malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja']to i ja wpadnę z owłosieniem mym do Ciebie :razz::razz: nooo to ze trzy dni muszę zarezerwować :evil_lol: [quote name='Justa']jeszcze sekretarkę wynajmie, albo agentkę.. coby nas na terminy poumawiała :p aaa i księgową :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 malawaszka napisał(a):no jak to? uszi zostali :diabloti: a te kudły poczochrane?:(:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 LeCoyotte napisał(a):a te kudły poczochrane?:(:diabloti: odrosną migiem :cool1: Quote
agbar Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 http://img150.imageshack.us/img150/4822/dsc0026o.jpg O matko buska i giertycha...juzem obudzona i chyba dzis nie zasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak samopoczucie dzis? Quote
Tekla64 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 wazne zes zasypala tego dola:razz: mnie swietnie robi wlasny fryzjer albo ogrodnicy, ino to zawsze koszt i potem robota:cool3: przy sadzeniu ale za to satysfakcje mam nieziemska i zasypanego dola na amen:lol: ostatnio sobie robinie sprawilam wlasnie na takiego dola i pieknie kwitla a juz ma nastepne paczki, sprawdz i ten sposob. Pepci zmiana image dobrze zrobila na pewno, jest piekna zwlaszcza uszi:evil_lol: Quote
tangerine74 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Bry :p Pepa :crazyeye::p:loveu: Uchi :lol: U nas skosili nibyłąki na osiedlu i ściezek do mijanek teraz brak :lol: Ma to tez swoja złą stronę - zapachy miejsc qupkowych zostały wykoszone i wywiezione - sznup mi sie zdezorientował. Nie dał rady załatwić rano najwazniejszych spraw :crazyeye: Oczywiscie zamartwiam się teraz, że bedzie cierpiał do mojego powrotu. Wolę sie sznupem zamartwiać niz sobą: różnosci medyczne i sądowe zatruwają mój swiety spokój. Widocznie jest jakis sezon dołkowy... Na przekór trudnosciom i dołkom: :loveu::p:loveu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='agbar']http://img150.imageshack.us/img150/4822/dsc0026o.jpg O matko buska i giertycha...juzem obudzona i chyba dzis nie zasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak samopoczucie dzis? oby Ci ten szok do wiczora minął :lol: samopoczucie dziś podobnie do wczorajszego... chyba nieprędko się zmieni [quote name='Tekla64']wazne zes zasypala tego dola:razz: mnie swietnie robi wlasny fryzjer albo ogrodnicy, ino to zawsze koszt i potem robota:cool3: przy sadzeniu ale za to satysfakcje mam nieziemska i zasypanego dola na amen:lol: ostatnio sobie robinie sprawilam wlasnie na takiego dola i pieknie kwitla a juz ma nastepne paczki, sprawdz i ten sposob. Pepci zmiana image dobrze zrobila na pewno, jest piekna zwlaszcza uszi:evil_lol: noo ja jeszcze nie mogę nic sadzić bo na piachu niewiele wyrośnie więc tu trzeba sporo pracy i kasy włożyć, żeby jakiś ogród był :roll: [quote name='tangerine74']Bry :p Pepa :crazyeye::p:loveu: Uchi :lol: U nas skosili nibyłąki na osiedlu i ściezek do mijanek teraz brak :lol: Ma to tez swoja złą stronę - zapachy miejsc qupkowych zostały wykoszone i wywiezione - sznup mi sie zdezorientował. Nie dał rady załatwić rano najwazniejszych spraw :crazyeye: Oczywiscie zamartwiam się teraz, że bedzie cierpiał do mojego powrotu. Wolę sie sznupem zamartwiać niz sobą: różnosci medyczne i sądowe zatruwają mój swiety spokój. Widocznie jest jakis sezon dołkowy... Na przekór trudnosciom i dołkom: :loveu::p:loveu: musimy jakieś zbiorowe zakopywanie dołków urządzić chyba :cool1: Pepa ma maleńką główeczkę jak gruszeczkę i weeelkie uchi :loveu: jedziemy dziś do pani doktor na kontrolę przy okazji wizyty z malunią kicią która mnie martwi bo nie rozwija się dobrze - to na najmniejsza srebrna lalunia :placz: Quote
