MM. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 malawaszka napisał(a):koty u mnie trzymają się na stałym poziomie - ja posiadam trzy :grins: reszta to przejściowe :lol: ja sama nie wiem jak ja siędałam namówić na takie rozpuste :evil_lol: Ile masz tych kotów obecnie? ;) Quote
aga1215 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Usiłuję nadrobić :oops: :oops: :oops: Wasiu Quote
Grosziwo Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 malawaszka napisał(a):fefnaście :grins: Tylko ? :grins::grins::grins: Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Waszeczko a tak ze 3-4 jeszcze zmiesciły by się ;) ?? Quote
malawaszka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Alicja']Waszeczko a tak ze 3-4 jeszcze zmiesciły by się ;) ?? oczywiście zmiesci się drugie fefnaście :diabloti: Quote
weszka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Foty na czerwonych fotelach superowe! Aż mi się żal zrobiło, że pozbyłam się mojej czerwonej kanapy ;) Też ładne foty na niej wychodziły ;) Quote
Grosziwo Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A ja nie mam ani czerwonych foteli, ani czerwonej kanapy :placz::placz::placz: ale mam za to śliczne sierściuchy i parówkę -mini- astkę :diabloti: Idę szukać czerwonej narzuty na tapczan :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 ja też bym wolała nie mieć czerwonej kanapy... ale póki co musi być jaka jest :cry: kto chce kotka? Edward :evil_lol: Bella :diabloti: Alice :loveu: Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Alice Edward Edward i Bella :lol: Alice Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Bella :lol: czy Ty też widziałaś tego psa??? o tam był! Bella [CENTER] Quote
Bliss Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 :mdleje: jakie cudne, a co za foty :loveu: fantazja w nazwaniu zaiste wielka :grins: Quote
weszka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Spamnę se w słusznej sprawie - http://www.dogomania.pl/threads/191149-PSY-KOTOM!-Eko-smako%C5%82yki-dla-ps%C3%B3w-na-kociakowe-biedy-u-missieek.-Do-24.08-godz.-20. - na kociakowe bidy u missieek. Zapraszam! Quote
jambi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Edward jest fan-ta-sty-czny!!!! i od razu mówię - ja mam przesyt! nie biere, ale i tak szalenie mi się podoba :) ma taką mądrość w oczach i to dostojne imie, niemalże królewskie ;) a ja mam ciemnozieloną kanapę i wolałąbym czerwoną... czarny pies na ciemnozielonym... koszmar fotografa Quote
Grosziwo Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Alicja']jaka Alice :loveu: subtelna Nie ma to jak pocukrować swojej imienniczce ;) Syskie tszy som sodkie jak krófffki :diabloti: Quote
Alicja Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Grosziwo napisał(a):Nie ma to jak pocukrować swojej imienniczce ;) Syskie tszy som sodkie jak krófffki :diabloti: nio :) kto fce ..kto ....czarne 3 kociaki i jeden starszy szary ...ale jeszcze siusimajtek Quote
Grosziwo Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Alicja napisał(a):nio :) kto fce ..kto ....czarne 3 kociaki i jeden starszy szary ...ale jeszcze siusimajtek Ja bym chciała ale nie mogę :-( gdzie nie spojrzę w domu widzę koty (nie zwidy). Quote
zerduszko Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Grosziwo napisał(a):Ja bym chciała ale nie mogę :-( gdzie nie spojrzę w domu widzę koty (nie zwidy). A ja widzę destrukcję po kocią :mad: Chyba przydałby mi się jesco jeden do rozładowania destruktorki :diabloti: Quote
Grosziwo Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='zerduszko']A ja widzę destrukcję po kocią :mad: Chyba przydałby mi się jesco jeden do rozładowania destruktorki :diabloti: Jaką POkocią ! U mnie koty , tak jak u Moniki, to prawie wystrój wnętrz :diabloti: Szefowa zabronili mi już kotami mieszkanie meblować :evil_lol: Quote
jambi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Grosziwo napisał(a): gdzie nie spojrzę w domu widzę koty (nie zwidy). zawsze to lepsze niż białe myszki ;) zerduszko napisał(a):Chyba przydałby mi się jesco jeden do rozładowania destruktorki :diabloti: a mi się zdaje że trafiłaś w sedno... bo ona w ten sposób zapewne rozładowuje stresy wywołane samotnością... sama, nie ma do kogo gęby otworzyć, zero zrozumienia i niechęc dookoła...:shake: Quote
zerduszko Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 jambi_ napisał(a):a mi się zdaje że trafiłaś w sedno... bo ona w ten sposób zapewne rozładowuje stresy wywołane samotnością... sama, nie ma do kogo gęby otworzyć, zero zrozumienia i niechęc dookoła...:shake: Ma koleżankę, nawet czasem dwie i kolegę :) Ale jej mało i mało, ona chce na spacerki ;) Quote
malawaszka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Ona chce mieć własnego kotka - ja Ci to mówię :lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 malawaszka napisał(a):Ona chce mieć własnego kotka - ja Ci to mówię :lol: to zobacz ...u Ciebie też każdy piesek ma własnego ;) Quote
Recommended Posts