Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Posted

zerduszko napisał(a):
Zostaw ją sobie durna, ale masz zaciesz :D większy niż ona. Taki dopasowany pies trafia się raz na kilka lat - mus z tego korzystać :P

hahaha ja miałam taki zaciesz z każdym wielkopsem, który był u mnie :D każdy był dopasowany i w ogóle no dość już o zostawianiu!

Justa napisał(a):
waszko a jakie masz cudowne kalosze :diabloti: Mam podobne tylko czarne i właśnie kupiłam im różowe ocieplacze :diabloti: :loveu:

a pewnie, że cudowne, ale na pewno nie masz takich jak TE :lol: to są kalosze z przeszłością - mają już co najmniej z 10 lat :mdleje: teraz takich już nie robią :D

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja miałam taki zaciesz z każdym wielkopsem, który był u mnie :D każdy był dopasowany i w ogóle no dość już o zostawianiu!

Nie każdy, bo nie każdy jest taki grzeczny i kocha kotecki :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie każdy, bo nie każdy jest taki grzeczny i kocha kotecki :)

z koteckami to muszę jeszcze sprawdzić czy to nie było chwilowe kochanie bo jak widzi mojego kota na łące to by pobiegła, tylko nie wiem po co :lol: a próbowałam z nią podchodzić do kota, ale niestety po doświadczeniach z Nazirem szaleńcem nie dają podejść :shake:

Posted

a Wy znowu to samo - NIE MOGĘ sobie zostawić ALFY ani żadnego innego psa - koniec i kropka! :shake: ile mogę w kółko pisac to samo i czuję się jakbym się od czegoś wykręcała i była ostatnią świnią.... uwierzcie, że jak nastanie moment, że będę mogła to na pewno będę miała....
wz - nie masz psa - weź Alfę! :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Wy znowu to samo - NIE MOGĘ sobie zostawić ALFY ani żadnego innego psa - koniec i kropka! :shake: ile mogę w kółko pisac to samo i czuję się jakbym się od czegoś wykręcała i była ostatnią świnią.... uwierzcie, że jak nastanie moment, że będę mogła to na pewno będę miała....
wz - nie masz psa - weź Alfę! :diabloti:

Chcieć znaczy móc :diabloti:

Ty się tam nie oburzaj, my dbamy o Ciebie. Tylko te tymczasy i tymczasy, a kto o Tobie pomyśli? Dla higieny psychicznej musowo sobie zostawić tymczasa raz w roku :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']nie stać nas na 2 olbrzymki

to weź małego :diabloti: nie jest kosztowny w utrzymaniu

zerduszko nie mędrkuj :lol: to kiedy coś zostawisz???

apropos oddziału :D odbyło się spotkanie na szczycie :lol:

ej! mój kubrak ładniejszy!

iii atak :lol:

Posted

[quote name='Fides79']http://img444.imageshack.us/img444/6779/dsc0046y.jpg o nastepna bieliźniana panienka :loveu::loveu:

ale o nią dbają te nowe ludki, albo mnie sie zdaje albo z Julki pączuszek sie mały zrobił, a jaka brode ma cudną :p

jest gruba - waży pół kilo więcej niż Luna :roll:

[quote name='wilczy zew']spotkanie superowe

nie chcę małego psa

to weź średniego - przecież sa takie superowe :grins:

Posted

[quote name='wilczy zew']mają ciutkę przydużo energii jak dla mnie

a jest jakiś fajny średniak

a później będziesz do mnie wydzwaniać 2razy dziennie i pytać o piesa

o Murzyna nie wydzwaniałam :diabloti: a średniak na pewno by się znalazł jakiś fajny :grins: wszystkie są fajne