Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witanko :loveu: jestem :multi:

tak tak Pysia to wredota- wiedziała, że samochodem przyjechałam i co????? i z MOIM ukochanym piła alko :shock: szczyt!!!! :evil_lol:

a Czajnika nadal nikt nie chce - z Luną się ganiają nadal po domu, ale już wiem, że ona go nie zeżre bo raz go dopadła i trzymała między łapami po czym uznała, że nie bardzo wie co z tym zrobić i go zostawiła :evil_lol: teraz dalej go gania ale już tylko dla zasady bo tak wypada będąc psem :evil_lol: Czajnik jest zajebiscie bezczelny :diabloti: właśnie mi poluje na aksolotle siedząc na ledwosiętrzymającejpokrywieodakwarium :mad: wkurza Lunę wyjadając z jej miski, jak sobie siedzimy z J to Czajnik przychodzi jakby nigdy nic i rozwala się między nami :mad: itd itd.... chyba będę miała kota :shock: ino jeszcze nie wiem co na to kocia mafia która aktualnie jest na wsi i jeszcze o tym nie wie, a te dwie kocie damy się nie patyczkują z wrogiem i kudły będą fruwać :placz: o to się naprawdę boję....... bo one są dwie wypasione baby a on jeden malutki kotecek :placz:

a tak w ogóle to nadal jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
witanko :loveu: jestem :multi:

tak tak Pysia to wredota- wiedziała, że samochodem przyjechałam i co????? i z MOIM ukochanym piła alko :shock: szczyt!!!! :evil_lol:

a Czajnika nadal nikt nie chce - z Luną się ganiają nadal po domu, ale już wiem, że ona go nie zeżre bo raz go dopadła i trzymała między łapami po czym uznała, że nie bardzo wie co z tym zrobić i go zostawiła :evil_lol: teraz dalej go gania ale już tylko dla zasady bo tak wypada będąc psem :evil_lol: Czajnik jest zajebiscie bezczelny :diabloti: właśnie mi poluje na aksolotle siedząc na ledwosiętrzymającejpokrywieodakwarium :mad: wkurza Lunę wyjadając z jej miski, jak sobie siedzimy z J to Czajnik przychodzi jakby nigdy nic i rozwala się między nami :mad: itd itd.... chyba będę miała kota :shock: ino jeszcze nie wiem co na to kocia mafia która aktualnie jest na wsi i jeszcze o tym nie wie, a te dwie kocie damy się nie patyczkują z wrogiem i kudły będą fruwać :placz: o to się naprawdę boję....... bo one są dwie wypasione baby a on jeden malutki kotecek :placz:

a tak w ogóle to nadal jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu:

Pysia wredna gadzina piła i smakowało :eviltong:
Chyba masz kota.....:crazyeye::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Co tak wrzeszczysz? :crazyeye:

:shock:

[quote name='Pysia']Moja Hekse nie chciała się blizej zaznajomić z Psychopatą :shake::evil_lol:

taaa kazałaś mu pozować z tą jędzą to masz :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:nie wiedzialam ze JU taki niesmiały :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

no! ja też nie [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]

[quote name='Doginka']Cześć Moniqe,wskoczyłam na sekundeczkę, żeby się przywitać i idędalej:multi::loveu:;)

witanko :cool3:

[quote name='anetta']Ojej :lol: Ależ to słodkie
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.109-3.jpg

słodkie szalenie :lol:

[quote name='paula_z']Heloł, cieszę się, żeś szczęśliwa nadal :loveu: i że Czajnik zostaje :multi:

z Czajnikiem to nie do końca tak - jak ktoś go zechce to go oddam, a jak nie to przecież nie wyrzucę :roll:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Waszeczko,
widac ze jestes szczesliwa , szczegolnie po oczkach.....
tak trzymaj....:loveu:

:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa właśnie dzwonił facet o Czajnika :placz: chce mi go zabrać :placz:
Waszko, nie becz, to na pewno głupi, nieodpowiedzialny, okrutny cham! :kciuki:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Naprawdę WIDAĆ, że jesteś szczęśliwa :multi: Takie pycho masz promienne :loveu:

A jak Psychopatę przyjęła Luna? :cool3:

Posted

asher napisał(a):

A jak Psychopatę przyjęła Luna? :cool3:

Luna go kocha :crazyeye: od samego początku :crazyeye: ANI RAZU na niego nie szczeknęła ani nie warknęła :crazyeye: ładuje się koło niego na łóżko :crazyeye: :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa właśnie dzwonił facet o Czajnika :placz: chce mi go zabrać :placz:

[FONT=Arial]moja mama też płakała jak Brawurka przyjechała po kiciunię ...a teraz jest szczęśliwa jak zobaczyła fotaski :loveu::loveu::loveu:[/FONT]