Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a jak takie ogólne to 4 razy już byłam bo jeszcze na wycieczce w podstawówce hahaha

I nie dałaś znać???? :mad:
Wstydzisz się nas :obrazic:

Posted

Jakiś spisek :crazyeye: A ja nic nie wiedząc gadałam dzisiaj z Weszką :diabloti: Ja już dzisiaj :multi: Weszka za trzy dni :multi: I będziemy obie szczęśliwe :loveu:

Posted

asher napisał(a):
I nie dałaś znać???? :mad:
Wstydzisz się nas :obrazic:

NO! :diabloti:

Vectra napisał(a):
nie gadamy z nią :diabloti:

a nie gadajcie - sama se będe gadać :diabloti:

Pysia napisał(a):
Jakiś spisek :crazyeye: A ja nic nie wiedząc gadałam dzisiaj z Weszką :diabloti: Ja już dzisiaj :multi: Weszka za trzy dni :multi: I będziemy obie szczęśliwe :loveu:

a Ty z warszafki cy co, że się z NIMI integrujesz???:diabloti:

aaalalalaaaaaa życie jest pięęękneeeeee :loveu::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):

a nie gadajcie - sama se będe gadać :diabloti:

w zasadzie dla Ciebie żadna różnica czy z nami czy bez nas :roll: i tak do słowa dojść nie dałaś :diabloti: :diabloti:

to znaczy że znikniesz z dogo za dwa dni :crazyeye: :placz: :-( :mad: :angryy: :loveu: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

to znaczy że znikniesz z dogo za dwa dni :crazyeye: :placz: :-( :mad: :angryy: :loveu: :diabloti: :evil_lol:

jeny :shock: tego to już nawet rozdwojeniem jaźnie nie można nazwać - tyle emocji na raz :shake: jak Ty sobie z TYM radzisz biedactwo???? no tak - głupie pytanie - przecież widać, że sobie nie radzisz :diabloti:

a reszty nie skomentuję bo była juz szeroko komentowana :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jeny :shock: tego to już nawet rozdwojeniem jaźnie nie można nazwać - tyle emocji na raz :shake: jak Ty sobie z TYM radzisz biedactwo???? no tak - głupie pytanie - przecież widać, że sobie nie radzisz :diabloti:

a reszty nie skomentuję bo była juz szeroko komentowana :evil_lol:

:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):

aaalalalaaaaaa życie jest pięęękneeeeee :loveu::multi:

Nie napisałam, że się integruję tylko że nic o spisku nie wiem :diabloti:

Mam Karola :multi::loveu::multi::loveu: Teraz czekam na Twoje okrzyki radości :)

Posted

[FONT=Arial]Byłam w Świerklanach ....:grins:
powiedzieli że przyjeżdża tam taka jedna z rozwrzeszczanym psem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i lata po wertepach :oops: :eviltong::eviltong::eviltong:

Waszko czyżby jeszcze 1 dzień ;)
[/FONT]

Posted

Jeszcze dwa. We wtorek wieczorem :multi: Już się cieszę, bo Weszka jeszcze bardziej rozkwitnie :multi: Nawet nie wiecie jak rozkwitła w przeciągu ostatnich miesięcy :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahahha myślę, że zdjęcie niepotrzebne COBRA taka jak Twoja, Ewki, Magdy...... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a najlepsze jest to, że jak go znalazłam na allegro to spytałam Ewy czy będzie ok i mi powiedziała, że tak bo ona ma taki (BTW to pytanie zadawałam potem jeszcze z tysiąc razy :oops::evil_lol:) no i dopiero poteeemmmm na fotach u Cię i u Magi zauważyłam, że to taki jak i wy macie hahaha :loveu::loveu::loveu: ja to przynajmniej mieszkam daleko od Was :diabloti:

ciśnie mi się na usta ------ nie ma jak byc orginalna hahahhahha

hahahhaha ja to mam łoko ;)
gratuluje zakupu

Doginka napisał(a):

Mam Nikona D80 i obiektyw 18 - 200mm VR (ze stabilizacją obrazu)
moja córcia Dominika, bo psy w hotelu są:-(

Bardzo piękne i gustopwne i wspaniałe imie :multi::multi::multi:

również gratuluje sprzętu :multi::multi:

Posted

paula_z napisał(a):
Znaczy to już jutro :razz:

we wtorek, ale ja liczę, że to już tylko jeden dzień bo dzisiejszy sie nie liczy i wtorek też nie :loveu:

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]Byłam w Świerklanach ....:grins:
powiedzieli że przyjeżdża tam taka jedna z rozwrzeszczanym psem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i lata po wertepach :oops: :eviltong::eviltong::eviltong:

Waszko czyżby jeszcze 1 dzień ;)
[/FONT]

:grins: miło być zauważaną :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Jeszcze dwa. We wtorek wieczorem :multi: Już się cieszę, bo Weszka jeszcze bardziej rozkwitnie :multi: Nawet nie wiecie jak rozkwitła w przeciągu ostatnich miesięcy :loveu:

KCM :loveu::loveu::loveu:

dbsst napisał(a):
ciśnie mi się na usta ------ nie ma jak byc orginalna hahahhahha

hahahhaha ja to mam łoko ;)
gratuluje zakupu

uhm grunt to być oryginalnym - na moim terenie jestem hahahaha :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

uhm grunt to być oryginalnym - na moim terenie jestem hahahaha :evil_lol:

wszystkie jesteśmy oryginalne :loveu: bo każda mieszka na innej wsi :eviltong: :diabloti:
u mnie nikt nie ma takiego plecaczka :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']wszystkie jesteśmy oryginalne :loveu: bo każda mieszka na innej wsi :eviltong: :diabloti:
u mnie nikt nie ma takiego plecaczka :evilbat:

hahahhaah noooo u mnien wsi też nikt :evil_lol:

wiecie co??? jestem zachwycona tym obiektywkiem hahaha niby nic, ale brakowało szerokiego kąta :loveu: