malawaszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 hahaha Debeściaku ominęła Cię kolejna burza na dogo :evil_lol: pisz pw do admina albo margo - chyba przywracają z powrotem jak ktoś chce - chociaż tu akurat szczegółów nie znam bo mam kundle i nas nie przenieśli :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Justa napisał(a):do jedynego KRÓLA proponuję :cool1: to my mamy jakiegoś Króla ---- :evil_lol: Quote
Justa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 dbsst napisał(a):to my mamy jakiegoś Króla ---- :evil_lol: nie wiedziałaś ? :-o niby tak sie promuje r=r, a jak już ktoś ma psa z papierami to niewiele ma do powiedzenia :angryy: Quote
weszka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A co Pepa sądzi o swoim nowym image? Wypowiedziała się ;)? Quote
malawaszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 weszka napisał(a):A co Pepa sądzi o swoim nowym image? Wypowiedziała się ;)? Pepa generalnie dużo mówi, po obcięciu też mi duuużo nagadała - chyba jej się nie podobało :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Justa napisał(a):nie wiedziałaś ? :-o niby tak sie promuje r=r, a jak już ktoś ma psa z papierami to niewiele ma do powiedzenia :angryy: wrrrrrrrrrrrr Justa lunię jak sie złościsz :evil_lol: Waszko napisałam zobaczymy czy mnie przywróca jak nie to trudno znowu znikne na jakiś czas wsio wróci do normy :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wszech wiedząca Waszko a czemu widze po dwie galerie niektórych użytkowników i czemu czasy mi sie nie zgadzają :cool3::evil_lol::roll::cool1: Quote
Matusz Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 dbsst napisał(a):to my mamy jakiegoś Króla ---- :evil_lol: to ja, to ja ! :diabloti::cool1::diabloti: Quote
malawaszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 dbsst napisał(a):Wszech wiedząca Waszko a czemu widze po dwie galerie niektórych użytkowników i czemu czasy mi sie nie zgadzają :cool3::evil_lol::roll::cool1: czy jesteś już z siebie zadowolona???? :mad: udowodniłaś mi właśnie, że nie jestem jednak wszech wiedząca :placz::placz::placz: :obrazic: Dr Jeckyll Mr Hyde Dr Jeckyll Mr Hyde a tu Luna z ukochanym Kubusiem :lol: Quote
AnkaG Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ale groooźny pies. Już się bojam potffora. :evil_lol: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no dziewczyny bardzo dobrze wyglądają:multi::razz: a czym robiłaś łepek???? Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 malawaszka napisał(a): buuahahaha jak przeczytałam wczoraj jakaż to ona och i ach i DZIĘKI MNIe i to i tamto haha to padłam a jak się już pozbierałam to musiałam coś napisać :evil_lol: i chciałoby się pociągnąć temacik bo fajna jest :diabloti: ale nie chcę zaśmiecać wątku :roll: [FONT=Arial] ja swoje wykasowałam ....nie chciałam dalej tej polemiki z jajem toczyć ...ale ktoś ma bardzo wysoko rozwinięte EGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziśw Jebiu facetka szłaz piesem a My z Magdą szok ...skąd tego piesaznamu .....toczka w toczke Pepa :crazyeye:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 gassira napisał(a): a czym robiłaś łepek???? maszynką :lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial] ja swoje wykasowałam ....nie chciałam dalej tej polemiki z jajem toczyć ...ale ktoś ma bardzo wysoko rozwinięte EGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziśw Jebiu facetka szłaz piesem a My z Magdą szok ...skąd tego piesaznamu .....toczka w toczke Pepa :crazyeye:[/FONT] to przerost formy nad treścią :lol: a ta Jebiańska Pepa też taka gruba? :razz: Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):maszynką :lol: to przerost formy nad treścią :lol: a ta Jebiańska Pepa też taka gruba? :razz: [FONT=Arial]tysz kuloczek :grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]tysz kuloczek :grins:[/FONT] znaczy sie wszystko w normie - Pepy już tak mają :lol: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ciekawe czy też pierdzi :diabloti: Bo jeśli tak , trzeba pisac do ZK , o KW dla pulchnych , Pep , pierdzących :evilbat: Quote
