dbsst Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 buuuuuuuuuuuuhahhaha tez macie pas cnoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img696.imageshack.us/img696/685/dsc0374yl.jpg Quote
malawaszka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuuhahhaha tez macie pas cnoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img696.imageshack.us/img696/685/dsc0374yl.jpg ale jak widać panience nie pasuje :evil_lol: no i my mamy atrapę - plastikową :lol: Quote
dbsst Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 malawaszka napisał(a):ale jak widać panience nie pasuje :evil_lol: no i my mamy atrapę - plastikową :lol: ale gustowną zieloną! i od kiedy panienką takie pasy pasują?! znaczy się, że z nią wszystko ok hahahaha Quote
Maga100 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 malawaszka napisał(a):ale jak widać panience nie pasuje :evil_lol: no i my mamy atrapę - plastikową :lol: to nie jest prawdziwy pas cnoty, bo ma za duże otwory :shake: Quote
zerduszko Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Czemu dzieci TAK rosną?? :shake: Ti, masz przekichane z nimi, za nic Ci się swoich nie zachce :lol: Quote
malawaszka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 i jeszcze jakiś kot o orientalnej urodzie i stróże Quote
malawaszka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Maga100 napisał(a):to nie jest prawdziwy pas cnoty, bo ma za duże otwory :shake: nosz piszę przecież że atrapa nie? :lol: zerduszko napisał(a):Czemu dzieci TAK rosną?? :shake: Ti, masz przekichane z nimi, za nic Ci się swoich nie zachce :lol: no :roll: zwłaszcza jak Oliwia nie jedzie do przedszkola bo przeziebiona albo bo moja siostra zaśpi do pracy... wtedy jest: no to ciociu teraz bawimy się w kolezanki, albo w czarodziejki, albo w MUSZKIETERKI :shock: dzięki opatrzności nie bawimy się w hany montany :shock: albo robi mi milion nowych fryzur dziennie :lol: Quote
dbsst Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 http://img683.imageshack.us/img683/3337/dsc0333ub.jpg hahahhahahahahaha dobre Quote
zerduszko Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Widzę Dropsa :loveu: Wiesz już co to HM :razz: Znaczy, że nie musicie się przebierać czy śpiewać :lol: Quote
malawaszka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 zerduszko napisał(a):Widzę Dropsa :loveu: Wiesz już co to HM :razz: Znaczy, że nie musicie się przebierać czy śpiewać :lol: tak - Drops w jego stałym miejscu do piłowania ryjca :lol: ona się sama przebiera i śpiewa i zawsze umawiamy się tak, że bawimy się te muszkieterki, koleżanki czy inne :ekmm: ale JA jestem tą, która pracuje i siedzi przy komputerze :evil_lol: Quote
Justa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 malawaszka napisał(a):ona się sama przebiera i śpiewa i zawsze umawiamy się tak, że bawimy się te muszkieterki, koleżanki czy inne :ekmm: ale JA jestem tą, która pracuje i siedzi przy komputerze :evil_lol: No wiesz co? Tak dziecko spragnione kontaktu z ukochaną ciocią WRABIAĆ?! A jak szukanie domków dla Iwonki i Dropsa? :diabloti: Bo widzę, że się zadomowiły :p Quote
malawaszka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 zerduszko napisał(a):Widzę Dropsa :loveu: Wiesz już co to HM :razz: Znaczy, że nie musicie się przebierać czy śpiewać :lol: Justa napisał(a):No wiesz co? Tak dziecko spragnione kontaktu z ukochaną ciocią WRABIAĆ?! A jak szukanie domków dla Iwonki i Dropsa? :diabloti: Bo widzę, że się zadomowiły :p ona sama jak widzi, że siedzę przy kompie proponuje tą opcję :lol: a dla Iwonki w niedzielę ma być sprawdzany domek - i to w Stolycy - a co! z wiochy na salony :roflt: nie wiem jak ona się tam odnajdzie, ale fajni ludzie się wydają, a Drops... co ja zrobię, że póki co same bloki i centra miast dzwonią? zresztą ci z wawy co chcą Iwonkę też zadzwonili o Dropsa, ale ja go nie dam do miasta... co by tam miał za życie - wieczny strach... nie ma mowy... to jest wieśniaczek i już Quote
