekawie - kinder bal na całego:eek2: do mojej siostry zjechali znajomi z dzieciarnią - dzieci było chyba z 12 :crazyeye: dom trząsł się w posadach, oczywiście dzieci miały największą frajdę, przed 12 zrobiliśmy wielkie ognisko - duuużo ludzi, duuużo dzieci, które dziczały jak dzikie dziki - haha jak się zaczęły rozbiegać po podwórku to miałam chwile paniki, ale powtarzałam sobie, że przecież to nie moje dzieci i nie ja się mam o nie martwić :evil_lol: dziś na podwórku wygląda jakby tornado z confetti przeszło :boom: Quote
Margi Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 No to mieliście fajne atrakcje,aż zazdraszczam.:lol: Quote
malawaszka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 my mieliśmy luz bo jak było nam za duzo tego hałasu to uciekaliśmy do siebie posiedzieć z psami i w sumie to poza domem byliśmy może 2 godziny, a tak to z psiurkami w spokoju słysząc tylko jak u mojej siostry dokonuje się demolition party w pokoju dziecinnym hahahah dziś jak tam weszłam to :mdleje: no największą zabawę miały dzieciaki - poszły spać po 2, miały wszystko - bal z tańcami, pidżama party, biegi po śniegu, ognisko - przeszczęśliwe, rozkrzyczane, rozbiegane :mdleje: fajnie było bo to nie było u mnie hahaha Quote
Tekla64 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 no to wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku!!! a co do zachwytow to chyba masz swiadomosc ze wiecej nas takich zachwyconych jest co zreszta chyba wlasnie po zdjeciach widac i oby takich bylo jeszcze wiecej ja lubie ksiezycowe spacery ale juz bardzo dawno ich nie uskutecniam bo... za wiele stworow zyje wtedy blizej nas ,a to sie wiaze z wielkim niebezpieczenstwem dla moich psowatych niestety kinderbale ..... cale szczescie ja juz jestem po takich atrakcjach , choc milo jednak sie wspomina to ciesze sie ze juz mnie nie dotycza hihihi Quote
malawaszka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 niewiele ale jest - nawet mikro bałwan się udał :D Quote
Recommended Posts