Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Drops torpeda! :D[/QUOTE]

on się nudzi!!!! brakuje mu kumpla do bieganiny i zaczepia mnie żebym go goniła więc go gonię po łące z dzikimi okrzykami i on wtedy ma taką frajdę :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']on się nudzi!!!! brakuje mu kumpla do bieganiny i zaczepia mnie żebym go goniła więc go gonię po łące z dzikimi okrzykami i on wtedy ma taką frajdę :evil_lol:

A mogłabyś podać parę przykładów, bo Mentorek też lubi ja się go gania?Jakbym się nauczyła to bym mu zrobiła niespodziankę, może by mu się spodobało:evil_lol:

Posted

[quote name='WATACHA']A mogłabyś podać parę przykładów, bo Mentorek też lubi ja się go gania?Jakbym się nauczyła to bym mu zrobiła niespodziankę, może by mu się spodobało:evil_lol:[/QUOTE]

ja jeśli miał patyk(najczęściej miał) ganiałam z okrzykiem "dawaj","mam cię","dopadnę cię"

Posted

[quote name='WATACHA']A mogłabyś podać parę przykładów, bo Mentorek też lubi ja się go gania?Jakbym się nauczyła to bym mu zrobiła niespodziankę, może by mu się spodobało:evil_lol:[/QUOTE]

hahaha nie umiem tego napisać :evil_lol:

[quote name='ariss']właśnie przez Ciebie umarłam ze śmiechu:evil_lol: przeczytałam o Twoim tarzanu się w kupie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:grins:

[quote name='wilczy zew']ja jeśli miał patyk(najczęściej miał) ganiałam z okrzykiem "dawaj","mam cię","dopadnę cię"[/QUOTE]

moje okrzyki są nic nie znaczącymi wrzaskami - typu udawanie że strzelam do niego, albo inne takie :errrr:

Posted

[quote name='malawaszka']

moje okrzyki są nic nie znaczącymi wrzaskami - typu udawanie że strzelam do niego, albo inne takie :errrr:

Ha,ha,ha spróbuję, a trzymałaś coś w ręku jako strzelbę lub rewolwer ;)?

Posted

Tolka nie daje nam się nudzić - mam wrażenie, że ona teraz nadrabia ten cały czas, który spędziła w tej szopie czy co to tam było - jest tak energiczna, ciągle coś robi! śledzi te moje biedne koty po domu, bawi się już z Dropsem - no nie daje mi się smucić, cudowna jest!

wczoraj odkryła wnętrze kanapy :D

beznadziejne zdjęcie, ale widać szaleństwo - niestety lampa błyskowa gdzieś tam dociera do jej oczków i kończy zabawę - wstydliwa jest

no i kanapy - zdobyte już całkowicie i już się nauczyła sama schodzić :mdleje:

no i J... też już zdobyty