malawaszka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 hahah dobreee chińczyki w koszyku :lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 na tej stronie co się otwiera z moim filminkiem jest na górze opcja upload video i tak samo jak imageshack działa :P super nie? hihih na grzywaczach się nauczyłam :grins: a dzisiaj jestem kontuzjowana - tzn mam kontuzjowane oko - Oliwia mi do niego narzygała i piecze mnie już cały dzień :-? :oops: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 malawaszka napisał(a):na tej stronie co się otwiera z moim filminkiem jest na górze opcja upload video i tak samo jak imageshack działa :P super nie? hihih na grzywaczach się nauczyłam :grins: a dzisiaj jestem kontuzjowana - tzn mam kontuzjowane oko - Oliwia mi do niego narzygała i piecze mnie już cały dzień :-? :oops: :o oj to gdzie tak popiłyście ze ją torsje wzięły :-? Quote
malawaszka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 a w foteliku siedziała i chlała bootle, a potem "oććć do cioci, a tititi ponosimy żeby się odbiło, a tititi pokaż no się już?" i wtedy było już :lol: Quote
Agga Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 hahahahahah Waszka popłakałam sie ze smiechu.... :lol: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Waszka, ale filmik musi byc na kompie? :roll: malawaszka napisał(a):a w foteliku siedziała i chlała bootle, a potem "oććć do cioci, a tititi ponosimy żeby się odbiło, a tititi pokaż no się już?" i wtedy było już :lol: :lol: :lol: wytrząslaś ta butle z dzieciaka to masz karę :lol: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 malawaszka napisał(a): a dzisiaj jestem kontuzjowana - tzn mam kontuzjowane oko - Oliwia mi do niego narzygała i piecze mnie już cały dzień :-? :oops: :lol: :lol: hahaha, to co ona piła, kwas solny? :lol: Quote
asher Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Zawsze mnie to intrygowało, a nie miałam kogo spytać - po co bobasom ma się odbijac po jedzeniu? :hmmmm: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 asher napisał(a):Zawsze mnie to intrygowało, a nie miałam kogo spytać - po co bobasom ma się odbijac po jedzeniu? :hmmmm:żeby zeszły lufty :lol: i bobasa potem brzucho nie boli :wink: Quote
malawaszka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a): a dzisiaj jestem kontuzjowana - tzn mam kontuzjowane oko - Oliwia mi do niego narzygała i piecze mnie już cały dzień :-? :oops: :lol: :lol: hahaha, to co ona piła, kwas solny? :lol: hahaha swoje kwasy żołądkowe mio zapodała :lol: a ja własnie wygrałam piwko :drinking: :drinking: :drinking: Quote
mrowka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ale Bolutek sliczny na tym filmiku :angel: Suuper! A Luna jak jakas kometa! Nawet nei zobaczylam jej dokladnie! :lol: malawaszka napisał(a): a dzisiaj jestem kontuzjowana - tzn mam kontuzjowane oko - Oliwia mi do niego narzygała i piecze mnie już cały dzień :-? :oops: waszkomala... :roflt: buahahaha chcialabym to widziec! :roflt: Jejuuu ale cudnowny grzywolek!! :hmmmm: czy to jest moze Bulka(?) z malawaszka?? Ja chcem grzywkaa!! asher napisał(a):malawaszka napisał(a):sielanka Noooo, jeśli pozbawianie psa głowy nazywasz sielanką... :roll: :lol: nom biedna Lunetka :( :lol: Bezwstydnica jedna! Zeby tak lezec przy dziecku...no ale coz Jaki pan taki kram :evilbat: :lol: :evilbat: :klacz: gratuluje!! No dobra to ktory jest pokoj jest dla mnie? :lol: Quote
asiunia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 mrowka napisał(a): No dobra to ktory jest pokoj jest dla mnie? :lol: Hej!! Mrowcia ten zaraz obok mojego 8) Quote
mrowka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 asiunia napisał(a):mrowka napisał(a): No dobra to ktory jest pokoj jest dla mnie? :lol: Hej!! Mrowcia ten zaraz obok mojego 8) o nie...tylko nie to :wallbash: Quote
Katerinas Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 malawaszka napisał(a):widziałam że u Katerinas foty dzidkowo psiowe to i ja swoje wstawiam :lol: sielanka ejj co chcesz?? nie przeszkadzaj! no dobra to ewakuacja :lol: ze ściemą że tylko się przeciąga :lol: OOO piesiek :evilbat: najpierw dam Ci powąchać rękę (tak czytałam w gazecie) 8) iiii MAM CIĘ!!! hahaha całe życie marzyłam żeby cię złapać za brodę :evilbat: Dziękujemy za uwagę :fadein: malawaszka -Przepraszam mam zaległości... i dopiero teraz obejrzałam zdjęcia :) Cudeńko :D :angel: :angel: A pamiętasz jak martwiłaś się, że Luna zaszczeka dzidzię? No i masz :D Luna to aniołek :angel: :angel: Quote
Bila Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 No bo Malawszka, nie wiedzieć czemu, wszedzie reklamuję Lunetę jako wredotę :o :evil: Quote
Bila Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A na zarzygane oczko kompresik z esencji herbacianej polecam :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 asiunia napisał(a):mrowka napisał(a): No dobra to ktory jest pokoj jest dla mnie? :lol: Hej!! Mrowcia ten zaraz obok mojego 8) Nie! Ten obok twojego jest mój 8) paździoszki Quote
malawaszka Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 bardzo się czeszę że się podobają fotki :grins: a o Lunie zdania nie zmienię :evilbat: :lol: MAUPA jest i tyle - tylko czekamy z siostrą kiedy będzie ten pierwszy raz jak ugryzie Oliwię bo na pewno będzie jak np Oliwia za bardzo się zbliży do zabawki Luny, albo do kości - to jej rzeczy święte i teraz muszę czekać kiedy to nastąpi, żeby być przy tym i dopilnować, żeby tylko Oliwia się lekko wystraszyła i nauczyła, że Lunkowych zabawek nie wolno ruszać, bo tego jej niestety nie oduczę - taka już z niej pilnowaczka jest :-? Quote
asiunia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 mrowka napisał(a):asiunia napisał(a):mrowka napisał(a): No dobra to ktory jest pokoj jest dla mnie? :lol: Hej!! Mrowcia ten zaraz obok mojego 8) o nie...tylko nie to :wallbash: Hej!! Maupa :( nie to nie!Wasiu kce inny pokoj Quote
malawaszka Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 dobrze słonko :calus: wybierzesz sobie :lol: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Waszka, ty hotel budujesz? :o a jakie atrakcje przewidujesz dla gości? :angel: Quote
malawaszka Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 haha sprzątanie psich koopek :lol: :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 malawaszka napisał(a):haha sprzątanie psich koopek :lol: :evilbat: no wiesz, to mam na co dzień :-? Liczyłam na coś extra :wink: Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ejejej!! Jaki hotel Wasiu!? W naszym domu??!!! O nie ja sie na to nie zgadzam!! :lol: :evil: :lol: MRowcia, Asiunia - a wy?!! Wasia jak mogłaś podejmować taką decyzje bez nas?? :evil: :x :lol: No nie... paździoszki Quote
Recommended Posts