Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja na tekst "i obydwa dogi Toli" :lol:

[quote name='malawaszka']i drugie hobby Toli :lol:

i efekty :D

:shock: to z tego kota?!

[quote name='malawaszka']no i po kocie :lol: plama krwi i białe futro :errrr:

i te kolorowe frendzelki też??? to flaczki są???

[quote name='malawaszka']to powiedziała zerduszko - Zaklinacz Kotów :lol:

tabletki moim kotom podaję bez problemu (pomijam, że jak już podam to Joga prowokuje wymioty i zwraca :D )

taak, ja swoim daję na talerzyku i podsuwam szklanke wody :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']nie że fu :shake: to, co wywołało... fu... :roll:

nie że fu - tak z francuska :errrr:

dobra... przyznaje... zgubiłam się... bo zasadniczo to Ty masz wątpliwości co do tego co Ty napisałaś czy co ja napisałam? :roll: :razz: :p

o francuskie [fu] to Cię wcale nie podejrzewam... tym bardziej ja, pisząc "o fu!" nie miałam na myśli francuskiej wersji tegoż :errrr: ...

Posted

ja nie wiem co to francuskie "fu" bo mnie chodziło znowuż o coś innego (chyba muszę zmienić lekarza skoro nikt mnie nie rozumie :evil_lol: ) - chodziło mi, że z francuska zabrzmiało (tylko fonetycznie :lol: ) "nieżefu" :roll:

Posted

[quote name='jambi']dobra... przyznaje... zgubiłam się... bo zasadniczo to Ty masz wątpliwości co do tego co Ty napisałaś czy co ja napisałam? :roll: :razz: :p

a i jeszcze to... no mam wątpliwości do tego co sama napisałam :splat:

Posted

jambi napisał(a):
Wasia... weź głeboki oddech... zrób sobie przerwe... dobrze Ci zrobi misiu :grins:

obawiam się... misiu :diabloti: że to już nie wystarczy :chaos:

o rany! no i jak to się człowiek całe życie uczy! od dziś tak często używane "o fuuu" przybiera zupełnie inny ... wymiar :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany! no i jak to się człowiek całe życie uczy! od dziś tak często używane "o fuuu" przybiera zupełnie inny ... wymiar :crazyeye:

nooo widzisz :diabloti: a jeszcze Ci powiem, że zawsze możesz sobie rzucić pod nosem "żememfu" ... i nikt nie będzie wiedział że "masz w dupie" :megagrin: ... no, poza tymi co znają francuski :evil_lol:

ps. wiedziałam, że tak zareagujesz na tego "misia" :razz:

Posted

jambi napisał(a):

ps. wiedziałam, że tak zareagujesz na tego "misia" :razz:

żememfu :errrr: wiedziałam, ze na to czekasz :diabloti:

WATACHA napisał(a):
Hi,hi,hi fajny ten dog na krześle, ale widać Tolacia rozpieszczana bo dostała dodatkowo poduszeczkę :)

wstawiłam zdjecia Hugosia :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
żememfu :errrr: wiedziałam, ze na to czekasz :diabloti:

wstawiłam zdjecia Hugosia :loveu:

Akurat tam byłam.Tak się wszyscy rozpisali, że dopiero dotarłam do tego wątku

Posted

[quote name='jambi']a Ty co? nie wiesz co to francuskie [fu]? oświecic Cię? :diabloti:

Hmmm chyba już nie trzeba :lol:
[quote name='malawaszka']ja nie wiem co to francuskie "fu" bo mnie chodziło znowuż o coś innego (chyba muszę zmienić lekarza skoro nikt mnie nie rozumie :evil_lol: ) - chodziło mi, że z francuska zabrzmiało (tylko fonetycznie :lol: ) "nieżefu" :roll:

Ja wogule nic nie wiedziałam... ale magicznie się dowiedziałam :lol:
[quote name='jambi']Wasia... weź głeboki oddech... zrób sobie przerwe... dobrze Ci zrobi misiu :grins:

[fu] - fous francuskie znaczy tyle co -> (_,_)

Oooo tu właśnie się dowiedziałam...
[quote name='jambi']nooo widzisz :diabloti: a jeszcze Ci powiem, że zawsze możesz sobie rzucić pod nosem "żememfu" ... i nikt nie będzie wiedział że "masz w dupie" :megagrin: ... no, poza tymi co znają francuski :evil_lol:

Kuuuurde dobre :lol: mam nowy tekścik uniewersalny do pracy:)