zerduszko Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 malawaszka napisał(a):lubię wątek motoryzacyjny więc hulaj dusza :loveu: kocham jeździć samochodami, ale tymi fajnymi - nie takim jak mój złomek, bo to mnie denerwuje :lol: Ja to bym wolała zimioki obierać ;) Szukam szofera jakby co :lol: Quote
malawaszka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Erhan napisał(a):Jutro wyprowadzę Rudolfa na pola, żeby sobie pohasał po świeżutkim śniegu, bo właśnie nas zasypuje, więc jakbyś była przypadkiem w pobliżu, to zapraszam - Rudolf fajny jest :cool3:;) może się jakoś dokulam :D zerduszko napisał(a):Ja to bym wolała zimioki obierać ;) Szukam szofera jakby co :lol: zimioki hahahahah Quote
malawaszka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 zerduszko napisał(a):Ja to jestem prawdziwa wieśniaczka, nie to co niektóre :eviltong: ale że co? zimioki momy posadzone :D Quote
Grosziwo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 malawaszka napisał(a):ale że co? zimioki momy posadzone :D edit: a miało być o motoryzacji :evil_lol: No to dwa w jednym: mam prawko jazdy na traktor , czyli coś moto-wsiowego:p Quote
zerduszko Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 malawaszka napisał(a):zimioki hahahahah Ja to jestem prawdziwa wieśniaczka, nie to co niektóre :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 zerduszko napisał(a):Ja to jestem prawdziwa wieśniaczka, nie to co niektóre :eviltong: ale że co? zimioki momy posadzone :D edit: a miało być o motoryzacji :evil_lol: Quote
Matagi Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Waaaszkaaaaaaa:lol: Ty tych zimoków pilnujesz czy jak?:roll: bo jakoś ni ma Ciebie tu?:shake: A ja tu przyszłam z zapytaniem;) :czy to Twoje oblicze widziałam dzis w Teleekspresie???Migawka była z wystawy qurestwa i innych takich ozdobnych?:cool3: Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Matagi napisał(a):Waaaszkaaaaaaa:lol: Ty tych zimoków pilnujesz czy jak?:roll: bo jakoś ni ma Ciebie tu?:shake: A ja tu przyszłam z zapytaniem;) :czy to Twoje oblicze widziałam dzis w Teleekspresie???Migawka była z wystawy qurestwa i innych takich ozdobnych?:cool3: :eek2: no za kogo Ty mnie masz co?????!!!!! :obrazic::obrazic::obrazic: nie uprawiam qrestwa :ices_bla: i nie mam potrzeba lansować się na wystawach tegoż :megagrin: Quote
Vectra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 malawaszka napisał(a)::eek2: no za kogo Ty mnie masz co?????!!!!! :obrazic::obrazic::obrazic: nie uprawiam qrestwa :ices_bla: i nie mam potrzeba lansować się na wystawach tegoż :megagrin: a błąd , bo na wystawy się jeździ autem :diabloti: ja mogę o dzikach , sarnach i wiewiórkach pogadać - od aut , wystaw etc muszę odetchnąć :cooldevi: PS a co z tym wspomaganiem się stało ? pompe szlag trafił ? może spróbować warto od najtańszej wersji .... wymienić płyn :) a może maglownica zadku dała ? o naprawach to ja , że tak powiem - trochę wiem :evil_lol: Quote
Grosziwo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jeśli piszesz o wspomaganiu w moim autku to jest to wspomaganie elektryczne :shake: i ogólnie "wyzionęło ducha" , pozostało tylko telepanie kierownicy i dzikie wycie. Quote
Vectra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Grosziwo napisał(a):Jeśli piszesz o wspomaganiu w moim autku to jest to wspomaganie elektryczne :shake: i ogólnie "wyzionęło ducha" , pozostało tylko telepanie kierownicy i dzikie wycie. magiel rozwalisz i koszty wzrosną Quote
Grosziwo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Vectra napisał(a):magiel rozwalisz i koszty wzrosną łooo matko, ze niby co rozwalę ??? Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Grosziwo napisał(a):łooo matko, ze niby co rozwalę ??? deskę do prasowanie chyba :hmmmm: hahahaha :splat: Quote
Vectra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Grosziwo napisał(a):łooo matko, ze niby co rozwalę ??? przekładnię kierownicy , w języku smarowników - magiel :diabloti: od maglownicy malawaszka napisał(a):deskę do prasowanie chyba :hmmmm: hahahaha :splat: żelazko , idź na całość :evilbat: Quote
