AlKil Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Przyszłam o poranku sprawdzić stan Twoich oczu.:evil_lol: Dzień dobry!:lol: Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wasiu...chodza ploty po dogo ze ci oczy wyszli:diabloti: dzien dobry:multi: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 nie widzę co piszecie bo mi oczy wyszli :p W poniedziałek będę miała mój piękny rowerek :loveu: :multi::multi::multi: ale mam radochę :lol: .jpg','Img')"] PYSIU KOCHANA - jest SREBNY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Vectra napisał(a):śliczny :) najładniejszy w całym sklepie :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: cieszę sie jak dziecko - będę pomykać nad jeziorka :loveu: Quote
Pysia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='malawaszka']nie widzę co piszecie bo mi oczy wyszli :p W poniedziałek będę miała mój piękny rowerek :loveu: :multi::multi::multi: ale mam radochę :lol: .jpg','Img')"] PYSIU KOCHANA - jest SREBNY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahah poplułam się ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co z tymi oczami? :cool3::diabloti: Quote
madziamn Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wasiu a ja jutro zabieram Andusię(tą z ogłoszenia). Proszę trzymajcie kciuki aby wszystko się udało. Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Pysia napisał(a):Buahahahahahahahahah poplułam się ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co z tymi oczami? :cool3::diabloti: :grins: to specjalnie dla Ciebie taki srebny :loveu: a oczy - cóż wyjszly mi :evil_lol: madziamn napisał(a):Wasiu a ja jutro zabieram Andusię(tą z ogłoszenia). Proszę trzymajcie kciuki aby wszystko się udało. zaciskam z całej siły!!! Będzie dobrze!!!! Quote
Justa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Merida robi niezniszczalne rowery :eviltong: moja ma już 6 lat a spotkań z drzewami, rowami, chodnikami, krawężnikami, ciężarówkami miała sporo :eviltong: Quote
AnkaG Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wasiu piekny rowerek. Rozumiem, że piesy będą biegać za rowerkiem. :cool3: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Justa napisał(a):Merida robi niezniszczalne rowery :eviltong: moja ma już 6 lat a spotkań z drzewami, rowami, chodnikami, krawężnikami, ciężarówkami miała sporo :eviltong: no ja nie zamierzam takich spotkań organizować :lol: chociaż Ty przecież też nie zamierzałaś :roll: AnkaG napisał(a):Wasiu piekny rowerek. Rozumiem, że piesy będą biegać za rowerkiem. :cool3: tak - obie - Luna która dostaje *******ca jak wsiadam na rower i usiłuje wskoczyć mi na kolana bo to przecież jest na pewno teleport i zaraz natychmiast zniknę (podobne reakcje zresztą są na huśtawce, drabinie, etc) i Pepa która ledwo chodzi :lol: Quote
Justa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 malawaszka napisał(a):no ja nie zamierzam takich spotkań organizować :lol: chociaż Ty przecież też nie zamierzałaś :roll: Hmm mnie już to minęło - kiedyś byłam zdecydowanie nadpobudliwa i na rowerze robiłam dziwne rzeczy :eviltong: Ty chyba nie masz tego problemu :cool3: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Justa napisał(a):Hmm mnie już to minęło - kiedyś byłam zdecydowanie nadpobudliwa i na rowerze robiłam dziwne rzeczy :eviltong: Ty chyba nie masz tego problemu :cool3: no zdecydowanie nie mam :lol: Quote
Justa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 malawaszka napisał(a):no zdecydowanie nie mam :lol: w takim razie jestes bezpieczna :evil_lol: pod warunkiem, że nie spotkasz kogoś z niedoborem adrenaliny na swej drodze :eviltong: Quote
AnkaG Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Luna jest odjazdowa. :evil_lol: W takim razie będą panienki w koszyczku rozumiem jeździć na rowerku. :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Justa napisał(a):w takim razie jestes bezpieczna :evil_lol: pod warunkiem, że nie spotkasz kogoś z niedoborem adrenaliny na swej drodze :eviltong: no mam nadzieję, że nie spotkam :mad::lol: AnkaG napisał(a):Luna jest odjazdowa. :evil_lol: W takim razie będą panienki w koszyczku rozumiem jeździć na rowerku. :eviltong: widziałam wczoraj w sklepie taką przyczepkę na dzieci :cool3: fantastyczna :lol: bo na koszyczek to Pepa za gruba :evil_lol: Quote
anetta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dobrze że wstawiłaś zdjęcie rowerku bo bym sobie nie mogła wyobrazić jak on wygląda :diabloti: A jeśli chodzi o linka to chodziło mi o Arke a nie jakiś hotel?? Ale to też ciekawe więc pójde poszukać :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 noo fajna meridka;) malawaszka napisał(a):tak - obie - Luna która dostaje *******ca jak wsiadam na rower i usiłuje wskoczyć mi na kolana bo to przecież jest na pewno teleport i zaraz natychmiast zniknę (podobne reakcje zresztą są na huśtawce, drabinie, etc) i Pepa która ledwo chodzi :lol: hehe Samba identycznie robi:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wasiu :diabloti: PRZYCZEPKA ROWEROWA DO PRZEWOZU PSA Quote
Hanna R. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Vectra']Wasiu :diabloti: PRZYCZEPKA ROWEROWA DO PRZEWOZU PSA O bułahahahahah :lol: Ja chcę taka dla Gezesława :roflt: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='anetta']Dobrze że wstawiłaś zdjęcie rowerku bo bym sobie nie mogła wyobrazić jak on wygląda :diabloti: :eviltong: A jeśli chodzi o linka to chodziło mi o Arke a nie jakiś hotel?? Ale to też ciekawe więc pójde poszukać :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z Arką ja się nie kłóciłam :shake: a ten wątek to wątek szczeniaków jastrzębskich :-( [quote name='LeCoyotte'] hehe Samba identycznie robi:evil_lol: też taki czubek? :lol: Luna mnie już nie raz uszczypnęła w dupsko, albo dziurke w spodniach zrobiła przy tym cudowaniu :mad: [quote name='Vectra']Wasiu :diabloti: PRZYCZEPKA ROWEROWA DO PRZEWOZU PSA O! i połowe tańsza niż ta co ja widziałam!!! jakby mi ktoś to kupił to bym woziła dzieci :grins: [quote name='HankaRupczewska']O bułahahahahah :lol: Ja chcę taka dla Gezesława :roflt: kup Haniu dla Gezia - a jak nie będzie pasowała to ja ją przygarnę :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 malawaszka napisał(a): kup Haniu dla Gezia - a jak nie będzie pasowała to ja ją przygarnę :evil_lol: Wiem, wiem, że masz miękkie serce i przygarniasz niechciane :grins: Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 hahaha ja bym chciała taką na kilka psów :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Wiem, wiem, że masz miękkie serce i przygarniasz niechciane :grins: :grins: Vectra napisał(a):hahaha ja bym chciała taką na kilka psów :evil_lol: buuahahah takie 5 wagoników za rowerem :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Vectra']Wasiu :diabloti: PRZYCZEPKA ROWEROWA DO PRZEWOZU PSA [FONT=Arial] :roflt:i siem zlałam o malo co ....już widze jadacą Waszkę ...a potem nad jeziorkiem ....z pojazdu wyskakują 2 cyklistki :p Waszko dziś mopek w kojcu nawet nie był zainteresowany żarciem .....on tak lgnie do ludziów ....tylko teraz nie wiem czy nie zmienią zdania z jego adopcją po tym wszystkim :cool1: [/FONT] Quote
Recommended Posts