Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Auć, to na spacer po pifko :D

nie wiem jak Wasia, ale ja nie dam rady... nie to żeby mi to jedno piwko zaszkodziło, ino możliwości mi brak... chłop mi jeszcze z pracy nie wrócił, więc musiałabym się udac z dzieckim, inna rzecz, ze w pobliskim sklepie alkohol jest za kotarka bo im koncesje odebrano, musiałabym się udac na stacje benzynową... po nocy, po piwo, z dzieckiem...

Posted

[quote name='jambi']nie wiem jak Wasia, ale ja nie dam rady... nie to żeby mi to jedno piwko zaszkodziło, ino możliwości mi brak... chłop mi jeszcze z pracy nie wrócił, więc musiałabym się udac z dzieckim, inna rzecz, ze w pobliskim sklepie alkohol jest za kotarka bo im koncesje odebrano, musiałabym się udac na stacje benzynową... po nocy, po piwo, z dzieckiem...

no... niefart... dzwoń do Huberta,zbey kupił wracając z pracy

mogłabym łapy poobcinać temu co jej tak ten ogonek zepsuł!

i ... a jakże! perfumaaaa

Posted

[quote name='zerduszko']O to http://img833.imageshack.us/img833/3479/dsc0112fu.jpg
Wygląda jak jorczydło :lol:

no taka maskoteczka wyszła :D dlatego wstawiłam haha i jeszcze dla Dropsowego OKA hahaha jakby miał szklane

[quote name='Fides79']aaaaa księciunio na ziarnku grochu wymiata :lol::lol::lol:

to w czym on lezy to kocie legowisko, chwilowo położyłam na psim bo sprzątałam to się ksieciunio wmontował

Posted

malawaszka napisał(a):

to w czym on lezy to kocie legowisko, chwilowo położyłam na psim bo sprzątałam to się ksieciunio wmontował

ha ha to mój dziś leżał na swoim legowisku, które w wyniku porządków wylądowało na złożonej kołdrze na łóżku :evil_lol:
czyli księciunie są dwa :p