Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
lubię wątek motoryzacyjny więc hulaj dusza :loveu: kocham jeździć samochodami, ale tymi fajnymi - nie takim jak mój złomek, bo to mnie denerwuje :lol:

Ja to bym wolała zimioki obierać ;) Szukam szofera jakby co :lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Jutro wyprowadzę Rudolfa na pola, żeby sobie pohasał po świeżutkim śniegu, bo właśnie nas zasypuje, więc jakbyś była przypadkiem w pobliżu, to zapraszam - Rudolf fajny jest :cool3:;)

może się jakoś dokulam :D

zerduszko napisał(a):
Ja to bym wolała zimioki obierać ;) Szukam szofera jakby co :lol:

zimioki hahahahah

Posted

malawaszka napisał(a):
ale że co? zimioki momy posadzone :D

edit: a miało być o motoryzacji :evil_lol:

No to dwa w jednym: mam prawko jazdy na traktor , czyli coś moto-wsiowego:p

Posted

Waaaszkaaaaaaa:lol: Ty tych zimoków pilnujesz czy jak?:roll: bo jakoś ni ma Ciebie tu?:shake: A ja tu przyszłam z zapytaniem;) :czy to Twoje oblicze widziałam dzis w Teleekspresie???Migawka była z wystawy qurestwa i innych takich ozdobnych?:cool3:

Posted

Matagi napisał(a):
Waaaszkaaaaaaa:lol: Ty tych zimoków pilnujesz czy jak?:roll: bo jakoś ni ma Ciebie tu?:shake: A ja tu przyszłam z zapytaniem;) :czy to Twoje oblicze widziałam dzis w Teleekspresie???Migawka była z wystawy qurestwa i innych takich ozdobnych?:cool3:

:eek2: no za kogo Ty mnie masz co?????!!!!! :obrazic::obrazic::obrazic: nie uprawiam qrestwa :ices_bla: i nie mam potrzeba lansować się na wystawach tegoż :megagrin:

Posted

malawaszka napisał(a):
:eek2: no za kogo Ty mnie masz co?????!!!!! :obrazic::obrazic::obrazic: nie uprawiam qrestwa :ices_bla: i nie mam potrzeba lansować się na wystawach tegoż :megagrin:

a błąd , bo na wystawy się jeździ autem :diabloti:

ja mogę o dzikach , sarnach i wiewiórkach pogadać - od aut , wystaw etc muszę odetchnąć :cooldevi:

PS a co z tym wspomaganiem się stało ? pompe szlag trafił ? może spróbować warto od najtańszej wersji .... wymienić płyn :)
a może maglownica zadku dała ?

o naprawach to ja , że tak powiem - trochę wiem :evil_lol:

Posted

Grosziwo napisał(a):
Jeśli piszesz o wspomaganiu w moim autku to jest to wspomaganie elektryczne :shake: i ogólnie "wyzionęło ducha" , pozostało tylko telepanie kierownicy i dzikie wycie.

magiel rozwalisz i koszty wzrosną

Posted

Grosziwo napisał(a):
łooo matko, ze niby co rozwalę ???

przekładnię kierownicy , w języku smarowników - magiel :diabloti: od maglownicy

malawaszka napisał(a):
deskę do prasowanie chyba :hmmmm: hahahaha :splat:

żelazko , idź na całość :evilbat:

Posted

Póki co to nic mu nie rozwalę, bo jest w tym ASO w celu usunięcia szkód AC (zmasakrowane drzwi z lewej strony i rysa na całej długości prawej strony). Jak zrobią to tylko jazda z miasta A do miasta B do innego "naprawiacza". 3,5 tys. w ASO za naprawę tego magla, tudzież żelazka przez smarowników od maglownicy na desce od prasowania jest dla mnie finansową zagładą.

Posted

Grosziwo napisał(a):
Póki co to nic mu nie rozwalę, bo jest w tym ASO w celu usunięcia szkód AC (zmasakrowane drzwi z lewej strony i rysa na całej długości prawej strony). Jak zrobią to tylko jazda z miasta A do miasta B do innego "naprawiacza". 3,5 tys. w ASO za naprawę tego magla, tudzież żelazka przez smarowników od maglownicy na desce od prasowania jest dla mnie finansową zagładą.

no ASO , fajna sprawa :) dla mechaników nie z ASO :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Napisał Saththa
Sliczne zdjęcia ale to:

http://img152.imageshack.us/img152/681/dsc1907g.jpg to klekajcie narody poprostu!!
ale to nie moje zdjęcie :lol: :turn-l:

O Matkoooooo rzeczywiście, przepraszam już się poprawiam::oops::oops::oops::oops:

http://img600.imageshack.us/img600/1418/dsc0302d.jpg To zdjęcxie to normalnie klekajcie narody :)

:oops::oops::oops::oops:

jambi napisał(a):

Napisał Saththa
Sliczne zdjęcia ale to:

http://img152.imageshack.us/img152/681/dsc1907g.jpg to klekajcie narody poprostu!!
Napisał malawaszka
ale to nie moje zdjęcie :lol: :turn-l:

buahahahahahahaha.... :roflt: właśnie dlatego śliczne :diabloti:

Oj się pomyliłam noo:)

Posted

Grosziwo napisał(a):
Ratunku nic nie kumam:???:

a to inna pogawędka :)
pilnuj by dali , Ci to za co płacisz .... nie części ze shrotów ;)
swoją drogą sporo ASO , naprawia auta u mojego exa :evil_lol: to tak w ramach ciekawostek
no ale w ASO jest czysto , mechanicy w białych mundurkach .... a brudna robota robi się w warsztatach , zwanych " u pana kazia w garażu" :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
a to inna pogawędka :)
pilnuj by dali , Ci to za co płacisz .... nie części ze shrotów ;)
swoją drogą sporo ASO , naprawia auta u mojego exa :evil_lol: to tak w ramach ciekawostek
no ale w ASO jest czysto , mechanicy w białych mundurkach .... a brudna robota robi się w warsztatach , zwanych " u pana kazia w garażu" :diabloti:

Potrafisz podnieść na duchu ...
Chyba kupię sobie rolki i będę śmigać na nich do pracy...kto zna drogę z Wodzisławia do Rybnika już mi współczuje....to jak górski odcinek wyścigu pokoju :mdleje:

Posted

Grosziwo napisał(a):
Chyba kupię sobie rolki i będę śmigać na nich do pracy...kto zna drogę z Wodzisławia do Rybnika już mi współczuje....to jak górski odcinek wyścigu pokoju :mdleje:

Mi tam czasem jariskę ciężko wepchnąć, jak za bardzo załadowana. Także jak zamienisz auto na rolki, daj znać - przyjadę popatrzeć :evil_lol:

Posted

Grosziwo napisał(a):

do usług :diabloti: