malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Vectra napisał(a):dwie sympatyczne rasy psów :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: spokojne, towarzyskie i z idealną psychiką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 malawaszka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: spokojne, towarzyskie i z idealną psychiką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: delikatne , nieuciążliwe , nienadpobudliwe , nie szczekające , stateczne , łatwe w prowadzeniu , kochające wszystko :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Vectra']delikatne , nieuciążliwe , nienadpobudliwe , nie szczekające , stateczne , łatwe w prowadzeniu , kochające wszystko :evil_lol: :evil_lol: noo z tym to przegięłaś :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale śliczna :loveu: iiii poszzeeeddddłłł pogonila go? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 PIKA napisał(a): pogonila go? :evil_lol: a masz jakieś wątpliwości?? :evil_lol: Quote
Katerinas Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ufff.... nadrobiłam zaległości zdjęciowe... ale tekstowych chyba nie dam rady :oops: [quote name='malawaszka'] nienawidze Cie hahaha.... biedna Lunetka :grin: [quote name='malawaszka'] nadciąga Mordorrrr [quote name='malawaszka'] a teraz jest tak :loveu: Piękne zdjęcia :loveu: :loveu: [quote name='malawaszka'] Nie wiem czy już ktoś pisał ale to piękna kazarka rdzawa :-) [quote name='malawaszka'] iiii poszzeeeddddłłł HA!! taka jestem twarda :diabloti: buahahaha :lol: Luna jak zwykle nie pokonana :lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Katerinas napisał(a): 1. hahaha.... biedna Lunetka :grin: 2. Piękne zdjęcia :loveu: :loveu: 3. Nie wiem czy już ktoś pisał ale to piękna kazarka rdzawa :-) 4. buahahaha :lol: Luna jak zwykle nie pokonana :lol: ad. 1 biedna - sama sie prosiła bo jak zwykle wypróbowała nowy zapach chanel :angryy: ad 2 dzięki :loveu: ad 3 była taka opcja - zaraz po moim perkozie :evil_lol::oops: ad 4 nooo szkoda, że nie zrobiłam zdjęć wcześniej jak pogoniła wielkiego czarnego ślicznego młodego kundlonka - był w kagańcu i cała byłam z niego usmarowana bo przymilał siędo mnie żebym mu ten kaganiec zdjęła :lol: a Luna ze wszystkich sił się go pozbywała :diabloti:tzn psa nie jego kagańca :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 malawaszka napisał(a): e tam :lol: w konkursie wygrywają śmieszne zdjęcia a nie takie normalne :razz: Do mnie pijesz ???? :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='PIKA']w jakie Wy ciekawe miejsca chadzacie :evil_lol: a co beda w nieciekawe miejsca chadzac???? no co Ty.... Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Do mnie pijesz ???? :angryy: a nawet jeśli to co mi zrobisz jak mnie złapiesz??? :diabloti::eviltong::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co beda w nieciekawe miejsca chadzac???? no co Ty.... no właśnie!!! no co TY?? :p wczoraj byłyśmy w parku - robiło się już ciemnawo więc fotki takie se :roll: to moja sis :diabloti:w butach na obcasach na placu zabaw :diabloti: tunel do agility :evil_lol: ziuuuuuu i teraz uwaga uwaga - zgadnijcie kto miał większą frajdę :diabloti::evil_lol: hahha troszkę mnie poniosło :evil_lol: i jeszcze i jeszcze :diabloti: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Weszka a co robi moje dziecko u Ciebie w galerii ? :evil_lol: :evil_lol: przecież dziś Oliwkowa miała być moja :placz: miałam się nia pochwalić w takim jednym wątku :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a faktycznnie foty takie se ;) kokietko :evil_lol: Quote
