Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie martw się ja dziś chowałam przed mężem 2 l pepsi.Mieliśmy wypić po szklaneczce, chwila moment, a ponad 3/4 ubyło.Nawet nie zauważyłam kiedy wychlał.Chodził i szukał mówiąc "tylko łyczka wezmę" :)

Posted

[quote name='Saththa']A z zapaleniem gardła, górnych dróg oddechowych i zatok tez mozna :mdleje:[/QUOTE]

A Ty co chora jesteś ?Ja też.Mąż przyniósł jakieś paskudztwo i mnie zaraził.

Posted

[quote name='Saththa']no to ja sie zwine w jakimś kąciku i umrę sobie ehhh[/QUOTE]

ja tam nie jestem jednak pewna czy tu umierac też można - Wasia chyba nie toleruje umrzyków na swoim blogu ...

Posted

[quote name='WATACHA']A Ty co chora jesteś ?Ja też.Mąż przyniósł jakieś paskudztwo i mnie zaraził.[/QUOTE]

No niestety... jutro do lekarza po antybiotyki się wybieram ehhh

[quote name='lilo']ja tam nie jestem jednak pewna czy tu umierac też można - Wasia chyba nie toleruje umrzyków na swoim blogu ...[/QUOTE]

Ale jak to?:( Ooooo zobacz :)

[quote name='malawaszka']pewnie, że można!!!! tutaj WSZYSTKO można :lol:[/QUOTE]

Posted

[quote name='wilczy zew']no wiesz wygoniłaś chorą dziewczynę :grins:[/QUOTE]

Po pierwsze nie dziewczynkę, a już chyba kobietę.A po drugie nie wygoniłam tylko sama poszła.Po trzecie jak jest chora to lepiej dla niej jak sobie wypocznie.A po czwarte to Tazz jej "dokuczał" i tak miała iść :)

Posted

aaa nie mogę sobie znaleźć już miejsca, chciałabym już jechać, ale siedzenie w poczekalni nie jest tym o czym marzą burki :mdleje: znalazłam ubranko - niestety tylko jedno, ale dobre i to
noo i nie jemy - kolektywnie głodujemy razem z Luną i Julką - Jarek zrobił sobie po kryjomu bułkę i poszedł ją zjeść na górze tak, żeby psy nie widziały :D

Posted

[quote name='malawaszka']aaa nie mogę sobie znaleźć już miejsca, chciałabym już jechać, ale siedzenie w poczekalni nie jest tym o czym marzą burki :mdleje: znalazłam ubranko - niestety tylko jedno, ale dobre i to
noo i nie jemy - kolektywnie głodujemy razem z Luną i Julką - [B]Jarek zrobił sobie po kryjomu bułkę i poszedł ją zjeść na górze tak, żeby psy nie widziały[/B] :D[/QUOTE]

:shock: On to ma wrodzone czy to Twój wpływ?

za dziewczynki ofkors trzymam :kciuki:

Posted

Abstrakcja urodzajna na PIxela i Alfę :

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/215371-Kosmetyki-smaki-karma-pr%C3%B3bki-obro%C5%BCe-DVD-kakao-do-111111-na-sznupki-Malawaszki"]http://www.dogomania.pl/threads/2153...pki-Malawaszki[/URL]

EDIT

Iiiii Zosię też;)

Posted

tak tak jesteśmy w domu - ja przyjechałam, poleciałam na ciemny spacer z alfą i ... padłam - stres zszedł ze mnie razem z całą energią :mdleje:

Dziewczynki ok, Luna bardziej ok, Juleczka mniej ok bo ona miała to cięcie wielkie bidusia, ale już mamy to za sobą, teraz niech się szybko goi!
Luna zasypiając po głupim jaśku zdążyła mnie urąbać w paluch bo pokusiło mnie zeby jej kołtunka przy brodzie rozplątać :splat: a ona już prawie spała, ale nie do końca i... szybka była skubana :evil_lol: zresztą potem na lekarzy też próbowała aż wylądowała w kagańcu - ona nie miała pełnej narkozy więc lepiej się wybudziła i lepiej się czuje

Posted

to i ja się tu zapiszę:) bo jakaś imprezka się kroi:) i może się wkręcę z jakąś flaszeczką;)

Kołtunka?! i to przy brodzie! wcale się nie dziwię, że Cię dziabnęła:)