Doginka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Vectra napisał(a):ciekawe czy też pierdzi :diabloti: Bo jeśli tak , trzeba pisac do ZK , o KW dla pulchnych , Pep , pierdzących :evilbat: Ale chyba nie tylko Pepy tak mają - mnie też coś rozsadza po czereśniach i bobie:oops: - mieszanka wybuchowa, aż spać nie mogę:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 hahaha Doginka przykro mi, ale się nie załapiesz na tę rasę - nie jesteś pulchna :shake::lol: qrfa szlag mnie zaraz trafi od ponad godziny wysyłam maila 3 MB :angryy::angryy::angryy: od jakiegoś czasu koło północy jakby ktoś wyłączał zasilanie netu :angryy::angryy::angryy: jutro będę sie awanturować bo ja przez to kolejną noc siedzę bo na rano to musi być wysłane a tu ni chu chu nie idzie :angryy::angryy::angryy: Quote
Doginka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha Doginka przykro mi, ale się nie załapiesz na tę rasę - nie jesteś pulchna :shake::lol: qrfa szlag mnie zaraz trafi od ponad godziny wysyłam maila 3 MB :angryy::angryy::angryy: od jakiegoś czasu koło północy jakby ktoś wyłączał zasilanie netu :angryy::angryy::angryy: jutro będę sie awanturować bo ja przez to kolejną noc siedzę bo na rano to musi być wysłane a tu ni chu chu nie idzie :angryy::angryy::angryy: A już myślałam, że chora jesteś, bo spać nie możesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A z tą pulchnością to trochę bym polemizowała:cool3:Ma się oponki tu i ówdzie:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
ariss Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):maszynką :lol: a to trzeba delikatnie trymerkiem i resztę degażówką(wszystko co zbędnie odstaje) wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo że Ci nie wyjdzie,a raczej powiem,że właściwie pewny sukces:razz: Dobra idę spać poraz 2:evil_lol: Quote
eria Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://img367.imageshack.us/img367/6029/dsc0025aj8.jpg to są bardziej Kubusia zwłoki niż sam Kubuś :evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witaj Waszka! Jak ja nie lubię, jak Wy macie ubaw , a ja nie wiem o co chodzi...:placz:Człowiek nie ma czasu na przekopanie całej dogo, żeby zażyć rozrywki...:shake: Quote
Justa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 dbsst napisał(a):wrrrrrrrrrrrr Justa lunię jak sie złościsz :evil_lol: Powkurzaj mnie jeszcze trochę :eviltong: Quote
AlKil Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 jeśli ten wątek, na który trafiłam, jest tym, co pisałyście, to... sorry....:angryy: Płakać się chce i ciśnienie mi skoczyło, a jeszcze nie doczytałam końca...:angryy: Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 gassira napisał(a):a to trzeba delikatnie trymerkiem i resztę degażówką(wszystko co zbędnie odstaje) wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo że Ci nie wyjdzie,a raczej powiem,że właściwie pewny sukces:razz: ona ma za małą dynke żeby jej trymerkiem po głowie jeździć - nic nie łapie :lol: a degażówki muszę sobie dopiero zakupić - z nadwyżek :roflt: eria napisał(a):to są bardziej Kubusia zwłoki niż sam Kubuś :evil_lol::evil_lol: co nie zmienia faktu, że są tak samo kochane jak cały Kubus :p AlKil napisał(a):Witaj Waszka! Jak ja nie lubię, jak Wy macie ubaw , a ja nie wiem o co chodzi...:placz:Człowiek nie ma czasu na przekopanie całej dogo, żeby zażyć rozrywki...:shake: ja też tam trafiłam przypadkiem ;) AlKil napisał(a):jeśli ten wątek, na który trafiłam, jest tym, co pisałyście, to... sorry....:angryy: Płakać się chce i ciśnienie mi skoczyło, a jeszcze nie doczytałam końca...:angryy: no to jak płakać to chyba nie ten wątek :shake: gdzieś Ty trafiła? Quote
Recommended Posts