marako Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja też często wychodzę jak skazaniec, dla dobra psów, a jak pochodzę, to nie chce się wracać, tak jakoś pięknie na tych łąkach, polach, obrzeżach lasu. I uwielbiam spacerować w księżycowe noce. Ale błoto to rzeczywiście mamy w nadmiarze ostatnio, a później zamienia się w tonę brudu na podłodze. (nie cierpię mycia łap, mam ich 16, czekam więc, aż się z psów wykruszy i po prostu zamiatam i myję podłogę, niestety wielokrotnie). Quote
#Etna# Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nadrabiam zaległości:) Bardzo ładnie powiedziane z tym wypełnianiem szczęściem:lol: Myślę, że wiele osób tak czuje. Ja również uwielbiam to uczucie kiedy zwłaszcza wcześnie rano idę z moją małą czarną skrajem lasu. To słońce i powietrze... Właściwie tego się nie da opisać. Po prostu jest pięknie:roll: I też bardzo lubię księżycowe noce. Z przyjemnością wtedy się spaceruje. Nie to co w te pochmurne albo co gorsza deszczowe:angryy: "Oszronione" zdjęcia zachwycające:lol: A sznupiaste cudowne między tymi trawami:loveu: Quote
AniaGucio Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kobitki, pewnie dzisiaj jeszcze wpadnę, ale jeżeli nie... życzę Wam i naszym psiakom dużo spokoju, radości i miłości w nadchodzącym Nowym Roku. Oby był lepszy!! Quote
Fides79 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Moniko w nadchodzącym Nowym 2012 roku Tobie i Twoim najbliższym życzę wiele zdrowia, radości, miłości, spełniania planów i obyś miała jak najmniej pracy przy porzuconych sznupkach, a ta co będzie niech kończy się pomyślnie dzięki pomocy dobrych ludzi :p:p Quote
malawaszka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dzięki ogromne - oby się spełniło!!!! Życzę wszystkim tu zaglądającym Wszystkiego Lepszego w Nowym 2012 Roku!!!!! :drinking: ja dziś bez ekscesów, kameralnie, likierek zrobiłam i będę się kurować :lol: Quote
wieso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 malawaszko, pomocy !!!!! nie moge wkleic zdjec bo portal w ktorym linkowalam zdjecia zajal prokurator ...jak Ty swoje podlinkowujesz ? Quote
zerduszko Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Najlepszego! My tez kameralnie, ale za to z ekscesami :lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='wieso']malawaszko, pomocy !!!!! nie moge wkleic zdjec bo portal w ktorym linkowalam zdjecia zajal prokurator ...jak Ty swoje podlinkowujesz ? wieso ja używam od dawna www.imageshack.us - ściągnęłam sobie taki imageshack uploader i tam hurtowo wgrywa się foty i są gotowe linki do wrzucania na forum Quote
wieso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 czy tam sie trzeba zarejesrowac ? i podac swoj adres mailowy... Quote
malawaszka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 nic mi o tym nie wiadomo więc chyba nie Quote
wieso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 a mi mowi ze mam sie zarejestrowac, czy moglabym do Ciebie wslac na maila a Ty na Kredke co ? Quote
malawaszka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 jasne - wysyłaj [email protected] Quote
agaga21 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 http://img857.imageshack.us/img857/6221/dsc0265ww.jpg jaka sierotka na tym mrozie! http://img141.imageshack.us/img141/407/dsc0235s.jpg pięknie najlepsze życzenia dla całej ludzko-psio-kociej rodzinki :) Quote
weszka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 zerduszko napisał(a):My tez kameralnie, ale za to z ekscesami :lol: Brzmi interesująco ;) Quote
marako Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 A my z Hondą Ii tz-em dostaliśmy zaproszenie na bal u właścicieli brata Hondy - bagatela 600 km stąd, w Niemczech. Jeszcze wczoraj wieczorem, mimo, że podziękowaliśmy grzecznie, ponowili zaproszenie licząc na naszą spontaniczność (w zasadzie bylibyśmy zdolni to tego, by te 1200 km zrobić i to z Hondą, ale nie mam kreacji wieczorowej jakoś i czasu, by ją wypatrzeć w odpowiednim sklepie). Więc my też jak część z Was - w domku i bez ekscesów, jakkolwiek by to rozumieć. Życzenia wszelako przyjmij, Waszko i inni też - oby domki ustawiały się w kolejce, pociechy nie chorowały, a grono dogomaniaków rosło w siłę i zdrowo się przez ten rok trrzymało. Quote
malawaszka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 no, było minęło - miało być bez ekscesów hahaha a było :hmmmm: ciekawie - kinder bal na całego:eek2: do mojej siostry zjechali znajomi z dzieciarnią - dzieci było chyba z 12 :crazyeye: dom trząsł się w posadach, oczywiście dzieci miały największą frajdę, przed 12 zrobiliśmy wielkie ognisko - duuużo ludzi, duuużo dzieci, które dziczały jak dzikie dziki - haha jak się zaczęły rozbiegać po podwórku to miałam chwile paniki, ale powtarzałam sobie, że przecież to nie moje dzieci i nie ja się mam o nie martwić :evil_lol: dziś na podwórku wygląda jakby tornado z confetti przeszło :boom: Quote
Margi Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 No to mieliście fajne atrakcje,aż zazdraszczam.:lol: Quote
malawaszka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 my mieliśmy luz bo jak było nam za duzo tego hałasu to uciekaliśmy do siebie posiedzieć z psami i w sumie to poza domem byliśmy może 2 godziny, a tak to z psiurkami w spokoju słysząc tylko jak u mojej siostry dokonuje się demolition party w pokoju dziecinnym hahahah dziś jak tam weszłam to :mdleje: no największą zabawę miały dzieciaki - poszły spać po 2, miały wszystko - bal z tańcami, pidżama party, biegi po śniegu, ognisko - przeszczęśliwe, rozkrzyczane, rozbiegane :mdleje: fajnie było bo to nie było u mnie hahaha Quote
Tekla64 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 no to wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku!!! a co do zachwytow to chyba masz swiadomosc ze wiecej nas takich zachwyconych jest co zreszta chyba wlasnie po zdjeciach widac i oby takich bylo jeszcze wiecej ja lubie ksiezycowe spacery ale juz bardzo dawno ich nie uskutecniam bo... za wiele stworow zyje wtedy blizej nas ,a to sie wiaze z wielkim niebezpieczenstwem dla moich psowatych niestety kinderbale ..... cale szczescie ja juz jestem po takich atrakcjach , choc milo jednak sie wspomina to ciesze sie ze juz mnie nie dotycza hihihi Quote
malawaszka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 niewiele ale jest - nawet mikro bałwan się udał :D Quote
anetta Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 :evil_lol: poka mikro bałwana 12 dzieci...o matko hahaha Quote
Saththa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Łoj 12 dzieci- Matkooooooooo chyba bym na miotle uciekła, hehehhehe ja dwój 4latków znieśc nie mogę ;) Wszystkiego czego żcyysz sobie w 2012 roku:) Quote
Recommended Posts