Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no :lol:

czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć co dziś jest za wyjątkowy dzień? jakieś święto kościelne czy coś? w jednej wsi jak przejeżdżałam to mało nie zemdlałam - wzdłuż caaałej drogi poustawiane znicze - wszystkie zapalone, takie same, no przez calutką wieś! o co chodzi??? :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
no :lol:

czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć co dziś jest za wyjątkowy dzień? jakieś święto kościelne czy coś? w jednej wsi jak przejeżdżałam to mało nie zemdlałam - wzdłuż caaałej drogi poustawiane znicze - wszystkie zapalone, takie same, no przez calutką wieś! o co chodzi??? :mdleje:
no jak to, nie wiesz??? to tydzień+1 dzień do święta zmarłych. trzeba to świętować:razz::evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
moze jakies nawiedzenie ?

jak w lecie jezdzilismy w strone poznania kilka razy to co rusz inna wiocha byla nawiedzana :)

czyli co tam było????

agaga21 napisał(a):
no jak to, nie wiesz??? to tydzień+1 dzień do święta zmarłych. trzeba to świętować:razz::evil_lol:

no tak :splat:

dość przerażające to było...

Posted

[quote name='Luna_wro']jejku! jaka biała broda:)
http://img13.imageshack.us/i/dsc0002oki.jpg/

masz jakiś super wybielacz?:)

nieeee - Luna ma tak sama z siebie, choć ostatnio widzę że już latka robią swoje i nie jest tak biało jak kiedyś

[quote name='zerduszko']Fajnie, fajnie... ale czy ona się na moją Kluskę zapatrzyła :D http://img812.imageshack.us/img812/3479/dsc0007sz.jpg

hahaha kubrak nie jest z lycry więc co ty mi tu oceniasz?

i księciunio

Posted

Malawaszko nie sciemniaj z tym modelingiem ino powiedz co se suczka na zabek znalazla? hihihi

i prosze jak twarzowo jej w tym ubranku

cale szczescie ze zaraz za chwile sie tego pozbedzie
za to jak widac humor jej dopisuje

Posted

malawaszka napisał(a):
noo jasne jasne - przed zabiegiem ważona - 8,2 kg

To mój przy niej to spaślunek hi,hi,hi
Monika a Ty wiesz coś więcej o tym sznupku z Poznania?

Posted

malawaszka napisał(a):
to TASIEMKI robią wałeczki :grins: przytrzymują skórę i nie może ona wrócić na swoje miejsce

Moje spodnie sprzed 4 lat też mi robią wałeczki :hmmmm: Jak stoję, wciągnę powietrze, to mam brzuch idealnie płaski, gorzej jak siądę :diabloti: Jakby nie miało co, to by się nie wałeczkowało :evilbat:

Posted

http://img854.imageshack.us/img854/7732/dsc0013vq.jpg
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
przyznaj, że rozmazałaś jej minę w photoshopie! to niemożliwe, żeby taka była sama z siebie:diabloti:

moja lunka jutro ma zabieg i sama wykombinowałam jej fartuszek posterylkowy i jestem z siebie bardzo dumna :p wystarczyły mi nożyczki i nogawka z grubych rajtuz :cool3:
i nie będzie żadnych tasiemek, które robią wałeczki ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Moje spodnie sprzed 4 lat też mi robią wałeczki :hmmmm: Jak stoję, wciągnę powietrze, to mam brzuch idealnie płaski, gorzej jak siądę :diabloti: Jakby nie miało co, to by się nie wałeczkowało :evilbat:

a titi grubasku :evil_lol: a psu wypomina!!!

[quote name='agaga21']http://img854.imageshack.us/img854/7732/dsc0013vq.jpg
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
przyznaj, że rozmazałaś jej minę w photoshopie! to niemożliwe, żeby taka była sama z siebie:diabloti:

moja lunka jutro ma zabieg i sama wykombinowałam jej fartuszek posterylkowy i jestem z siebie bardzo dumna :p wystarczyły mi nożyczki i nogawka z grubych rajtuz :cool3:
i nie będzie żadnych tasiemek, które robią wałeczki ;)

haha nie umiem w fotoszopie tak robić :D
też mamy na zmianę kubraczek robiony przeze mnie, ale... nie jest zbyt ładny haha - no i też ma tasiemki, zaglądaj pod te rajtuzy czy tam się nie będzie zaparzało bo jednak jakiś przewiew powinien być pod kubrakiem