WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='zerduszko']Żeby łysy był przede wszystkim :diabloti: Kluska jest zarosła i mnie szlag trafia :angryy: Ale spoko, juz pracuję nad tym i niedługo będą o wiele śmieszniejsze foty niż Tazzowe po zeszłorocznych podstrzyżynach :diabloti:[/QUOTE] Chiński grzywacz Ci się marzy?Coś ktoś jakiś czas temu wspominał, że jest jakiś do adopcji?Poszukać ;)? Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='zerduszko']Dobra, ma tez być ładny :diabloti:[/QUOTE] Wszystkie pieski są ładne, nie wiesz? Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='zerduszko']Dobra, ma tez być ładny :diabloti:[/QUOTE] W sumie bardzo skromny opis dałaś tego swojego ideału.Ciężko mi czegoś dla Ciebie poszukać ;) Quote
wilczy zew Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='WATACHA']Wilczy jak Cię nie stać na dwa olbrzymy to sobie weź jednego na tymczas :)[/QUOTE] u mnie za ciasno na olbrzymka Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='wilczy zew']u mnie za ciasno na olbrzymka[/QUOTE] Wcześniej, że nie stać...teraz, że nie ma miejsca, oj wykręcasz się koleżanko ;) To gdzie Ty mieszkasz, w przyczepce:evil_lol:? Quote
wilczy zew Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 w małym mieszkanku;nie stać i ciasno Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='wilczy zew']w małym mieszkanku;nie stać i ciasno[/QUOTE] No to nie ma innego wyjścia, musisz sobie znaleźć bogatego faceta z dużym mieszkaniem :) Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='wilczy zew']i lubiącego psy[/QUOTE] Oczywiście :) Quote
zerduszko Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='WATACHA']W sumie bardzo skromny opis dałaś tego swojego ideału.Ciężko mi czegoś dla Ciebie poszukać ;)[/QUOTE] Mogę jak chcesz elaborat napisać :diabloti: Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='zerduszko']Mogę jak chcesz elaborat napisać :diabloti:[/QUOTE] To dobry pomysł.To Ty pisz a ja już idę spać, jutro przeczytam i się ustosunkuje do tego. Quote
jambi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='zerduszko']Mogę jak chcesz elaborat napisać :diabloti:[/QUOTE] a Ty kurde jeszcze piszesz?! [quote name='zerduszko']Żeby łysy był przede wszystkim :diabloti: [/QUOTE] Ty, to weź może zajrzyj na grzywacze w potrzebie... [quote name='zerduszko']Dobra, ma tez być ładny :diabloti:[/QUOTE] ależ one są urocze! ... i maja dobre serduszka... a ja coś wiem! a ja coś wiem! i w sumie mogłabym zdradzić, tylko nie wiem czy mnie Wasia nie zabija... ale w sumie, byłoby to paplanie w wyższym celu... :megagrin: Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='jambi'] a ja coś wiem! a ja coś wiem! i w sumie mogłabym zdradzić, tylko nie wiem czy mnie Wasia nie zabija... ale w sumie, byłoby to paplanie w wyższym celu... :megagrin:[/QUOTE] ja już wypaplałam u Toli na wątku :lol: Quote
jambi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='malawaszka']ja już wypaplałam u Toli na wątku :lol:[/QUOTE] widziałam :p ale, mam swoją teorię na ten temat :siara: Quote
Tekla64 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 to powiedzcie i tu bo sa takie .... jak ja co to nie wiedza jak szukac watku Toli hihihi Quote
weszka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Nadrobiłam braki i nawet nie mam juz siły nic napisać ;) Quote
jambi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Tekla64']to powiedzcie i tu bo sa takie .... jak ja co to nie wiedza jak szukac watku Toli hihihi[/QUOTE] Magda - tu jest wątek Toli :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215966[/URL] Quote
zerduszko Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='jambi']a Ty kurde jeszcze piszesz?![/QUOTE] Cały czas :lol: [quote name='jambi']ależ one są urocze! ... i maja dobre serduszka...[/QUOTE] Nie twierdzę, że nie są urocze - wręcz przeciwnie. Nie są ładne :P Poza tym mają kudły i to nie tam gdzie powinny ;) Hahahaha, Waszka nie oddasz niedźwiedzia? Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='Tekla64']to powiedzcie i tu bo sa takie .... jak ja co to nie wiedza jak szukac watku Toli hihihi[/QUOTE] w moim podpisie są imiona psiaków - każde imię prowadzi do ich wątków :lol: [quote name='zerduszko'] Hahahaha, Waszka nie oddasz niedźwiedzia?[/QUOTE] oddam, ale póki co plan jest taki, ze peplam, zapeszam, peplam - może się pani rozmyśli :roflt: Quote
Tekla64 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 dotarlam i dzieki za wsakzowki ! no to nie wiem czy sie cieszyc czy rczej nie trzymac kciukow hihihi Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='Tekla64']dotarlam i dzieki za wsakzowki ! no to nie wiem czy sie cieszyc czy rczej nie trzymac kciukow hihihi[/QUOTE] Magda - ja też nie wiem :lol: ale no jak pojedzie to też dobrze bo będę mogła wziąć następnego, a jak nie pojedzie to... też dobrze :D Quote
wieso Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Malawaszko, jak Ty to robisz ze wszystkie tak sie ze soba dogaduja ??? Quote
jambi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Magda - plan jest taki - paplamy na prawo i lewo o tym domku, bo wiesz... syndrom waszki :megagrin: Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='wieso']Malawaszko, jak Ty to robisz ze wszystkie tak sie ze soba dogaduja ???[/QUOTE] tylko by spróbowały nie :lol: muszą po prostu muszą :evil_lol: ale tak jak u JOAPG to nie ma - taka lina to u nas byłaby kością niezgody a nie zaciesnianiem więzów :lol: [quote name='jambi']Magda - plan jest taki - paplamy na prawo i lewo o tym domku, bo wiesz... syndrom waszki :megagrin:[/QUOTE] no :lol: a tak serio to zrobiłam już mały wywiad no i kurka wodna chyba nie ma się do czego przyczepić :D jak zwykle jest: i tak źle i tak niedobrze, to teraz i tak dobrze i tak dobrze :evil_lol: Quote
Recommended Posts