Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha Debeściaku ominęła Cię kolejna burza na dogo :evil_lol: pisz pw do admina albo margo - chyba przywracają z powrotem jak ktoś chce - chociaż tu akurat szczegółów nie znam bo mam kundle i nas nie przenieśli :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
to my mamy jakiegoś Króla ---- :evil_lol:

nie wiedziałaś ? :-o

niby tak sie promuje r=r, a jak już ktoś ma psa z papierami to niewiele ma do powiedzenia :angryy:

Posted

weszka napisał(a):
A co Pepa sądzi o swoim nowym image? Wypowiedziała się ;)?

Pepa generalnie dużo mówi, po obcięciu też mi duuużo nagadała - chyba jej się nie podobało :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
nie wiedziałaś ? :-o

niby tak sie promuje r=r, a jak już ktoś ma psa z papierami to niewiele ma do powiedzenia :angryy:

wrrrrrrrrrrrr Justa lunię jak sie złościsz :evil_lol:
Waszko napisałam zobaczymy czy mnie przywróca jak nie to trudno znowu znikne na jakiś czas wsio wróci do normy :evil_lol:

Posted

Wszech wiedząca Waszko a czemu widze po dwie galerie niektórych użytkowników i czemu czasy mi sie nie zgadzają :cool3::evil_lol::roll::cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
Wszech wiedząca Waszko a czemu widze po dwie galerie niektórych użytkowników i czemu czasy mi sie nie zgadzają :cool3::evil_lol::roll::cool1:

czy jesteś już z siebie zadowolona???? :mad: udowodniłaś mi właśnie, że nie jestem jednak wszech wiedząca :placz::placz::placz: :obrazic:

Dr Jeckyll

Mr Hyde

Dr Jeckyll

Mr Hyde

a tu Luna z ukochanym Kubusiem :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

buuahahaha jak przeczytałam wczoraj jakaż to ona och i ach i DZIĘKI MNIe i to i tamto haha to padłam a jak się już pozbierałam to musiałam coś napisać :evil_lol: i chciałoby się pociągnąć temacik bo fajna jest :diabloti: ale nie chcę zaśmiecać wątku :roll:

[FONT=Arial]
ja swoje wykasowałam ....nie chciałam dalej tej polemiki z jajem toczyć ...ale ktoś ma bardzo wysoko rozwinięte EGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziśw Jebiu facetka szłaz piesem a My z Magdą szok ...skąd tego piesaznamu .....toczka w toczke Pepa :crazyeye:
[/FONT]

Posted

gassira napisał(a):

a czym robiłaś łepek????

maszynką :lol:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
ja swoje wykasowałam ....nie chciałam dalej tej polemiki z jajem toczyć ...ale ktoś ma bardzo wysoko rozwinięte EGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziśw Jebiu facetka szłaz piesem a My z Magdą szok ...skąd tego piesaznamu .....toczka w toczke Pepa :crazyeye:
[/FONT]

to przerost formy nad treścią :lol:

a ta Jebiańska Pepa też taka gruba? :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):

to przerost formy nad treścią :lol:

a ta Jebiańska Pepa też taka gruba? :razz:

[FONT=Arial]tysz kuloczek :grins:[/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
ciekawe czy też pierdzi :diabloti:

Bo jeśli tak , trzeba pisac do ZK , o KW dla pulchnych , Pep , pierdzących :evilbat:

Ale chyba nie tylko Pepy tak mają - mnie też coś rozsadza po czereśniach i bobie:oops: - mieszanka wybuchowa, aż spać nie mogę:evil_lol:

Posted

hahaha Doginka przykro mi, ale się nie załapiesz na tę rasę - nie jesteś pulchna :shake::lol:

qrfa szlag mnie zaraz trafi od ponad godziny wysyłam maila 3 MB :angryy::angryy::angryy: od jakiegoś czasu koło północy jakby ktoś wyłączał zasilanie netu :angryy::angryy::angryy: jutro będę sie awanturować bo ja przez to kolejną noc siedzę bo na rano to musi być wysłane a tu ni chu chu nie idzie :angryy::angryy::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Doginka przykro mi, ale się nie załapiesz na tę rasę - nie jesteś pulchna :shake::lol:

qrfa szlag mnie zaraz trafi od ponad godziny wysyłam maila 3 MB :angryy::angryy::angryy: od jakiegoś czasu koło północy jakby ktoś wyłączał zasilanie netu :angryy::angryy::angryy: jutro będę sie awanturować bo ja przez to kolejną noc siedzę bo na rano to musi być wysłane a tu ni chu chu nie idzie :angryy::angryy::angryy:

A już myślałam, że chora jesteś, bo spać nie możesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A z tą pulchnością to trochę bym polemizowała:cool3:Ma się oponki tu i ówdzie:evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):

a to trzeba delikatnie trymerkiem i resztę degażówką(wszystko co zbędnie odstaje) wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo że Ci nie wyjdzie,a raczej powiem,że właściwie pewny sukces:razz:

Dobra idę spać poraz 2:evil_lol:

Posted

Witaj Waszka!
Jak ja nie lubię, jak Wy macie ubaw , a ja nie wiem o co chodzi...:placz:Człowiek nie ma czasu na przekopanie całej dogo, żeby zażyć rozrywki...:shake:

Posted

jeśli ten wątek, na który trafiłam, jest tym, co pisałyście, to... sorry....:angryy:
Płakać się chce i ciśnienie mi skoczyło, a jeszcze nie doczytałam końca...:angryy:

Posted

gassira napisał(a):
a to trzeba delikatnie trymerkiem i resztę degażówką(wszystko co zbędnie odstaje) wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo że Ci nie wyjdzie,a raczej powiem,że właściwie pewny sukces:razz:

ona ma za małą dynke żeby jej trymerkiem po głowie jeździć - nic nie łapie :lol: a degażówki muszę sobie dopiero zakupić - z nadwyżek :roflt:

eria napisał(a):
to są bardziej Kubusia zwłoki niż sam Kubuś :evil_lol::evil_lol:

co nie zmienia faktu, że są tak samo kochane jak cały Kubus :p

AlKil napisał(a):
Witaj Waszka!
Jak ja nie lubię, jak Wy macie ubaw , a ja nie wiem o co chodzi...:placz:Człowiek nie ma czasu na przekopanie całej dogo, żeby zażyć rozrywki...:shake:

ja też tam trafiłam przypadkiem ;)

AlKil napisał(a):
jeśli ten wątek, na który trafiłam, jest tym, co pisałyście, to... sorry....:angryy:
Płakać się chce i ciśnienie mi skoczyło, a jeszcze nie doczytałam końca...:angryy:

no to jak płakać to chyba nie ten wątek :shake: gdzieś Ty trafiła?