Grosziwo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Vectra napisał(a):Bu :cooldevi: to ja już sobie pójdę spać ...:scared: Quote
Saththa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 http://img11.imageshack.us/img11/8274/dsc0326fe.jpg O kurcze :scared: Quote
Erhan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Grosziwo napisał(a):Jeśli piszesz o wspomaganiu w moim autku to jest to wspomaganie elektryczne i ogólnie "wyzionęło ducha" , pozostało tylko telepanie kierownicy i dzikie wycie. Pochwal się tym swoim porysowanym złomkiem:evil_lol:, ku uciesze Malawaszki :diabloti: spróbujemy go naprawić, albo przynajmniej skalkulować koszt faktyczny koszt naprawy. Jeszcze nie słyszałem, żeby od rysy na drzwiach wspomaganie padło. :lol: Płyn w układzie był, autko nie znaczyło terenu przed usterką, jeśli znaczyło, to skąd ciekło - pisz wszystko jak na spowiedzi :evil_lol: Jeśli wyje, to sugeruje braki płynu, bardziej niepokojące może być to telepanie kierownicy, ale tu mogą też być inne przyczyny. Vectra napisał(a):no ASO , fajna sprawa :) dla mechaników nie z ASO :evil_lol: :diabloti: Grosziwo napisał(a):Potrafisz podnieść na duchu ... Na znajomych zawsze można liczyć w trudnych chwilach :evil_lol::lol: Grosziwo napisał(a):Chyba kupię sobie rolki i będę śmigać na nich do pracy...kto zna drogę z Wodzisławia do Rybnika już mi współczuje....to jak górski odcinek wyścigu pokoju Ale jak figurka zyska :evil_lol: malawaszka napisał(a): A tego ducha to nie znam :roll:, siakiś dziwny ten sznup :lol: Quote
AniaGucio Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Erhan napisał(a)::evil_lol: Pierwszy raz słyszę :evil_lol: chyba pomyliłaś z dowodem rejestracyjnym i potwierdzeniem ubezpieczenia :cool3: :lol: Grosziwo napisał(a):Też mi się tak wydaje. Ta śliczna, czerwona książeczka o wdzięcznej nazwie "karta pojazdu" leży sobie gdzieś na dnie szuflady i odpoczywa. Też się zdziwiłam... ubezpieczyciel sobie zażyczył :( malawaszka napisał(a): Zdecydowanie to zdjęcie jest najlepsze :) Quote
jambi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Erhan napisał(a):Hallo geriatria :evil_lol:, czas na spacerek:painting:, czubki i koty też do wietrzenia :megagrin: kto to geriatria to wiem, koty tez poniekąd, ale kto to "czubki"? :hmmmm: .... że Wasia i Jaroslav? malawaszka napisał(a):Ile razy NORMALNY Człowiek jeździ do UM żeby przerejestrować samochód? DWA - raz złożyć wniosek i dostać tablice i dowód tymczasowy, drugi raz odebrać dokumenty stałe Ile razy jeździ malawaszka???? CZTERY!!!!!! :angryy::angryy::angryy::motz: ale Waszuś, możemy se rękę podać bo ja chyba tyz nie z tych normalnych :megagrin: ja doby przerejestrować auto z własnej matki na siebie - bez zmiany tablic!!! odbyłam aż 4 wycieczki do urzędu :razz: raz nie było już tzw. "numerków" - o czym dowiedziałam się po godzinie oczekiwania :diabloti: , za drugim razem doszłam do okienka, ale wtedy laseczka stwierdziła, że ja te tablice musze odkręcić i jej przynieść, ja się pytam "po co? przecuież tablic nie wymieniamy" na co ona mówi, że se musi popatrzeć ... więc ja buch odkręcać tablice - nie łatwe to zadanie odkąd opatrzyłam je w dodatkowe śruby (po próbie kradziezy tablic właśnie), w sumie do odkręcenia miałam - 15 śrub... paznokcie połamane, brudne, ręce jak u damy :cool3: ... lece Ci ja do tego okienka a tam laska o paznokciach dłuższych niż krogulec za sprawą tipsów mówi mi "przyktro mi, ale juz zamknięte" :crazyeye: nic nie pomogło, bo poparli ją koledzy i wyszłam sobie przykręcac te tablice spowrotem :angryy: za trzecim razem sie w końcu udało - odkręciłam tablice, doszłam do okienka, złożyłam wniosek i podałam tablice, a na to babka z okienka "a po co pani odkręcała te tablice jak nie wymieniamy" :mdleje: ... chciałam zapytac o tę wytipsowaną co by jej tak kilka słów powiedzieć, ale machnęłam ręką i poszłam... za czwartym razem - juz tylko godzinka stania po odbiór :p Erhan napisał(a):Jutro wyprowadzę Rudolfa na pola, żeby sobie pohasał po świeżutkim śniegu, bo właśnie nas zasypuje, więc jakbyś była przypadkiem w pobliżu, to zapraszam - Rudolf fajny jest :cool3:;) Erhan kto to Rudolf? dałbys wogóle jakiegoś linka do swoich zdjęć, bo to co masz w podpisie ni hu hu nie działa :razz: Vectra napisał(a): o naprawach to ja , że tak powiem - trochę wiem :evil_lol: Vectra, takie pytanko mam, bo nie wiem czy dobrze kojarze czy mi sie pomyliło - czy Ty miałaś kiedyś Explo? Erhan napisał(a):A tego ducha to nie znam :roll:, siakiś dziwny ten sznup :lol: bo to nie sznup - to minilabladol :p Wasia w posagu dostała :evil_lol: Quote
