Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Żeby łysy był przede wszystkim :diabloti: Kluska jest zarosła i mnie szlag trafia :angryy: Ale spoko, juz pracuję nad tym i niedługo będą o wiele śmieszniejsze foty niż Tazzowe po zeszłorocznych podstrzyżynach :diabloti:[/QUOTE]

Chiński grzywacz Ci się marzy?Coś ktoś jakiś czas temu wspominał, że jest jakiś do adopcji?Poszukać ;)?

Posted

[quote name='zerduszko']Dobra, ma tez być ładny :diabloti:[/QUOTE]

W sumie bardzo skromny opis dałaś tego swojego ideału.Ciężko mi czegoś dla Ciebie poszukać ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']u mnie za ciasno na olbrzymka[/QUOTE]

Wcześniej, że nie stać...teraz, że nie ma miejsca, oj wykręcasz się koleżanko ;)

To gdzie Ty mieszkasz, w przyczepce:evil_lol:?

Posted

[quote name='wilczy zew']w małym mieszkanku;nie stać i ciasno[/QUOTE]

No to nie ma innego wyjścia, musisz sobie znaleźć bogatego faceta z dużym mieszkaniem :)

Posted

[quote name='zerduszko']Mogę jak chcesz elaborat napisać :diabloti:[/QUOTE]

To dobry pomysł.To Ty pisz a ja już idę spać, jutro przeczytam i się ustosunkuje do tego.

Posted

[quote name='zerduszko']Mogę jak chcesz elaborat napisać :diabloti:[/QUOTE]

a Ty kurde jeszcze piszesz?!

[quote name='zerduszko']Żeby łysy był przede wszystkim :diabloti: [/QUOTE]

Ty, to weź może zajrzyj na grzywacze w potrzebie...

[quote name='zerduszko']Dobra, ma tez być ładny :diabloti:[/QUOTE]

ależ one są urocze! ... i maja dobre serduszka...

a ja coś wiem! a ja coś wiem! i w sumie mogłabym zdradzić, tylko nie wiem czy mnie Wasia nie zabija... ale w sumie, byłoby to paplanie w wyższym celu... :megagrin:

Posted

[quote name='jambi']
a ja coś wiem! a ja coś wiem! i w sumie mogłabym zdradzić, tylko nie wiem czy mnie Wasia nie zabija... ale w sumie, byłoby to paplanie w wyższym celu... :megagrin:[/QUOTE]

ja już wypaplałam u Toli na wątku :lol:

Posted

[quote name='Tekla64']to powiedzcie i tu bo sa takie .... jak ja co to nie wiedza jak szukac watku Toli hihihi[/QUOTE]

Magda - tu jest wątek Toli :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215966[/URL]

Posted

[quote name='jambi']a Ty kurde jeszcze piszesz?![/QUOTE]
Cały czas :lol:
[quote name='jambi']ależ one są urocze! ... i maja dobre serduszka...[/QUOTE]
Nie twierdzę, że nie są urocze - wręcz przeciwnie. Nie są ładne :P Poza tym mają kudły i to nie tam gdzie powinny ;)

Hahahaha, Waszka nie oddasz niedźwiedzia?

Posted

[quote name='Tekla64']to powiedzcie i tu bo sa takie .... jak ja co to nie wiedza jak szukac watku Toli hihihi[/QUOTE]

w moim podpisie są imiona psiaków - każde imię prowadzi do ich wątków :lol:

[quote name='zerduszko']
Hahahaha, Waszka nie oddasz niedźwiedzia?[/QUOTE]

oddam, ale póki co plan jest taki, ze peplam, zapeszam, peplam - może się pani rozmyśli :roflt:

Posted

[quote name='Tekla64']dotarlam i dzieki za wsakzowki !
no to nie wiem czy sie cieszyc czy rczej nie trzymac kciukow hihihi[/QUOTE]

Magda - ja też nie wiem :lol: ale no jak pojedzie to też dobrze bo będę mogła wziąć następnego, a jak nie pojedzie to... też dobrze :D

Posted

[quote name='wieso']Malawaszko, jak Ty to robisz ze wszystkie tak sie ze soba dogaduja ???[/QUOTE]

tylko by spróbowały nie :lol: muszą po prostu muszą :evil_lol: ale tak jak u JOAPG to nie ma - taka lina to u nas byłaby kością niezgody a nie zaciesnianiem więzów :lol:

[quote name='jambi']Magda - plan jest taki - paplamy na prawo i lewo o tym domku, bo wiesz... syndrom waszki :megagrin:[/QUOTE]

no :lol: a tak serio to zrobiłam już mały wywiad no i kurka wodna chyba nie ma się do czego przyczepić :D jak zwykle jest: i tak źle i tak niedobrze, to teraz i tak dobrze i tak dobrze :evil_lol: