Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka75 napisał(a):

http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Bru5lip2010/DSC_0137.jpg
biedna laleczka:-(... a ona poczlapala troszke czy tylko w trawie lezala?

co ty - Ona szaleje już jak wariatka - to zdjęcie to po tarzanku w trawie było :lol: jęzor wisi jak widać - biega, skakać chce, z Dropsem się dziś bawiła :) ona już jak nowa i muszę uwazać na nią, żeby sobie czegoś nie zrobiła wariatka :)

Posted

malawaszka napisał(a):
co ty - Ona szaleje już jak wariatka - to zdjęcie to po tarzanku w trawie było :lol: jęzor wisi jak widać - biega, skakać chce, z Dropsem się dziś bawiła :) ona już jak nowa i muszę uwazać na nią, żeby sobie czegoś nie zrobiła wariatka :)

hahaha:evil_lol:...to ja sie rozczulam a to kolejna dzicz:shake:..............:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
Wasia cieszyc sie cza a nie beczec:mad:......................:evil_lol:

a luna to tylko patyki? a pileczek nic? i gdzie moja Pepa?

Luna tylko patyki i nie aportować tylko "ja jej rzucać, ona je zabierać do cienia i gryźć" :lol: a Pepcia nie była bo ona nie daje rady takich spacerów w taki upał jak dziś był :shake:

Posted

lolka75 napisał(a):
:nonono2:taaa, nie daje rady

lansujesz sie na wiosce i rasowce na psacerki wyprowadzasz:diabloti: a stare psisko wieczorami:shake:
:diabloti:

hahahaha rozszyfrowałaś mnie :roflt: i to co chwila nowy :diabloti: lans na łąkach jak tralala :grins:

Posted

lolka75 napisał(a):
dobra starczy tych psow:diabloti:...dawa mojego syna:loveu:

hahaha wiedziałam :lol: ale nie mam nowych fot kocich :shake: dziś był dzień psi - jutro wezmę gagatki do drugiego - jasniejszego pokoju to pocykam

Posted

normalnie nie odróżniam Luny od Dropsa!!! na początku było spoko,ale teraz jak broda mu urosła i wypiękniał - coraz trudniej!

Posted

lolka75 napisał(a):
jak to nie ma kocich:mad:
i zas sie lansuje ze ma duzo pokoi, jasniejszy, ciemniejszy, taki, owaki:shake:

i mialas mi zrobic jeszcze fotke zwirku:evil_lol:....
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_dla_kota/zwirek_biokats/60878
taki sie nada? nie ma zapachu

i dobrze ze nie ma fotek bo zas pol nocy bym przed kompem siedziala i beczala:roll::stupid:

nooo - pokoi mam od groma - w jednym beton jaśniejszy, w innym ciemniejszy... :roflt: hahaha
nie wiem czy się nada bo nie znam tego żwiru, ale jak jest drobny to pewnie się nada - ja Ci kupię woreczek tego Benka to na początek weźmiesz dla nich żeby miały znajomy, a potem się przestawią na inny

Posted

eria napisał(a):
normalnie nie odróżniam Luny od Dropsa!!! na początku było spoko,ale teraz jak broda mu urosła i wypiękniał - coraz trudniej!

jak dziad dalej nie da czesać to niebawem będzie miał znowu krótką :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Waszka a to kto??? bo myślałam że Lunka, ale na kolejnych fotkach ogon jest a Luna przeciez nie ma... :-o

ale widzę, że nie tylko ja mam ten problem :eviltong:

eria napisał(a):

malawaszka napisał(a):
noo dokładnie - dzika dzicz :loveu::loveu::loveu: uwielbiam ją totalnie, a w piątek jedzie do nowego domu :placz:

:crazyeye: to JUŻ??? serio???? jej... mam nadzieję, że będą info na bieżąco :-(

malawaszka napisał(a):

bosz... cóż za poza :roll: ... się pogubiłam która łapa jest która... bieganie slalomem? :evil_lol:

lolka, ja kupuje żwirek Cats Best, sie zbryla, nie pachnie i spuszcza się w kibelku, albo polska wersje (tańsza jest) bodajże Hiltona

Posted

jambi_ napisał(a):
Waszka a to kto??? bo myślałam że Lunka, ale na kolejnych fotkach ogon jest a Luna przeciez nie ma... :-o

no Luncia przecież - uszka w płatek róży :lol:

:crazyeye: to JUŻ??? serio???? jej... mam nadzieję, że będą info na bieżąco :-(

czy tak na biezaco to nie wiem, ale będę będą :( mi też smutnawo... ale zbieraczem nie pozwalają być :shake: nie wiem czemu.... :roll:

bosz... cóż za poza :roll: ... się pogubiłam która łapa jest która... bieganie slalomem? :evil_lol:

haha ja też miałam z tym problem nie lada :lol:

lolka, ja kupuje żwirek Cats Best, sie zbryla, nie pachnie i spuszcza się w kibelku, albo polska wersje (tańsza jest) bodajże Hiltona

zbrylający żwirek do kibelka??????? nie zapycha???

Posted

nie, spoko! przysięgam! rozpuszcza sie genialnie! no jak koty sikaja to nie - zbryla się, ale jak zalejesz, to z siła wodospadu leci po kanalizacji i znika, wiem, że to prawda ale robiłam doświadczenie - zwyczajnie sie rozpuszcza w większej ilości wody,