Fides79 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 http://img11.imageshack.us/img11/8274/dsc0326fe.jpg :lying::eek2: łooo jaki wampirek :scared: Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 no nie wiem czy bardziej Pepa straszy czy ziewa hhihi sznupy i mimilabek super sa Quote
Erhan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jambi napisał(a):kto to geriatria to wiem, koty tez poniekąd, ale kto to "czubki"? :hmmmm: .... że Wasia i Jaroslav? Nawet przez myśl mi nie przeleciało :evil_lol: jambi napisał(a):Erhan kto to Rudolf? Renifer św. Mikołaja:evil_lol:, taki okropny pijak, z czerwonym nosem:evil_lol: jambi napisał(a):dałbys wogóle jakiegoś linka do swoich zdjęć, bo to co masz w podpisie ni hu hu nie działa :razz: Poprawiłem:roll:, już robi ;) jambi napisał(a):bo to nie sznup - to minilabladol :p Wasia w posagu dostała :evil_lol: Właśnie, coś mi kolor nie pasował, już myślałem, że przez przypadek Brokata w domestosie wyprała :evil_lol: Quote
weszka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Miałam napisać że Pepa jakaś taka uładzona, ugrzeczniona ale kolejne zdjęcie mi wszystko wyjaśniło ;) Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 cze gaduły :D padam na pysk... muszę się zdrzemnąć :mdleje: od rana gdzieś jeżdżę, a zaraz znowu muszę jechać :D znowu z dziećmi - pomyślałby kto, że nie mam dzieci... :shock: a tyle mam z nimi roboty - a co będzie jak będę miała własne???? wrrr Blondyna to Sonia - tak wyglądają stare sznaucery - nie wiedzieliście? :eviltong: bidusia jest już straszna i każdy dzień jest darem opatrzności... niewiele ich zostało, ale wiek słuszny bardzo aaa odebrałam dowód rej :grins: haha a najlepsze - wróciwszy do domu zerknęłam do kiedy mam opłacone OC - DO JUTRA hahaha i już myślałam, że jutro znowu do Dąbrowy będę musiała jechać, ale na szczęścia przelewem można zapłacić ufff; przegląd się skończył w sobotę - a autko jeszcze w warsztacie - tu puknął, tam odpadł kawałek czegoć co kiedyś było blachą :D aaaaaaa Erhan - Mistrzu Motoryzacji :cool3: rzucam hasło "VW Sharan rocznik poniżej 2000" i czekam na Twoją opinię :lol: Quote
jambi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 malawaszka napisał(a):pomyślałby kto, że nie mam dzieci... :shock: a tyle mam z nimi roboty - a co będzie jak będę miała własne???? wrrr będziesz podrzucać sąsiadom :megagrin: jambi napisał(a): Erhan kto to Rudolf? Erhan napisał(a):Renifer św. Mikołaja:evil_lol:, taki okropny pijak, z czerwonym nosem:evil_lol: ta, jasne, i chcesz mi powiedzieć że stacjonuje u Ciebie? :razz: Erhan napisał(a):Jutro wyprowadzę Rudolfa na pola, żeby sobie pohasał po świeżutkim śniegu, bo właśnie nas zasypuje, więc jakbyś była przypadkiem w pobliżu, to zapraszam - Rudolf fajny jest :cool3:;) Quote
Vectra Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 miałam Expo , złomka zwanym :diabloti: Quote
Vectra Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jambi napisał(a):czerwonego? jedyneczkę? jo! :ylsuper:taki sam stoi u mnie pod blokiem i tyż zwie się złomek :roflt: znaczy się że dobrze Cię skojarzyłam :grins: a to może mój ? bo ja już go się pozbyłam .... czerwony jest , 3 drzwiowy Quote
Matagi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 malawaszka napisał(a)::eek2: no za kogo Ty mnie masz co?????!!!!! :obrazic::obrazic::obrazic: nie uprawiam qrestwa :ices_bla: i nie mam potrzeba lansować się na wystawach tegoż :megagrin: Ja Ciebie mam za...porządną osobę:lol: a na kurzą ,czyli drobiowa wystawę ptaków można tylko pójść,nie koniecznie trza uprawiać:roll:wystarczy Ci chyba uprawa tych taam...zimaków czy jak tam im:lol: A,to rozumiem,że nie Ty byłaś w Teleekspresie?:roll::lol:Bo laska podobna była ,podpisali ja Monika Ł.:lol: I proszem siem tu nie obrażać:evil_lol: Quote
