Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']Hej!
:mdleje: to są te maluteńkie kotki które widziałam jakiś czasu temu?:crazyeye:
Nie ma domków?:roll:

niestety :placz:

[quote name='Maga100']Może po tym "kwa", które wstawiłaś? :hmmmm:

to Ty nie wiesz, że odkad mamy wśród rzadzących kaczki to "kwa" jest powszechnie obowiązującym przerywnikiem wyrażającym zachwyt? :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa skończyliśmy malować kuchnię - 4 warstwy!!!! :shock: :mdleje: 4 warstwy koloru bo wcześniej było gruntowane plus malowane białą farbą....

a to gdzie ty teraz spełniasz się kulinarnie? :shake:

Posted

[quote name='Doginka']Wszystko, byle nie aborcję:shake::diabloti:

boje się, że jeden z tych brzuchów to podpucha a drugi juz się broni więc katana lub inny nóż to za mało dla niego :evil_lol:

[quote name='malawaszka']aaaa skończyliśmy malować kuchnię - 4 warstwy!!!! :shock: :mdleje: 4 warstwy koloru bo wcześniej było gruntowane plus malowane białą farbą....

a to nie masz w domu chłopa, że takaż obrotna :cool1:

[quote name='Maga100']a to gdzie ty teraz spełniasz się kulinarnie? :shake:

napewno nie u mnie :shake:

Witaj Matejko :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']a to gdzie ty teraz spełniasz się kulinarnie? :shake:

u mamy :diabloti:

[quote name='Doginka']Pokaaa kochana kolorek:p

jeszcze nie

[quote name='dbsst']
a to nie masz w domu chłopa, że takaż obrotna :cool1:

moja droga to, że TY możesz o sobie mówić z końcówką -śmy to nie znaczy, że wszyscy tu występują w dwóch osobach :p

zdaje się ze dziś powstanie jeszcze jedna warstwa :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie pomalowane - nie pojechałam po farby...

a co staneło ci na drodze bo chyba nie śnieżyca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
i..................................................

i nie mogłam wyjść z domu na tak długo bo kto by wtedy obserwował czy one czyjeś czy niczyje :roll:

AnkaG napisał(a):
A czemu tyle razy malujecie??? No jakie psy??? No chyba nie dwa zaczepno obronne o imionach na L i P?

a tyle razy malujemy bo ściana wchłania nierówno :angryy: mimo gruntowania po położeniu gipsu i bielenie i teraz przed malowaniem było gruntowane i malowane na biało, to i tak ta sciana pije i pije - chyba ma to po mnie :evil_lol:

a psy - nie wiem co to były za psy - dwa fajowe chłopaki - przybiegli do nas dziś koło południa albo i wczesniej - duuuże, młodziki - może nawet roku nie miały i buszowały po podwórku, łapałam Fifkę bo bałam się o nią, suki się wściec chciały, psiaki przekochane - radosne, roześmiane, niewychudzone - na pewno czyjeś - tak tu się psami zajmują ludzie, że czasem wypuszczają żeby sobie po wsi pobiegały :shake: lepsze to niż całe zycie na łańcuchu, a chłopaki ukradli mojej mamie mleko, wywalili kwiatki, pobiegali po okolicy i zniknęli, ale ja nie mogłem się ruszyć z domu bo co jakby tu byli a mnie by nie było :p dostałam od nich buziaki śmierdziuchowe, dostałam troche błota na kurtke i spodnie - mówiłam, żeby zostali, ale musiałabym zakmnąc w samochodzie chyba bo innego zaknięcia nie mam :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
a tyle razy malujemy bo ściana wchłania nierówno :angryy: mimo gruntowania po położeniu gipsu i bielenie i teraz przed malowaniem było gruntowane i malowane na biało, to i tak ta sciana pije i pije - chyba ma to po mnie :evil_lol:

A czym Wy to malujecie?
Ja to bym i po 20 razach nie wyrównała :shake: jak oni szybko tymi wałami jada.... pazurów też nie pomaluję porządnie ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie mam kurde... byłam tak zaaferowana że zapomniałam o zdjęciach :splat:

ani farby ani zdjęć co z ciebie za artystka :shake:

Posted

No przecież gości pilnowała. :eviltong: A to ty taka trunkowa?:p

Ja lubię wieczorkiem drina (jednego) wypić bo mi się lepiej zasypia - ale cholerka ostatnio przystopowałam bo podobno alkoholizm nie polega na tym, ze sie pije dużo tylko regularnie. :cool3: A:hmmmm: co drugi dzień to juz chyba regularnie.