weszka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Niezłe te dogi! No i życzę powodzenia w walce o brodę! Mnie z Furlą też się nie udało rok temu, wypadła ale odrosła pięknie i szybko. Quote
Fides79 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 no w ogóle dogi z Błękitnych Wydm są przyzwyczajone do obecności małych psiaków, bo w hodowli często goszczą grzywaczki chińskie :p Quote
wilczy zew Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 zaplułam ekran na widok doga na krześle :roflt::roflt::roflt: Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 a ja na tekst "i obydwa dogi Toli" :lol: [quote name='malawaszka']i drugie hobby Toli :lol: i efekty :D :shock: to z tego kota?! [quote name='malawaszka']no i po kocie :lol: plama krwi i białe futro :errrr: i te kolorowe frendzelki też??? to flaczki są??? [quote name='malawaszka']to powiedziała zerduszko - Zaklinacz Kotów :lol: tabletki moim kotom podaję bez problemu (pomijam, że jak już podam to Joga prowokuje wymioty i zwraca :D ) taak, ja swoim daję na talerzyku i podsuwam szklanke wody :grins: Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 jambi napisał(a): :shock: to z tego kota?! i te kolorowe frendzelki też??? to flaczki są??? no... jelitka :roll: i troszkę jakby.... zarobaczona była :errrr: Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 malawaszka napisał(a):no... jelitka :roll: i troszkę jakby.... zarobaczona była :errrr: :shock: o fu! :mdleje: Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 no.... ja nie wiem jak można takie coś napisac :shock: :splat: Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 malawaszka napisał(a):no.... ja nie wiem jak można takie coś napisac :shock: :splat: ale co napisać? Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 jambi napisał(a):ale co napisać? ale co ale co... no tamto.. :lol: Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 malawaszka napisał(a):ale co ale co... no tamto.. :lol: które???... że "fu" ? Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='jambi']które???... że "fu" ? nie że fu :shake: to, co wywołało... fu... :roll: nie że fu - tak z francuska :errrr: Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='malawaszka']nie że fu :shake: to, co wywołało... fu... :roll: nie że fu - tak z francuska :errrr: dobra... przyznaje... zgubiłam się... bo zasadniczo to Ty masz wątpliwości co do tego co Ty napisałaś czy co ja napisałam? :roll: :razz: :p o francuskie [fu] to Cię wcale nie podejrzewam... tym bardziej ja, pisząc "o fu!" nie miałam na myśli francuskiej wersji tegoż :errrr: ... Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Saththa napisał(a):O matko :mdleje: a Ty co? nie wiesz co to francuskie [fu]? oświecic Cię? :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 ja nie wiem co to francuskie "fu" bo mnie chodziło znowuż o coś innego (chyba muszę zmienić lekarza skoro nikt mnie nie rozumie :evil_lol: ) - chodziło mi, że z francuska zabrzmiało (tylko fonetycznie :lol: ) "nieżefu" :roll: Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='jambi']dobra... przyznaje... zgubiłam się... bo zasadniczo to Ty masz wątpliwości co do tego co Ty napisałaś czy co ja napisałam? :roll: :razz: :p a i jeszcze to... no mam wątpliwości do tego co sama napisałam :splat: Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Wasia... weź głeboki oddech... zrób sobie przerwe... dobrze Ci zrobi misiu :grins: [fu] - fous francuskie znaczy tyle co -> (_,_) Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 jambi napisał(a):Wasia... weź głeboki oddech... zrób sobie przerwe... dobrze Ci zrobi misiu :grins: obawiam się... misiu :diabloti: że to już nie wystarczy :chaos: o rany! no i jak to się człowiek całe życie uczy! od dziś tak często używane "o fuuu" przybiera zupełnie inny ... wymiar :crazyeye: Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 malawaszka napisał(a):o rany! no i jak to się człowiek całe życie uczy! od dziś tak często używane "o fuuu" przybiera zupełnie inny ... wymiar :crazyeye: nooo widzisz :diabloti: a jeszcze Ci powiem, że zawsze możesz sobie rzucić pod nosem "żememfu" ... i nikt nie będzie wiedział że "masz w dupie" :megagrin: ... no, poza tymi co znają francuski :evil_lol: ps. wiedziałam, że tak zareagujesz na tego "misia" :razz: Quote
WATACHA Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Hi,hi,hi fajny ten dog na krześle, ale widać Tolacia rozpieszczana bo dostała dodatkowo poduszeczkę :) Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 jambi napisał(a): ps. wiedziałam, że tak zareagujesz na tego "misia" :razz: żememfu :errrr: wiedziałam, ze na to czekasz :diabloti: WATACHA napisał(a):Hi,hi,hi fajny ten dog na krześle, ale widać Tolacia rozpieszczana bo dostała dodatkowo poduszeczkę :) wstawiłam zdjecia Hugosia :loveu: Quote
WATACHA Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 malawaszka napisał(a):żememfu :errrr: wiedziałam, ze na to czekasz :diabloti: wstawiłam zdjecia Hugosia :loveu: Akurat tam byłam.Tak się wszyscy rozpisali, że dopiero dotarłam do tego wątku Quote
Saththa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='jambi']a Ty co? nie wiesz co to francuskie [fu]? oświecic Cię? :diabloti: Hmmm chyba już nie trzeba :lol: [quote name='malawaszka']ja nie wiem co to francuskie "fu" bo mnie chodziło znowuż o coś innego (chyba muszę zmienić lekarza skoro nikt mnie nie rozumie :evil_lol: ) - chodziło mi, że z francuska zabrzmiało (tylko fonetycznie :lol: ) "nieżefu" :roll: Ja wogule nic nie wiedziałam... ale magicznie się dowiedziałam :lol: [quote name='jambi']Wasia... weź głeboki oddech... zrób sobie przerwe... dobrze Ci zrobi misiu :grins: [fu] - fous francuskie znaczy tyle co -> (_,_) Oooo tu właśnie się dowiedziałam... [quote name='jambi']nooo widzisz :diabloti: a jeszcze Ci powiem, że zawsze możesz sobie rzucić pod nosem "żememfu" ... i nikt nie będzie wiedział że "masz w dupie" :megagrin: ... no, poza tymi co znają francuski :evil_lol: Kuuuurde dobre :lol: mam nowy tekścik uniewersalny do pracy:) Quote
wilczy zew Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Waszka,spokojnie nie musisz zmieniać leków bo ja wszystko zrozumiałam,może Jambi odczuła spadek ciśnienia :lol: Quote
Hanna R. Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Czekaj, bo się pogubiłam ... :oops: Hugoś ??? Daj linka . Quote
Recommended Posts