weszka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Łojezuniu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Peeepa :mdleje::mdleje::mdleje: No mowę mi odjęło normalnie :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Waszko, właśnie wyciągnęłaś mnie z doła:crazyeye: http://img150.imageshack.us/img150/4822/dsc0026o.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:Papoliono-sznup:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='malawaszka']nooo to ze trzy dni muszę zarezerwować :evil_lol: aaa i księgową :diabloti: kurde ...... to że niby 3 dni sie będziemy odstresowywać :razz::razz: czy moja głowica taka zaniedbana :hmmmm: zaśpiewam Ci tu ....Jesteś lekiem na całe zUo:multi: :kciuki: za wizytę u Weta Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 do weta dziś nei jedziemy bo poprzesuwało nam się trochę i dziś przyjeżdża pani zobaczyć Hipcia, a do weta pojedziemy jutro Quote
Vectra Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 malawaszka napisał(a):do weta dziś nei jedziemy bo poprzesuwało nam się trochę i dziś przyjeżdża pani zobaczyć Hipcia, a do weta pojedziemy jutro czyli jest szansa na domek dla Hipcia :razz: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 tak :kciuki: bardzo fajna Pani przyjeżdża dziś poznać sie z Hipkiem - z Krakowa, jak się polubią to za kilka dni Hipcio zmieni adres i będzie miał Pańcię tylko dla siebie :kciuki: Quote
Vectra Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 no to szczymam mocno paluchy !!!! :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 tysz szczymne ino tipsy podpiłuje :diabloti: :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 madziamn napisał(a):też kciuki trzymam i tez mam doła:sad: ejjj no co WY?! to ja miałam miec doła, a Wy miałyście mnie pocieszać :mad: :evil_lol: trzymajcie paluchi Quote
agbar Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Bym cos ugotowala czy moge puscic juz paluchi???:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='agbar']Bym cos ugotowala czy moge puscic juz paluchi???:evil_lol: zaciśnij w stopach i gotuj ...bo Waszka pewnie wieczorem pojedzie :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 :lol: była Pani zobaczyć Hipciulka, podobał się i jak wszystko pójdzie tak jak chcemy to w poniedziałek będzie już nocował w nowym domku :kciuki: Quote
Tekla64 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 jak czytalam o tym trzymaniu paluchow to se spojrzalam na piastki Jaska i wiecie co On tyz trzyma za Hipcia czyli oby wszystko poszlo jak powinno Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='malawaszka']:lol: była Pani zobaczyć Hipciulka, podobał się i jak wszystko pójdzie tak jak chcemy to w poniedziałek będzie już nocował w nowym domku :kciuki: :kciuki: ............... Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 moja lalunia najśliczniejsza :loveu: No i chciałam żeby Hipek pobiegał wzięłam go więc na linkę - taką na pranie :lol: bo zaginęła mi ta treningowa, no i ledwo wyszliśmy na dróżkę pojawili się ziomale :mad: :lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Los Kogutos i następny lezie powsinoga, a ten czarny gdyby nie był szczeniakiem to można by się wystraszyć :-o a ten malutki z tyłu to nieustannie jestem w szoku, że tu na wsi ludzie mają już tyle lat takiego kalekiego pieska - raczej takie nie mają szans :shake: a ten ma niedorozwój łapki - jest króciutka i na końcu są dwie łapki :-o Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 aaaaa po tym nastąpiło wylewne przywitanie z ciocią :evil_lol: :roll: a poza tym że robiłam zdjęcia bo nic innego mi nie pozostało bo nie miałam opcji zwijania linki Hipkowej :lol:, to cały czas myślałam jak ja ich będę rozdzielać jak się splączą i zewrą jakby się okaząło, że czarny jednak nie do końca dzieciak :roll: a w środku jeszcze stuletnia Pepa :eek2: z braku wyjścia zachowałam zimną krew :no-no-no: Quote
Recommended Posts