Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ale jak widać panience nie pasuje :evil_lol: no i my mamy atrapę - plastikową :lol:

ale gustowną zieloną!
i od kiedy panienką takie pasy pasują?!
znaczy się, że z nią wszystko ok hahahaha

Posted

malawaszka napisał(a):
ale jak widać panience nie pasuje :evil_lol: no i my mamy atrapę - plastikową :lol:

to nie jest prawdziwy pas cnoty, bo ma za duże otwory :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):
to nie jest prawdziwy pas cnoty, bo ma za duże otwory :shake:

nosz piszę przecież że atrapa nie? :lol:

zerduszko napisał(a):
Czemu dzieci TAK rosną?? :shake: Ti, masz przekichane z nimi, za nic Ci się swoich nie zachce :lol:

no :roll: zwłaszcza jak Oliwia nie jedzie do przedszkola bo przeziebiona albo bo moja siostra zaśpi do pracy... wtedy jest: no to ciociu teraz bawimy się w kolezanki, albo w czarodziejki, albo w MUSZKIETERKI :shock: dzięki opatrzności nie bawimy się w hany montany :shock: albo robi mi milion nowych fryzur dziennie :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Widzę Dropsa :loveu:

Wiesz już co to HM :razz: Znaczy, że nie musicie się przebierać czy śpiewać :lol:

tak - Drops w jego stałym miejscu do piłowania ryjca :lol:

ona się sama przebiera i śpiewa i zawsze umawiamy się tak, że bawimy się te muszkieterki, koleżanki czy inne :ekmm: ale JA jestem tą, która pracuje i siedzi przy komputerze :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ona się sama przebiera i śpiewa i zawsze umawiamy się tak, że bawimy się te muszkieterki, koleżanki czy inne :ekmm: ale JA jestem tą, która pracuje i siedzi przy komputerze :evil_lol:

No wiesz co? Tak dziecko spragnione kontaktu z ukochaną ciocią WRABIAĆ?!

A jak szukanie domków dla Iwonki i Dropsa? :diabloti: Bo widzę, że się zadomowiły :p

Posted

zerduszko napisał(a):
Widzę Dropsa :loveu:

Wiesz już co to HM :razz: Znaczy, że nie musicie się przebierać czy śpiewać :lol:

Justa napisał(a):
No wiesz co? Tak dziecko spragnione kontaktu z ukochaną ciocią WRABIAĆ?!

A jak szukanie domków dla Iwonki i Dropsa? :diabloti: Bo widzę, że się zadomowiły :p

ona sama jak widzi, że siedzę przy kompie proponuje tą opcję :lol:

a dla Iwonki w niedzielę ma być sprawdzany domek - i to w Stolycy - a co! z wiochy na salony :roflt: nie wiem jak ona się tam odnajdzie, ale fajni ludzie się wydają, a Drops... co ja zrobię, że póki co same bloki i centra miast dzwonią? zresztą ci z wawy co chcą Iwonkę też zadzwonili o Dropsa, ale ja go nie dam do miasta... co by tam miał za życie - wieczny strach... nie ma mowy... to jest wieśniaczek i już

Posted

zerduszko napisał(a):
Srata tata, wieśniaczek - uważaj, bo uwierzę, że o to loto :diabloti:

Znajdź - znajdź dom z ogrodem z zajebistymi ludźmi - którzy nie będą się bali jego wyczynów i będą cierpliwi dla niego to się przekonasz :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
ona sama jak widzi, że siedzę przy kompie proponuje tą opcję :lol:

a dla Iwonki w niedzielę ma być sprawdzany domek - i to w Stolycy - a co! z wiochy na salony :roflt: nie wiem jak ona się tam odnajdzie, ale fajni ludzie się wydają, a Drops... co ja zrobię, że póki co same bloki i centra miast dzwonią? zresztą ci z wawy co chcą Iwonkę też zadzwonili o Dropsa, ale ja go nie dam do miasta... co by tam miał za życie - wieczny strach... nie ma mowy... to jest wieśniaczek i już

Oj to trzymam kciuki !!!

A może przyjedzieć na zwiazdy do Wawki coby osobiście sprawdzić przyszły domek? :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
oj nie nie - ja nie mam jak się wyrwać na taką dłuższą wyprawę póki co :(

Ah szkoda.. myślałam, że w końcu sie poznamy :placz:

To wstyd, żeby tyle lat ze sobą na forum pisać i się do tej pory nie zobaczyć !

Posted

malawaszka napisał(a):
wtedy jest: no to ciociu teraz bawimy się w kolezanki,

haha, moja przyjaciółka z dwoma córkami też ciagle musi się bawić w koleżanki, coś w tym jest :lol::lol:
a w co się bawią mali chłopcy? :hmmmm:

Posted

Maga100 napisał(a):
haha, moja przyjaciółka z dwoma córkami też ciagle musi się bawić w koleżanki, coś w tym jest :lol::lol:

gorzej jak Tadzio zechce się z Tobą bawić w KOLEGÓW :p

Posted

Maga100 napisał(a):

Chłopcy podobno są łatwiejsi, potrafią bawić się sami ;) Ale w to nie należy wierzyć, bo mówi moja mama namawiając mnie na wnusia :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
[quote name='zerduszko']Chłopcy podobno są łatwiejsi, potrafią bawić się sami ;) Ale w to nie należy wierzyć, bo mówi moja mama namawiając mnie na wnusia :eviltong:

już uwierzyłam. Tak będzie. Tadzio będzie bawił się sam. A ja będę miała mnóstwo czasu dla siebie. :diabloti: Tak będzie. Tak.

Posted

hmm... ja mam syna i czasami jak go nie zawolam to nie wiem czy jest w domu:roll:...czyli cos w tym jest:evil_lol:
kurde wyszlo ze zaniedbuje swoje dziecko:roll:... nie zapewniam rozrywek, zajec pozalekcyjnych:roll:... hahaha... ale moj syn naprawde sam sie czuje najlepiej. Jak przyleze do niego i cos marudze to on bezwiednie mowi "dobranoc mamo":evil_lol:. Tylko ze on jest introwertyk:roll: