Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 malawaszka napisał(a):poka poka jak toto wygląda :razz: dziękuję :diabloti: Nie ma za co:loveu::loveu::loveu: Dobroć, to moje drugie imię:loveu: Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial]Byłam ...widziałam fotaski ;) i WAS też :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='malawaszka']:shock: nie wiem co będziemy oglądać :shake: nie wprowadzę się do wiosny :shake: przyjedź mimo to :loveu: powozisz mnię na motorku :multi: nawet jeżeli będzie to Highway To Hell? :diabloti: [quote name='malawaszka']no i dopiero poteeemmmm na fotach u Cię i u Magi zauważyłam, że to taki jak i wy macie hahaha :loveu::loveu::loveu: nie wiem o co ci chodzi :cool1: Przecież każda z nas ma zupelnie inny plecaczek :cool1: Mój i Debe nawet nie są do siebie podobne, że już nie wspomnę o Vectry. Kompletnie zupełnie różne :diabloti: [quote name='malawaszka']jak to nie chciała przyjechać do Wawy????? przeca byłam!!!! i to DWA razy :diabloti: a trzecią razą kiedy będziesz? :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='asher']A na przykład tak: Jak dla mnie podobieństwo uderzające :evil_lol::evil_lol: hahaha faktycznie :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Nie ma za co:loveu: Dobroć, to moje drugie imię:loveu: :shock: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Byłam ...widziałam fotaski ;) i WAS też :multi::multi::multi:[/FONT] :grins: [quote name='Maga100']1. nawet jeżeli będzie to Highway To Hell? :diabloti: 2. nie wiem o co ci chodzi :cool1: Przecież każda z nas ma zupelnie inny plecaczek :cool1: Mój i Debe nawet nie są do siebie podobne, że już nie wspomnę o Vectry. Kompletnie zupełnie różne :diabloti: 3. a trzecią razą kiedy będziesz? :diabloti: 1. zwłaszcza wtedy :loveu: jest ryzyko jest zabawa :evil_lol: 2. no ja nie wiem o co chodzi - to ONE się czepiają mojego plecaczka :shake: 3. uuuu teraz to nie wiem :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Luneta jeszcze zanim ją oszpeciłam :evil_lol: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 http://img524.imageshack.us/img524/2214/dsc0124qt8.jpg :loveu: To już dzisiaj :razz: :multi: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial];)Lunetka w Świerklanach :grins: :multi::multi::multi:TO JUŻ DZISIAJ ;)............................:loveu::loveu: [/FONT] Quote
malawaszka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 żeby nie było to do Ali i Madzialeny - jade do Świerklan :evil_lol: zapraszam z kawą :evil_lol: aaaaa to już dziś dziś dziś :laola: :loveu::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='malawaszka']żeby nie było to do Ali i Madzialeny - jade do Świerklan :evil_lol: zapraszam z kawą :evil_lol: aaaaa to już dziś dziś dziś :laola: :loveu::multi::multi::multi: ;)[FONT=Arial]to moze lepiej wpadnij na kawę ....bo ja bez prawka jazdy :oops:[/FONT] Quote
Pysia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 To już dziś :multi::multi::multi: Odliczamy godziny :multi: Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 dzisiaj.....dzisiaj.....juhuuuu to juz dzisiaj Wasia bedzie hepi:multi: Quote
Justa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://img72.imageshack.us/img72/3198/dsc0035dq2.jpg Przypomniało mi się, jak kiedyś narzekałaś, że Luneta ma mało włosów na łapach:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 nie wiem o co chodzi ale trzymam kciukasy i zycze duzo dobrego:loveu: Quote
clockwork Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='malawaszka']żeby nie było to do Ali i Madzialeny - jade do Świerklan :evil_lol: zapraszam z kawą :evil_lol: aaaaa to już dziś dziś dziś :laola: :loveu::multi::multi::multi: [FONT=Arial]a ja dopiero tera dotarłam :mdleje: ale i tak bym nie przyjechała... bo Ty tam jedziesz pracować a nie na pogawędki :p nie chcemy żeby Cie wyrzucono z pracy :roll: jak Cie z nami zobaczą..... :eviltong::eviltong: pracuj pilnie dziołcha ino sie nie przemęczaj, bo TO JUŻ DZIŚ :multi: [/FONT] Quote
malawaszka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)[FONT=Arial]to moze lepiej wpadnij na kawę ....bo ja bez prawka jazdy :oops:[/FONT] no masz!!! nie doczytałam tego przed wyjazdem :shake: [quote name='Pysia']To już dziś :multi::multi::multi: Odliczamy godziny :multi: :loveu: [quote name='dealer']dzisiaj.....dzisiaj.....juhuuuu to juz dzisiaj Wasia bedzie hepi:multi: :loveu: [quote name='Justa']http://img72.imageshack.us/img72/3198/dsc0035dq2.jpg Przypomniało mi się, jak kiedyś narzekałaś, że Luneta ma mało włosów na łapach:crazyeye: buuuahahaha po moim obcinaniu już znowu ma mało :evil_lol::diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie wiem o co chodzi ale trzymam kciukasy i zycze duzo dobrego:loveu: chodzi o to, że dziś wraca mój ukochany na zawsze do Polski :loveu::multi::multi::multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja dopiero tera dotarłam :mdleje: ale i tak bym nie przyjechała... bo Ty tam jedziesz pracować a nie na pogawędki :p nie chcemy żeby Cie wyrzucono z pracy :roll: jak Cie z nami zobaczą..... :eviltong::eviltong: pracuj pilnie dziołcha ino sie nie przemęczaj, bo TO JUŻ DZIŚ :multi: [/FONT] nie przemęczałam się :p zachmurzyło się i lunęło więc mus było wracać do domu :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 TA chwila się zbliża :multi::multi::multi::multi::multi: Koniec wolności :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Pysia napisał(a):TA chwila się zbliża :multi::multi::multi::multi::multi: Koniec wolności :diabloti: noooo koniec kawkowania u Pysi :diabloti: Quote
Pysia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 malawaszka napisał(a):noooo koniec kawkowania u Pysi :diabloti: Ale często kawkujesz....Normalnie majątek tracę na kawe dla Ciebie :diabloti: Teraz stanę się bogata :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Psychopata pewnie jest już z Tobą :multi::multi::multi: Pozdrów go ode mnie i powiedz że ma być grzeczny :diabloti: No....Może nie do końca grzeczny ale szkoda trochę bocianów bo zima idzie :evil_lol: Quote
Paula Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Witaj szczęśliwa :multi: Pozdro dla J :lol: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]:hand: pozdrówka dla Dwojga ;) [/FONT] Quote
Pysia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I jak? I jak? Trzęsienie Ziemi było? :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Waszeczko, ahhhhaaaaa i jak u Ciebie?Ukochany juz w Twych ramionach?:loveu: i nie przejmuj sie tymi straszacymi Cie kobitami..... spoko wodza....dasz rade i z kawa i z dogo.....:cool3::diabloti: Quote
Recommended Posts