Grosziwo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Póki co to nic mu nie rozwalę, bo jest w tym ASO w celu usunięcia szkód AC (zmasakrowane drzwi z lewej strony i rysa na całej długości prawej strony). Jak zrobią to tylko jazda z miasta A do miasta B do innego "naprawiacza". 3,5 tys. w ASO za naprawę tego magla, tudzież żelazka przez smarowników od maglownicy na desce od prasowania jest dla mnie finansową zagładą. Quote
Vectra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Grosziwo napisał(a):Póki co to nic mu nie rozwalę, bo jest w tym ASO w celu usunięcia szkód AC (zmasakrowane drzwi z lewej strony i rysa na całej długości prawej strony). Jak zrobią to tylko jazda z miasta A do miasta B do innego "naprawiacza". 3,5 tys. w ASO za naprawę tego magla, tudzież żelazka przez smarowników od maglownicy na desce od prasowania jest dla mnie finansową zagładą. no ASO , fajna sprawa :) dla mechaników nie z ASO :evil_lol: Quote
Grosziwo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Vectra napisał(a):no ASO , fajna sprawa :) dla mechaników nie z ASO :evil_lol: Ratunku nic nie kumam:???: Quote
Saththa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 malawaszka napisał(a): Napisał Saththa Sliczne zdjęcia ale to: http://img152.imageshack.us/img152/681/dsc1907g.jpg to klekajcie narody poprostu!! ale to nie moje zdjęcie :lol: :turn-l: O Matkoooooo rzeczywiście, przepraszam już się poprawiam::oops::oops::oops::oops: http://img600.imageshack.us/img600/1418/dsc0302d.jpg To zdjęcxie to normalnie klekajcie narody :) :oops::oops::oops::oops: jambi napisał(a): Napisał Saththa Sliczne zdjęcia ale to: http://img152.imageshack.us/img152/681/dsc1907g.jpg to klekajcie narody poprostu!! Napisał malawaszka ale to nie moje zdjęcie :lol: :turn-l: buahahahahahahaha.... :roflt: właśnie dlatego śliczne :diabloti: Oj się pomyliłam noo:) Quote
Vectra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Grosziwo napisał(a):Ratunku nic nie kumam:???: a to inna pogawędka :) pilnuj by dali , Ci to za co płacisz .... nie części ze shrotów ;) swoją drogą sporo ASO , naprawia auta u mojego exa :evil_lol: to tak w ramach ciekawostek no ale w ASO jest czysto , mechanicy w białych mundurkach .... a brudna robota robi się w warsztatach , zwanych " u pana kazia w garażu" :diabloti: Quote
Grosziwo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Vectra napisał(a):a to inna pogawędka :) pilnuj by dali , Ci to za co płacisz .... nie części ze shrotów ;) swoją drogą sporo ASO , naprawia auta u mojego exa :evil_lol: to tak w ramach ciekawostek no ale w ASO jest czysto , mechanicy w białych mundurkach .... a brudna robota robi się w warsztatach , zwanych " u pana kazia w garażu" :diabloti: Potrafisz podnieść na duchu ... Chyba kupię sobie rolki i będę śmigać na nich do pracy...kto zna drogę z Wodzisławia do Rybnika już mi współczuje....to jak górski odcinek wyścigu pokoju :mdleje: Quote
zerduszko Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Grosziwo napisał(a):Potrafisz podnieść na duchu ... Chyba kupię sobie rolki i będę śmigać na nich do pracy...kto zna drogę z Wodzisławia do Rybnika już mi współczuje....to jak górski odcinek wyścigu pokoju :mdleje: Mi tam czasem jariskę ciężko wepchnąć, jak za bardzo załadowana. Także jak zamienisz auto na rolki, daj znać - przyjadę popatrzeć :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Grosziwo napisał(a):Potrafisz podnieść na duchu ... Chyba kupię sobie rolki i będę śmigać na nich do pracy...kto zna drogę z Wodzisławia do Rybnika już mi współczuje....to jak górski odcinek wyścigu pokoju :mdleje: do usług :diabloti: Quote
Grosziwo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Vectra napisał(a):do usług :diabloti: Monika wracaj, zrób porządek na wątku, Vectra mnie straszyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Grosziwo napisał(a):Monika wracaj, zrób porządek na wątku, Vectra mnie straszyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!! Bu :cooldevi: Quote
Recommended Posts