Katerinas Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='malawaszka']ad. 1 biedna - sama sie prosiła bo jak zwykle wypróbowała nowy zapach chanel :angryy: a bo sie nie znasz :evil_lol: to napewno był chanel :evil_lol: [quote name='malawaszka']ad 4 nooo szkoda, że nie zrobiłam zdjęć wcześniej jak pogoniła wielkiego czarnego ślicznego młodego kundlonka - był w kagańcu i cała byłam z niego usmarowana bo przymilał siędo mnie żebym mu ten kaganiec zdjęła :lol: a Luna ze wszystkich sił się go pozbywała :diabloti:tzn psa nie jego kagańca :evil_lol: Luna jest niemożliwa :grin: Gdybyś chciała szczeniaki to napewno nic by z tego nie wyszło :grin: Ona jest niedostępna :grin: [quote name='malawaszka'] tunel do agility :evil_lol: A Luna weszła do tunelu? :evil_lol: [quote name='malawaszka'] hahha troszkę mnie poniosło :evil_lol: i jeszcze i jeszcze :diabloti: buahahaha :grin: widać kto tu sie nieźle bawi :grin: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Vectra napisał(a):Weszka a co robi moje dziecko u Ciebie w galerii ? :evil_lol: :evil_lol: przecież dziś Oliwkowa miała być moja :placz: miałam się nia pochwalić w takim jednym wątku :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a faktycznnie foty takie se ;) kokietko :evil_lol: no a przyszłaś se po nią??? :angryy: NIE!!! to ja tu mam mega bałagan i wszędzie jej zabawki - nie TY :placz: chodze i sprzątam i tak w kółko :evil_lol: a fot jeszcze wszystkich nie wstawiłam - po prostu niektóre wymagałyby podania rutinoskorbinu :diabloti: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ;)wow ale miałaś zabawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wow ale miałaś zabawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah rewelacyjną :lol::multi: i tak bez końca :evil_lol: Quote
Katerinas Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='malawaszka'] i tak bez końca :evil_lol: No domyślam się :lol: Oliwka pewnie tak jak Michaś ... jak coś polubi to może to robić w kółko :lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Katerinas napisał(a):No domyślam się :lol: Oliwka pewnie tak jak Michaś ... jak coś polubi to może to robić w kółko :lol: w tym wypadku to ja byłam jak Michaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 haha , ale poza , Lunetka nieco się skurczyła , boski galop:loveu::loveu: :loveu: piękny portret Quote
Elitesse Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Lunka tak patrzy z obawa czy aby nikt jej nie bedzie kazal ze zjezdzalni zjezdzac :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Buhaha Waszka :lol: Dziecinniejesz na starość? :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 PIKA napisał(a):Buhaha Waszka :lol: Dziecinniejesz na starość? :evil_lol: co robią motylki z człowieka :shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alka'] :loveu: piękny portret dzięki :p [quote name='Elitesse']Lunka tak patrzy z obawa czy aby nikt jej nie bedzie kazal ze zjezdzalni zjezdzac :evil_lol: :evil_lol: co Ty - ona dostawała korby jak nie mogła wejść na zjeżdżalnię - była panika bo przecież pańcia ją na trzy sekundy zostawiła a zaraz wstawie fotki jak mnie witała na dole :evil_lol: [quote name='PIKA']Buhaha Waszka :lol: Dziecinniejesz na starość? :evil_lol: yhm :obrazic: na co dziecinnieję??? nie jest mi znany ten termin i nie wim czy mnie przypadkiem nie obrażasz :diabloti: [quote name='Vectra']co robią motylki z człowieka :shake: :diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='malawaszka']no a przyszłaś se po nią??? :angryy: NIE!!! to ja tu mam mega bałagan i wszędzie jej zabawki - nie TY :placz: chodze i sprzątam i tak w kółko :evil_lol: a fot jeszcze wszystkich nie wstawiłam - po prostu niektóre wymagałyby podania rutinoskorbinu :diabloti: to sie przyzwyczajaj...... i nie marudz...tak jest przy dzieciach..... nio...juz wie.....???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Vectra']co robią motylki z człowieka :shake: :diabloti: motylki i ten no no no no ten Oskar o ktorym została poinformowana telefonicznie - smsesowo hihihihi:eviltong: Quote
Recommended Posts