anetta Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Hej! :mdleje: to są te maluteńkie kotki które widziałam jakiś czasu temu?:crazyeye: Nie ma domków?:roll: Quote
Maga100 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='malawaszka'] ależ skąd pomysł że mi się nie podobało? :boom: Może po tym "kwa", które wstawiłaś? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='anetta']Hej! :mdleje: to są te maluteńkie kotki które widziałam jakiś czasu temu?:crazyeye: Nie ma domków?:roll: niestety :placz: [quote name='Maga100']Może po tym "kwa", które wstawiłaś? :hmmmm: to Ty nie wiesz, że odkad mamy wśród rzadzących kaczki to "kwa" jest powszechnie obowiązującym przerywnikiem wyrażającym zachwyt? :loveu: Quote
malawaszka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 aaaa skończyliśmy malować kuchnię - 4 warstwy!!!! :shock: :mdleje: 4 warstwy koloru bo wcześniej było gruntowane plus malowane białą farbą.... Quote
Maga100 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='malawaszka']aaaa skończyliśmy malować kuchnię - 4 warstwy!!!! :shock: :mdleje: 4 warstwy koloru bo wcześniej było gruntowane plus malowane białą farbą.... a to gdzie ty teraz spełniasz się kulinarnie? :shake: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Doginka']Wszystko, byle nie aborcję:shake::diabloti: boje się, że jeden z tych brzuchów to podpucha a drugi juz się broni więc katana lub inny nóż to za mało dla niego :evil_lol: [quote name='malawaszka']aaaa skończyliśmy malować kuchnię - 4 warstwy!!!! :shock: :mdleje: 4 warstwy koloru bo wcześniej było gruntowane plus malowane białą farbą.... a to nie masz w domu chłopa, że takaż obrotna :cool1: [quote name='Maga100']a to gdzie ty teraz spełniasz się kulinarnie? :shake: napewno nie u mnie :shake: Witaj Matejko :loveu: Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Maga100']a to gdzie ty teraz spełniasz się kulinarnie? :shake: u mamy :diabloti: [quote name='Doginka']Pokaaa kochana kolorek:p jeszcze nie [quote name='dbsst'] a to nie masz w domu chłopa, że takaż obrotna :cool1: moja droga to, że TY możesz o sobie mówić z końcówką -śmy to nie znaczy, że wszyscy tu występują w dwóch osobach :p zdaje się ze dziś powstanie jeszcze jedna warstwa :placz: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jak tam Picasso :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w pojedyńczej (czy jak to sie pisze) osobie bez ogonka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 nie pomalowane - nie pojechałam po farby... Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):nie pomalowane - nie pojechałam po farby... a co staneło ci na drodze bo chyba nie śnieżyca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):a co staneło ci na drodze bo chyba nie śnieżyca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: stanęły mi na drodze dwa wielkie psy :-o Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):stanęły mi na drodze dwa wielkie psy :-o i.................................................. Quote
AnkaG Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A czemu tyle razy malujecie??? No jakie psy??? No chyba nie dwa zaczepno obronne o imionach na L i P? Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):i.................................................. i nie mogłam wyjść z domu na tak długo bo kto by wtedy obserwował czy one czyjeś czy niczyje :roll: AnkaG napisał(a):A czemu tyle razy malujecie??? No jakie psy??? No chyba nie dwa zaczepno obronne o imionach na L i P? a tyle razy malujemy bo ściana wchłania nierówno :angryy: mimo gruntowania po położeniu gipsu i bielenie i teraz przed malowaniem było gruntowane i malowane na biało, to i tak ta sciana pije i pije - chyba ma to po mnie :evil_lol: a psy - nie wiem co to były za psy - dwa fajowe chłopaki - przybiegli do nas dziś koło południa albo i wczesniej - duuuże, młodziki - może nawet roku nie miały i buszowały po podwórku, łapałam Fifkę bo bałam się o nią, suki się wściec chciały, psiaki przekochane - radosne, roześmiane, niewychudzone - na pewno czyjeś - tak tu się psami zajmują ludzie, że czasem wypuszczają żeby sobie po wsi pobiegały :shake: lepsze to niż całe zycie na łańcuchu, a chłopaki ukradli mojej mamie mleko, wywalili kwiatki, pobiegali po okolicy i zniknęli, ale ja nie mogłem się ruszyć z domu bo co jakby tu byli a mnie by nie było :p dostałam od nich buziaki śmierdziuchowe, dostałam troche błota na kurtke i spodnie - mówiłam, żeby zostali, ale musiałabym zakmnąc w samochodzie chyba bo innego zaknięcia nie mam :angryy: Quote
zerduszko Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):a tyle razy malujemy bo ściana wchłania nierówno :angryy: mimo gruntowania po położeniu gipsu i bielenie i teraz przed malowaniem było gruntowane i malowane na biało, to i tak ta sciana pije i pije - chyba ma to po mnie :evil_lol: A czym Wy to malujecie? Ja to bym i po 20 razach nie wyrównała :shake: jak oni szybko tymi wałami jada.... pazurów też nie pomaluję porządnie ;) Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 hahaha ściana jak ściana lubi wypić :evil_lol: a zdjecia psów masz :cool3: Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 no nie mam kurde... byłam tak zaaferowana że zapomniałam o zdjęciach :splat: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):no nie mam kurde... byłam tak zaaferowana że zapomniałam o zdjęciach :splat: ani farby ani zdjęć co z ciebie za artystka :shake: Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):ani farby ani zdjęć co z ciebie za artystka :shake: jak z koziej d-y trąbka :grins: Quote
AnkaG Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 No przecież gości pilnowała. :eviltong: A to ty taka trunkowa?:p Ja lubię wieczorkiem drina (jednego) wypić bo mi się lepiej zasypia - ale cholerka ostatnio przystopowałam bo podobno alkoholizm nie polega na tym, ze sie pije dużo tylko regularnie. :cool3: A:hmmmm: co drugi dzień to juz chyba regularnie. Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='malawaszka']jak z koziej d-y trąbka :grins: [FONT=Arial]wszystko jest do zrobienia :diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts