Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']nie widzę co piszecie bo mi oczy wyszli :p

W poniedziałek będę miała mój piękny rowerek :loveu: :multi::multi::multi: ale mam radochę :lol:

PYSIU KOCHANA - jest SREBNY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buahahahahahahahahah poplułam się ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co z tymi oczami? :cool3::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahahahahahah poplułam się ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co z tymi oczami? :cool3::diabloti:

:grins: to specjalnie dla Ciebie taki srebny :loveu:
a oczy - cóż wyjszly mi :evil_lol:

madziamn napisał(a):
Wasiu a ja jutro zabieram Andusię(tą z ogłoszenia). Proszę trzymajcie kciuki aby wszystko się udało.

zaciskam z całej siły!!! Będzie dobrze!!!!

Posted

Merida robi niezniszczalne rowery :eviltong: moja ma już 6 lat a spotkań z drzewami, rowami, chodnikami, krawężnikami, ciężarówkami miała sporo :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
Merida robi niezniszczalne rowery :eviltong: moja ma już 6 lat a spotkań z drzewami, rowami, chodnikami, krawężnikami, ciężarówkami miała sporo :eviltong:

no ja nie zamierzam takich spotkań organizować :lol: chociaż Ty przecież też nie zamierzałaś :roll:

AnkaG napisał(a):
Wasiu piekny rowerek. Rozumiem, że piesy będą biegać za rowerkiem. :cool3:

tak - obie - Luna która dostaje *******ca jak wsiadam na rower i usiłuje wskoczyć mi na kolana bo to przecież jest na pewno teleport i zaraz natychmiast zniknę (podobne reakcje zresztą są na huśtawce, drabinie, etc) i Pepa która ledwo chodzi :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja nie zamierzam takich spotkań organizować :lol: chociaż Ty przecież też nie zamierzałaś :roll:

Hmm mnie już to minęło - kiedyś byłam zdecydowanie nadpobudliwa i na rowerze robiłam dziwne rzeczy :eviltong:
Ty chyba nie masz tego problemu :cool3:

Posted

Justa napisał(a):
Hmm mnie już to minęło - kiedyś byłam zdecydowanie nadpobudliwa i na rowerze robiłam dziwne rzeczy :eviltong:
Ty chyba nie masz tego problemu :cool3:

no zdecydowanie nie mam :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no zdecydowanie nie mam :lol:

w takim razie jestes bezpieczna :evil_lol:
pod warunkiem, że nie spotkasz kogoś z niedoborem adrenaliny na swej drodze :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
w takim razie jestes bezpieczna :evil_lol:
pod warunkiem, że nie spotkasz kogoś z niedoborem adrenaliny na swej drodze :eviltong:

no mam nadzieję, że nie spotkam :mad::lol:

AnkaG napisał(a):
Luna jest odjazdowa. :evil_lol:

W takim razie będą panienki w koszyczku rozumiem jeździć na rowerku. :eviltong:

widziałam wczoraj w sklepie taką przyczepkę na dzieci :cool3: fantastyczna :lol: bo na koszyczek to Pepa za gruba :evil_lol:

Posted

Dobrze że wstawiłaś zdjęcie rowerku bo bym sobie nie mogła wyobrazić jak on wygląda :diabloti:

A jeśli chodzi o linka to chodziło mi o Arke a nie jakiś hotel?? Ale to też ciekawe więc pójde poszukać :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

noo fajna meridka;)

malawaszka napisał(a):
tak - obie - Luna która dostaje *******ca jak wsiadam na rower i usiłuje wskoczyć mi na kolana bo to przecież jest na pewno teleport i zaraz natychmiast zniknę (podobne reakcje zresztą są na huśtawce, drabinie, etc) i Pepa która ledwo chodzi :lol:

hehe Samba identycznie robi:evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Dobrze że wstawiłaś zdjęcie rowerku bo bym sobie nie mogła wyobrazić jak on wygląda :diabloti:

:eviltong:

A jeśli chodzi o linka to chodziło mi o Arke a nie jakiś hotel?? Ale to też ciekawe więc pójde poszukać :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z Arką ja się nie kłóciłam :shake: a ten wątek to wątek szczeniaków jastrzębskich :-(

[quote name='LeCoyotte']
hehe Samba identycznie robi:evil_lol:

też taki czubek? :lol: Luna mnie już nie raz uszczypnęła w dupsko, albo dziurke w spodniach zrobiła przy tym cudowaniu :mad:

[quote name='Vectra']Wasiu :diabloti:

PRZYCZEPKA ROWEROWA DO PRZEWOZU PSA

O! i połowe tańsza niż ta co ja widziałam!!! jakby mi ktoś to kupił to bym woziła dzieci :grins:

[quote name='HankaRupczewska']O bułahahahahah :lol:
Ja chcę taka dla Gezesława :roflt:

kup Haniu dla Gezia - a jak nie będzie pasowała to ja ją przygarnę :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

kup Haniu dla Gezia - a jak nie będzie pasowała to ja ją przygarnę :evil_lol:

Wiem, wiem, że masz miękkie serce i przygarniasz niechciane :grins:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Wiem, wiem, że masz miękkie serce i przygarniasz niechciane :grins:

:grins:

Vectra napisał(a):
hahaha ja bym chciała taką na kilka psów :evil_lol:

buuahahah takie 5 wagoników za rowerem :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Wasiu :diabloti:

PRZYCZEPKA ROWEROWA DO PRZEWOZU PSA
[FONT=Arial]

:roflt:i siem zlałam o malo co ....już widze jadacą Waszkę ...a potem nad jeziorkiem ....z pojazdu wyskakują 2 cyklistki :p

Waszko dziś mopek w kojcu nawet nie był zainteresowany żarciem .....on tak lgnie do ludziów ....tylko teraz nie wiem czy nie zmienią zdania z jego adopcją po tym wszystkim :cool1:
[/FONT]