lolka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Shawnee napisał(a):ja znam fundatce dobermann-nothilfe, bende w kontaktu. jak zos nowego bendie, to napizce! dziękuje Joasia:lol: Quote
zuziaM Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Shawnee napisał(a):ja znam fundatce dobermann-nothilfe, bende w kontaktu. jak zos nowego bendie, to napizce! Joasiu, dziekuje Ci bardzo :loveu:.... bede wdzieczna za kazda wiadomosc, jak Karus sie zaaklimatyzowal i jak sobie radzi w nowym miejscu. Wiem tylko, ze Karo pojechal do DT do Gabrysi. Dziekuje :lol:... Quote
magda z. Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Karus na nowej drodze zycia:loveu::loveu::loveu: Quote
szachrajka14 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przepraszam za offa Pomóżcie znaleźc dom dla Zbirka. Schronisku Cichy Kąt grozi likwidacka, nie mamy pojęcia co zrobimy ze zwierzakami. Zapraszam na wątek Zbirka:http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-133054/ Quote
zuziaM Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Czy mozna prosic o nowe wiesci o Karuniu ...? Tesknie za nim ....:-( Jak odnalazl sie w nowym miejscu ?.... Czy jest szczesliwy ?... Czy jest zdrowy ?.... Czy jest grzeczny ?.... Quote
aisaK Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 jutro szefowa dobermanów jest u niego w odwiedzinach i porobi zdjęcia i bedzie opisik ;) Quote
lolka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 aisaK napisał(a):jutro szefowa dobermanów jest u niego w odwiedzinach i porobi zdjęcia i bedzie opisik ;) cudownie ....dziękujemy:loveu: Quote
zuziaM Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 aisaK napisał(a):jutro szefowa dobermanów jest u niego w odwiedzinach i porobi zdjęcia i bedzie opisik ;) Kasiu , kochana:loveu: !!!!! Dziekuje Ci :loveu: !!!!! Bardzo, bardzo dziekuje :loveu: !!!! Quote
Shawnee Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tu jest Karos strona -> Dobermann Nothilfe e.V. - Notfall Sam,Dobermannrüde, 10 Jahre alt sucht dringend Pflegestelle oder neues Zuhause Karo nasiwa sie teras Sam. Fotos podam jutro. Quote
zuziaM Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Shawnee']tu jest Karos strona -> Dobermann Nothilfe e.V. - Notfall Sam,Dobermannrüde, 10 Jahre alt sucht dringend Pflegestelle oder neues Zuhause Karo nasiwa sie teras Sam. Fotos podam jutro. Dziekuje Ci Joasiu :lol:. Co prawda zdjecia wszystkie stare, ale super, ze Karunio juz jest oglaszany. Szkoda tylko, ze znow mu sie imie zmienia .....:shake:. On wcale swojego imienia KARO zle nie kojarzyl, bo to ja go tak nazwalam, kiedy do mnie trafil. I chociacz nie za bardzo zywiolowo moze na nie reagowal, to jednak naprawde tysiace razy do niego tak sie zwracalam i na pewno juz wiedzial, ze to on jest KARO. Quote
zuziaM Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Joasiu, prosimy o nowe wiesci o Karusiu :modla::modla::modla::modla:.......... A moze juz ma nowy , kochajacy domek ?????? Quote
Shawnee Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dostalam e-mail ale bardzo, bardzo krotki... Karo dobze idze, ten weekend pojechal do nowego TD w Niedersachsen :multi: wyslala tez fotos, ale to te same jak na gorze. ja napisze za 3-4 dni nowom e-mail i zapytam, chy dostane mail od nowej TD, moze ta pani więcej napisze... Quote
zuziaM Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Joasiu, wielkie dzieki za wiesci ! Ja z bijacym sercem zawsze zagladam tu, bo boje sie o Karusia bardzo.... On taki jest kochany, taki potulny i pragnacy czulosci czlowieka ... czego nie znal zupelnie wczesniej ..... Zawsze, jak go zaczynalam glaskac, to zamieral w bezruchu i prawie nie oddychal tylko stal jak kamien ...... Dopiero po jakims czasie zaczal na glaskanie reagowac radoscia.... Polubil tez bardzo czesanie szczotka .... uwielbial to ! Joasiu, prosze o obszerne wiesci..... i dlaczego zmienil DT ? Pewnbie sie nie zgadzal z innymi pieskami ? Albo to jego psy gryzly ? Bo on nie lubi psow, ale za to suczki potrafily na niego zawarczec..... I zdjecia , zdjecia, zdjecia ..... blagam..... Quote
zuziaM Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Czy mozliwe jest, aby dostac jakies nowe wiadomosci o Karusiu ........ Ja bardzo prosze.... Jak on znosi mrozy, jak sie czuje, jak sie zachowuje, jak sie zaaklimatyzowal, bo przeciez zmienil miejsce pobytu i jest w innym DT .... dlaczego musial sie przeniesc ????? Tyle pytan i nie ma odpowiedzi ........ Quote
dzodzo Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ZuziM, musisz napisac do Kasi te pytania, watpie zeby zagladala na watek ale jak napiszesz na maila to zapewne dostaniesz wiesci o Karusiu Quote
zuziaM Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Tez tak pomyslalam. Albo napisze, albo do niej zaraz zadzwonie. Dzieki. Quote
zuziaM Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Nadal brak wiesci ...... Czy ktos wie, co sie dzieje z Karusiem ???? Czy moze juz znalazl swoj domek ???? Quote
zuziaM Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Nadal brak wiesci ...... Czy ktos wie, co sie dzieje z Karusiem ???? Czy moze juz znalazl swoj domek ???? Na stronie Fundacji znalazlam nowy wpis, ze Karus znow w innym DT .... Az na polnocy Niemiec ..... Sam hat eine Pflegestelle in 27239 Heiligenloh gefunden. Quote
magda z. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z dobrych info to Karo ma juz dom stały, teraz czekamy na zdjęcia:) i szykujemy dobkę ze schronu do wyjazdu Quote
zuziaM Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dostalam zdjecia Karusia, ale Fotosik mi sie buntuje. Wkleje jutro. Dziekuje Kasiu !!!!! Quote
dzodzo Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ZuziaM mam nadzieję ze juz sie nie denerwujesz brakiem wiesci o Karusiu;) wklejam te foteczki Quote
magda z. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dzięki dzodzo, ja własnie pocztę obejrzałam i też mam:) chłopaczek nasz kochany. Jakie uszka skoncentrowane i ciekawskie. Quote
Recommended Posts