Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 za Bolutkową 5 miesięcznicę :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 boże napisałam to i przed chwilą o mało Bolusia nie straciłam :( cała się trzęsę biedaczek przed chwilą zjadł kolację wróził na posłanie i zaczął się dławić, zwymiotował się i myślałam że już ok, a on się przewrócił i się dusił - cały zesztywniał!! wziełam go i zaczęłam ściskać klatkę żeby wyskoczyło to co go dławiło i zwymiotował resztę (krzyczałam, wołałam rodziców ale nikogo nie ma :( ) i już ok, ale aż się popłakałam a Boluś chyba też w szoku bo położył się cichutko i leży - odpoczywa umarłabym jakby mu się coś stało przez takie głupstwo :( Quote
PIKA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 O matko Waszunia :o :cry: Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):haha zboczenie zawodowe to by było jakbym napisała, że to północny skłon Garbu Tarnogórskiego :lol: no tak to jeszcze nam garby dojda to wcale na tą parapetówę nie trafimy 8) :lol: Garba to Waszka dostanie :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):Paździoszku o czym te pozory??? :hmmmm: :oops: To ja wyglądam na morderce? :lol: :o No bo ci mówie że jak łezka poleci to :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: A ja tylko tak nie pozornie wyglądam!! Ty... chyba nie zapomniałaś że się już z Paździoszkiem widziałaś?? :evil: Jak to ?? Jeju dobrze że już moim Bolkiem ok nie wiem co bym zrobila :cry: paździoszki Quote
daga10011 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):boże napisałam to i przed chwilą o mało Bolusia nie straciłam :( cała się trzęsę biedaczek przed chwilą zjadł kolację wróził na posłanie i zaczął się dławić, zwymiotował się i myślałam że już ok, a on się przewrócił i się dusił - cały zesztywniał!! wziełam go i zaczęłam ściskać klatkę żeby wyskoczyło to co go dławiło i zwymiotował resztę (krzyczałam, wołałam rodziców ale nikogo nie ma :( ) i już ok, ale aż się popłakałam a Boluś chyba też w szoku bo położył się cichutko i leży - odpoczywa umarłabym jakby mu się coś stało przez takie głupstwo :( wyobrazam sobie ta panike :o :cry: ..Dobrze ze sie dobrze zakonczylo :) ..no i za Bolusiowa 5 miesiecznice :drinking: :drinking: :drinking: Quote
KaRa_ Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 To musiałaś niezle najeść się stracha z Bolusiem...Ale dobrze,że wszystko ok :D Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Waszeczko , widocznie połknął coś i mu się zatrzymało w przełyku albo wpadło nie tam gdzie trzeba :-? Mam nadzieję ze już wszystko OK /ja podobną historię przechodziłam z Kamcią /spanielką / jak się zachłysnęła wodą :-? / Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 tak - już ok, mam nadzieję, że całkiem ok - Boluś chyba w szoku jest bo nawet nie szczekał jak dzwonek dzwonił tylko powarkiwał - chyba nie będę spać w nocy :( Quote
asher Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 O rany, biedny Bolut i biedna Ty :( Całe szczęście, że na strachu się skończyło :fadein: :buzi: Ale czym on się tak zakrztusił biedak? :o ps. a skoro się tak musieliście z rodziną w książki zagębiać, by sprawdzić, gdzie zamieszkacie, to może jednak Zagłębie? :wink: Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 nie niee Asher - Ziemia Siewierska :lol: Quote
LAZY Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 U Was jak zawsze wesoło!!! Asher...gilus z Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga na Śląsku :o uwierzę jak zobaczę :wink: Alicja, jak Waszka zagwarantuje przelot i apartament z jaccuzi, to oczywiście, że będę 8) :lol: Malawaszko, szczerze współczuje tego stracha z Bolutkiem :o Pamietam, jak Leonowi stanął w poprzek gardła mały patyczek, a ja omało nie umarłam :oops: Sama nawet nie pamietam, jak mu wsadziłam reke w przełyk i wyciągnełam :-? Nogi mi się jeszcze trzęsły przez pół dnia Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 jaccuzi zarezerwowane tylko dla mnie, ale przelot i apartament da sięzałatwić :evilbat: a Boluś dalej śpi - tak go to zmęczyło - muszę go na psacer wyciągnąc :-? Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):jaccuzi zarezerwowane tylko dla mnie, ale przelot i apartament da sięzałatwić :evilbat: no dobrze, jestem gotowa ustąpić 8) a masażysta będzie? :lol: a Boluś dalej śpi - tak go to zmęczyło - muszę go na psacer wyciągnąc :-? bo pomysl, jaki on był przerażony :( Quote
LAZY Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Niech spi...ja nie wiem czy wiedziałabym co robic w takiej sytuacji... :o Quote
Justa Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Bosz... czytam o Bolusiowym wypadku :o Dobrze, że wszystko juz dobrze :calus: Wygłaskaj odemnie :buzi: Quote
Bila Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 PIKA napisał(a):Bila napisał(a):PIKA napisał(a): Ja nie wiem czy to zdrowo o eorticu snic :o Jasne, że zdrowo to mi jeszcze wyjasnij co to ten eortic? :lol: Pika, no łerotyczny, tylko nie dokładnie po polskiemu, żeby bardziej frapująco brzmiało. Zobacz, też się nabrałaś :lol: Quote
asher Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 LAZY napisał(a):Asher...gilus z Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol:Co ze mnie? :o :hmmmm: :lol: Quote
malawaszka Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 :lol: :lol: :lol: hahaah nasza Asher Pastereczka :lol: Quote
zaba14 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 hahaha Asher, Waszce nie chodziło o taka koze :lol: widać ze nie znasz znaczenia słowa gila :lol: :lol: :lol: jak to dobrze, ze nie kazdy rozumie jezyka śląskiego :lol: Quote
malawaszka Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 hihii mysle ze jednak Asher wie co za kozy nam po lbach skacza :lol: :lol: :lol: a ze zajmowala sie nie tylko swoimi to pastereczka pasuje jak znalazl :lol: Quote
zaba14 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 malawaszka napisał(a):hihii mysle ze jednak Asher wie co za kozy nam po lbach skacza :lol: :lol: :lol: a ze zajmowala sie nie tylko swoimi to pastereczka pasuje jak znalazl :lol: aaa... hahaha :lol: :lol: chyba że tak :lol: ale Gilus to mi bardziej pasuje :lol: bo tak jak wiekszosc DGM ktorzy rpzeczytali historie jak zasypiała Asher to sikałam ze smiechu przed monitorem 8) Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 zaba14 napisał(a):malawaszka napisał(a):hihii mysle ze jednak Asher wie co za kozy nam po lbach skacza :lol: :lol: :lol: a ze zajmowala sie nie tylko swoimi to pastereczka pasuje jak znalazl :lol: aaa... hahaha :lol: :lol: chyba że tak :lol: ale Gilus to mi bardziej pasuje :lol: bo tak jak wiekszosc DGM ktorzy rpzeczytali historie jak zasypiała Asher to sikałam ze smiechu przed monitorem 8)czy Asher zmieni swój podpis 8) :lol: /kurcze jak to dobrze choć trochę znać gwarę sląską :wink: a Lazy skąd zna 8) / Quote
Recommended Posts