jambi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Vectra napisał(a):miałam Expo , złomka zwanym :diabloti: czerwonego? jedyneczkę? jo! :ylsuper:taki sam stoi u mnie pod blokiem i tyż zwie się złomek :roflt: znaczy się że dobrze Cię skojarzyłam :grins: Quote
Erhan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 malawaszka napisał(a):...rzucam hasło "VW Sharan ... :cool3: Jakaś ciąża mnoga się Ci trafiła :evil_lol:, Osobiście nie miałem przyjemności z Sharanem, ale na wieś to raczej takiego dużego plaskacza bym nie kupował, raczej szukałbym jakiegoś SUVa (np. pasowałby Ci do garderoby jakiś czarny porshe cayenne :cool3: ), szczególnie jak drogi masz kiepskie albo brak. ;) Jeepa to Ci nawet nie proponuję, bo to śtraśne pijoki som :evil_lol: - szczególnie te nastoletnie :lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Matagi napisał(a):Ja Ciebie mam za...porządną osobę:lol: a na kurzą ,czyli drobiowa wystawę ptaków można tylko pójść,nie koniecznie trza uprawiać:roll:wystarczy Ci chyba uprawa tych taam...zimaków czy jak tam im:lol: A,to rozumiem,że nie Ty byłaś w Teleekspresie?:roll::lol:Bo laska podobna była ,podpisali ja Monika Ł.:lol: noo zasadniczo to jakby moje inicjały, tylko nazwisko z angielska czytane :roflt: ewentualnie uznano, że tak się ostatnio zaniedbałam, że mi na Łach przerobili :D hahaha Erhan napisał(a)::cool3: Jakaś ciąża mnoga się Ci trafiła :evil_lol:, Osobiście nie miałem przyjemności z Sharanem, ale na wieś to raczej takiego dużego plaskacza bym nie kupował, raczej szukałbym jakiegoś SUVa (np. pasowałby Ci do garderoby jakiś czarny porshe cayenne :cool3: ), szczególnie jak drogi masz kiepskie albo brak. ;) Jeepa to Ci nawet nie proponuję, bo to śtraśne pijoki som :evil_lol: - szczególnie te nastoletnie :lol: nooo ciąża mnoga w dodatku czterołapna :D nie mam aż takiego złego dojazdu, żebym musiała mieć Jeepa - a że niby SUVy to mniej palą? chodzi też o wielkość bo przyda nam się w naszej One Big Happy Family :D niemalże jak klan włoski :D jakieś większe auto bo czasem np w teren brakuje i trzeba jechać dwoma, albo te co sa to za krótkie :shock: Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Bardzo Was proszę o głosowanie na nr 17 :lol: jeśli wygram to chciałabym dla łysego Kleksika te pieniążki przekazać http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16315586&viewfull=1#post16315586 Quote
Vectra Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Napisał malawaszka ...rzucam hasło "VW Sharan ... Ty lubisz kłopoty co ? to jest bardzo nieudane auto , bardzo awaryjne i drogie w częściach. Vana polece ci to co ja mam , czyli Voyagera .... ew większa wersja Grand Voyager ..... zresztą to samo w wersji hamerykańskiej , tańsze w zakupie ... dodge Voyager ew grand ..... Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 że niby do tych hamerykańców tańsze? Quote
Vectra Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 malawaszka napisał(a):że niby do tych hamerykańców tańsze? no żebyś wiedziała , że i owszem :) na dzień dzisiejszy , tańsze nawet niż niemieckie ..... w PL tego jeździ mnóstwo , więc części jest na rynku do wyboru do koloru ... natomiast sharan, alhambra, galaxy to takie ciuju muju ... chcesz sharana ? mój kolega chętnie sprzeda :evil_lol: bo ma go dość :) i nie bierz diesla , pali ok 15 litrów ... lepiej benzyniaka z gazem ... też pali ok 16 litrów gazu sharan/ alhambra/ galaxy - pali tyle samo ;) Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 to ja mam dziwny egzempalrz Galaxy 1999 a jezdze nim od 2003 i na razie nie zamienie na innego Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 aaa bo to jest ze wszystkim tak - ile ludzi tyle opinii i bądź tu mądry i pisz wiersze Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 15 l to pewnie palą we Warszawie :lol: Quote
Recommended Posts