Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']
No a Furiatka to moja faworytka - a teraz po obcinaniu wygląda jak sznauc :eviltong:

zapakować??? :grins: z dowozem do domu - może u Was byłaby spokojniejsza :lol:

patrzcie jakie draństwo!!! kiedyś jak jeszcze mieszkałam w Dąbrowie to był też czas, że jakiś gnój wyrzucał kiełbasy napakowane jakimiś ostrzymi rzeczami..

Posted

W sumie nie wiem, czy dobrze, że krąży na fejsie. Zawsze boję się, że jakieś podłoty podchwycą pomysł jako dobry, żeby się nie nudzić, a sami nie wpadliby może na to.

Posted

no media dzialaja na dwa sposoby na wyobraznie

Marako , ja mialam na mysli coby sie dalo szybko i gruntownie wyleczyc i z glowy coby juz znowu pies byl szczesliwy , nic innego
Tekla nie toelruje za dlugiego leczenia wiec .... sama wiesz.

Posted

[quote name='malawaszka']zapakować??? :grins: z dowozem do domu - może u Was byłaby spokojniejsza :lol:

Myślę za nasza trójca starczy :)
Poza tym to mamy decyzja bo ja to niestety warunków na psa nie mam
:shake:
generalnie to był by masochizm bo ona ślicza taka ja bym ją tuliła a ona mnie gryzła...
i dla samej Furiatki bezpieczniej u Ciebie bo za gryzienie Brokat dupcie by jej oskubał bo on nawet Inke próbuje w tyłek dziabnac jak ta mnie gryzie podczas zabawy :)
Także dla bezpieczeństwa wszystkich dookoła lepiej by Furcik był u Ciebie
;)

patrzcie jakie draństwo!!! kiedyś jak jeszcze mieszkałam w Dąbrowie to był też czas, że jakiś gnój wyrzucał kiełbasy napakowane jakimiś ostrzymi rzeczami..

:snipersm::snipersm::snipersm::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word:

Posted

[quote name='ania0112']generalnie to był by masochizm bo ona ślicza taka ja bym ją tuliła a ona mnie gryzła...
i dla samej Furiatki bezpieczniej u Ciebie bo za gryzienie Brokat dupcie by jej oskubał bo on nawet Inke próbuje w tyłek dziabnac jak ta mnie gryzie podczas zabawy :smile:
Także dla bezpieczeństwa wszystkich dookoła lepiej by Furcik był u Ciebie
;-)

no ja własnie mam to samo - ciągle mam taką ochotę ją wytulić, wytarmosić, a tu trzeba na każdy ruch uważać coby się księżniczka nie wystraszyła...
ale może jakby ją Brokat szczypnął w dupsko raz czy drugi to by się opamiętała z gryzieniem ludzi - ona się psom nie ma odwagi postawić, więc jak u mnie np Luna jej coś szczeknie to Furiatka nie wdaje się w pyskówkę tylko zawija się do mamci za nogi :D ona jest odważna tylko jak pies jest do niej tyłem - wtedy tak - podbiec i uszczypnąć to jej metoda :D

Posted

chyba mnie nie przekonałas :) my w Brokatku staramy sie dobre odruchy kształcić i piesków nie gryziemy :p
A podbieganie i szczypanie w dupke... jej wole nie myslec co by Inka zrobila jak ta by ja w dupke dziabneła...:shake:
Jak Inka mocno sczeka na Emi i w nią wpada to Emi odważna i jje odpyskowuje ale to takie niegroźne, za to jak Inka wczoraj broniła mojej torebki bo oscypek tam był to tak warkneła ze ho ho, Emi kategorycznie odpusciła :lol:

Posted

To to wiedzą, szkoda, ze nie wiedzą kiedy przestać wchodzić na Pańcie ...
Wczoraj była w domu tylko godzinę i próbowałam zamówić ksiażki w bibliotece (skonczyło sie fiaskiem bo za długo to robiłam dzięki bandzie sznupów) Brokat próbował się dopchać o głski bo miałam komputer a on jest komputerów maniak, Emi też próbowała bo trzeba wydębić tyle głasków ile się da, Inka też siedziałą bo z kolei próbowała wydębić oscypka i efekt taki ze po prawej na max 50 cm siedziały 3 sznupy i każdy mnie trącał bo coś chciał...

Posted

w sensie mam ugryźć w doopke?:eviltong:
A tak serio, no mogłabym wrzasnac ale jaka to trzeba byc bestia zeby krzyczec po pieskach ktore sie tulily bo kochaja a ja do domu wparowałam jak burza tylko na godzine po paru dniach nieobecnosci... jak jestem dłuzej w domu to z mamą sie dzielę - kazdy bierze jednego do głasków, Inka spi pod kocem i wszystko gra no ale ja sie pojawiłam to przeciez musiały sie pocieszyc i przywitac... po to sie ma psy no nie :)

Posted

nie wiem dlaczego Drops zaczął Figę tłamsić... bawią się bawią a nagle on staje o tak jak na zdjęciu i warczy... ona się wtedy uspokaja i leży

gupecek - mniejszych legowisk już w domu nie mamy :D

:lol:

Posted

tak będę siedział dopóki nie dostanę jeść

kocham strasznie ogromnie mega mocno tego Zgredka, zrobił dzisiaj w domu ogromną kałużę i to jakieś pół godziny po spacerze - myślę, że to dlatego, że najadł się dużo śniegu