Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no gimnastyka dziadkowa jest prześmieszna :D za to charakterek dziadkowy nie jest śmieszny! wzięłam teraz Julkę na spacer to dziad chciał ją pożreć! rozpędzał się i bez wąchania od razu z zębami!

Posted

wilczy zew napisał(a):
Malawaszka,to nie możesz przystopować Zgredzika w tych atakach?

no chyba nie myślisz, że patrzę na to bez reakcji? :lol: oczywiście, że go stopuję, blokuję i nie pozwalam na to, okres ochronny już mu się skończył, sił nabiera i jak mu się pozwolę rozbrykać w tym złym kierunku to potem tego nie opanuję, a przecież nie mogę pozwolic, zeby gryzł psy i koty - zastanawiam się jak on żył przed schroniskiem, czy na spacerach w mieście był takim :hmmmm: podszczypywaczem rozjazgotanym czy to na starość mu się tak zrobiło, albo nie wiem co - no ale pracujemy nad tym - na Dropsa już nie wyskakuje z zębami - dziś Drops w obronie Julki skoczył na Dżordża i go przewrócił - bez gryzienia tylko łapami go trzymał - oj jak Dżordżyk kwilił jak ptaszyna płakał :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
no chyba nie myślisz, że patrzę na to bez reakcji? :lol: oczywiście, że go stopuję, blokuję i nie pozwalam na to, okres ochronny już mu się skończył, sił nabiera i jak mu się pozwolę rozbrykać w tym złym kierunku to potem tego nie opanuję, a przecież nie mogę pozwolic, zeby gryzł psy i koty - zastanawiam się jak on żył przed schroniskiem, czy na spacerach w mieście był takim :hmmmm: podszczypywaczem rozjazgotanym czy to na starość mu się tak zrobiło, albo nie wiem co - no ale pracujemy nad tym - na Dropsa już nie wyskakuje z zębami - dziś Drops w obronie Julki skoczył na Dżordża i go przewrócił - bez gryzienia tylko łapami go trzymał - oj jak Dżordżyk kwilił jak ptaszyna płakał :mdleje:

Dżordż to mi jakiegoś psa przypomina, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć ;)

Posted

Jak na dziadka to Dżordż jest wygimnastykowany:cool3:
A w tym różu wygląda rozczulająco hehe
Pięknie, że pieski same korygują dziadzia. W końcu załapie, że tu się nie bawi w berka gryzionego:diabloti:

Posted

tak całkiem same to nie korygują bo jakby jednocześnie chciał korygować Drops i Luna to skończyłoby się na gryzieniu, a potem ich pogodzić byłoby ciężko bo moje sznupy pamiętliwe są bardzo :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
- bez gryzienia tylko łapami go trzymał - oj jak Dżordżyk kwilił jak ptaszyna płakał :mdleje:

Jakbym widziała i słyszała Heidi - jak już przedobrzy i któraś ją trochę przestraszy, to zaraz w pisk jak biedny szczeniaczek i jak ją puści wolno po tym kwileniu, chowa sią za nas i pod naszą ochroną wrzeszczy groźnie, aż uszy pękają. Co nie przeszkadza jej z pół godziny zaczynać poważnie ustawiać tę sukę, co przedtem.