zerduszko Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Srata tata, wieśniaczek - uważaj, bo uwierzę, że o to loto :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 malawaszka napisał(a):tak - Drops w jego stałym miejscu do piłowania ryjca :lol: ona się sama przebiera i śpiewa i zawsze umawiamy się tak, że bawimy się te muszkieterki, koleżanki czy inne :ekmm: ale JA jestem tą, która pracuje i siedzi przy komputerze :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: http://img405.imageshack.us/img405/8992/dsc0345v.jpg super ta zadziora na nosku z włosków;) Quote
malawaszka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 zerduszko napisał(a):Srata tata, wieśniaczek - uważaj, bo uwierzę, że o to loto :diabloti: Znajdź - znajdź dom z ogrodem z zajebistymi ludźmi - którzy nie będą się bali jego wyczynów i będą cierpliwi dla niego to się przekonasz :grins: Quote
Justa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 malawaszka napisał(a):ona sama jak widzi, że siedzę przy kompie proponuje tą opcję :lol: a dla Iwonki w niedzielę ma być sprawdzany domek - i to w Stolycy - a co! z wiochy na salony :roflt: nie wiem jak ona się tam odnajdzie, ale fajni ludzie się wydają, a Drops... co ja zrobię, że póki co same bloki i centra miast dzwonią? zresztą ci z wawy co chcą Iwonkę też zadzwonili o Dropsa, ale ja go nie dam do miasta... co by tam miał za życie - wieczny strach... nie ma mowy... to jest wieśniaczek i już Oj to trzymam kciuki !!! A może przyjedzieć na zwiazdy do Wawki coby osobiście sprawdzić przyszły domek? :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 oj nie nie - ja nie mam jak się wyrwać na taką dłuższą wyprawę póki co :( Quote
Justa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 malawaszka napisał(a):oj nie nie - ja nie mam jak się wyrwać na taką dłuższą wyprawę póki co :( Ah szkoda.. myślałam, że w końcu sie poznamy :placz: To wstyd, żeby tyle lat ze sobą na forum pisać i się do tej pory nie zobaczyć ! Quote
Maga100 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 malawaszka napisał(a): wtedy jest: no to ciociu teraz bawimy się w kolezanki, haha, moja przyjaciółka z dwoma córkami też ciagle musi się bawić w koleżanki, coś w tym jest :lol::lol: a w co się bawią mali chłopcy? :hmmmm: Quote
Justa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Maga100 napisał(a):haha, moja przyjaciółka z dwoma córkami też ciagle musi się bawić w koleżanki, coś w tym jest :lol::lol: a w co się bawią mali chłopcy? :hmmmm: gorzej jak Tadzio zechce się z Tobą bawić w KOLEGÓW :p Quote
zerduszko Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Maga100 napisał(a):haha, moja przyjaciółka z dwoma córkami też ciagle musi się bawić w koleżanki, coś w tym jest :lol::lol: a w co się bawią mali chłopcy? :hmmmm: Chłopcy podobno są łatwiejsi, potrafią bawić się sami ;) Ale w to nie należy wierzyć, bo mówi moja mama namawiając mnie na wnusia :eviltong: Quote
Maga100 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 malawaszka napisał(a):[quote name='zerduszko']Chłopcy podobno są łatwiejsi, potrafią bawić się sami ;) Ale w to nie należy wierzyć, bo mówi moja mama namawiając mnie na wnusia :eviltong: już uwierzyłam. Tak będzie. Tadzio będzie bawił się sam. A ja będę miała mnóstwo czasu dla siebie. :diabloti: Tak będzie. Tak. Quote
lolka75 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 hmm... ja mam syna i czasami jak go nie zawolam to nie wiem czy jest w domu:roll:...czyli cos w tym jest:evil_lol: kurde wyszlo ze zaniedbuje swoje dziecko:roll:... nie zapewniam rozrywek, zajec pozalekcyjnych:roll:... hahaha... ale moj syn naprawde sam sie czuje najlepiej. Jak przyleze do niego i cos marudze to on bezwiednie mowi "dobranoc mamo":evil_lol:. Tylko ze on jest introwertyk:roll: Quote
malawaszka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 ja tam nie wiem - nie znam się na dzieciach :lol: jak słyszę "koleżanki", czy inne muszkieterki to dostaję wysypki :lol: ZAPRASZAMY!!! super DECOUPAGE!!! http://www.dogomania.pl/threads/185519-DECOUPAGE-na-koty-pod-moja-opieka-do-21.05-22-00 Quote
Recommended Posts