Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
przeczytałam "mieszańca" :errrr: no myślę, że choćbym się nie wiem jak starała to ni ma szans

jest taki prosty przepis.... :diabloti:

Posted

jambi napisał(a):
tego sposobu nie znam przyznac muszę....

hahahha a widzisz jak niewiele wiesz o życiu :lol: przytoczyłabym wiecej "mądrości" ludowych, ale zapomniałam i nie pamiętam już gdzie to czytałam :D

Posted

wybacz, ja jeszcze młoda jestem, brak mi doświadczenia....

a zmieniając temat, przypomniałaś sobie już może czemu uważam że masz sklerozę, czy jeszcze do tego tematu nie dotarłaś? ... bo mi chwilowo uniemożliwiasz dalsze działania :diabloti:

Posted

jambi napisał(a):

a zmieniając temat, przypomniałaś sobie już może czemu uważam że masz sklerozę, czy jeszcze do tego tematu nie dotarłaś? ... bo mi chwilowo uniemożliwiasz dalsze działania :diabloti:

:hmmmm: nie przypominam sobie czemu miałabym sobie przypominać czemu uważasz, że mam sklerozę :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: nie przypominam sobie czemu miałabym sobie przypominać czemu uważasz, że mam sklerozę :niewiem:

no masz... i wyszło szydło z worka :shake: ... NIE CZYTASZ!!!! nic nie czytasz, tylko obrazki oglądasz :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
rany rany rany!!!! to są najpiękniejsze konie na świecie!!!!!! :loveu:

Tak własnie :loveu:
malawaszka napisał(a):
jaki? przewiązać prawe jajo partnera czerwoną kokardką? :roflt:

Hę?
malawaszka napisał(a):
coraz lepiej bo Dzordżio już na nich nie szczeka i nie kłapie dziąsłami :lol: ale trzymają dystans na wszelki W

nie wiedziałam, ze dziasłami można kłapac :lol:

Posted

wieje zimnym, ale bez ekscesów takich jak na północy - słabiej, nie mam zdjęć bo szaro buro i nie da się robić :shake:

to wstawię szalonego Dżordża - były już u niego na wątku ale tu nie :lol:
szaleństwo i drapanie plecków :lol:

scerbaty dziadek

dupinka kochana

:evil_lol: szpagat