Jump to content
Dogomania

Dobermanek - KARO - 10-letni kaleki, bardzo chudy,...czeka na dom - w DT w Niemczech

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shawnee napisał(a):
ja znam fundatce dobermann-nothilfe, bende w kontaktu. jak zos nowego bendie, to napizce!

Joasiu, dziekuje Ci bardzo :loveu:.... bede wdzieczna za kazda wiadomosc, jak Karus sie zaaklimatyzowal i jak sobie radzi w nowym miejscu.
Wiem tylko, ze Karo pojechal do DT do Gabrysi.
Dziekuje :lol:...

Posted

Czy mozna prosic o nowe wiesci o Karuniu ...? Tesknie za nim ....:-(
Jak odnalazl sie w nowym miejscu ?.... Czy jest szczesliwy ?... Czy jest zdrowy ?.... Czy jest grzeczny ?....

Posted

aisaK napisał(a):
jutro szefowa dobermanów jest u niego w odwiedzinach i porobi zdjęcia i bedzie opisik ;)

Kasiu , kochana:loveu: !!!!! Dziekuje Ci :loveu: !!!!! Bardzo, bardzo dziekuje :loveu: !!!!

Posted

[quote name='Shawnee']tu jest Karos strona -> Dobermann Nothilfe e.V. - Notfall Sam,Dobermannrüde, 10 Jahre alt sucht dringend Pflegestelle oder neues Zuhause

Karo nasiwa sie teras Sam. Fotos podam jutro.

Dziekuje Ci Joasiu :lol:.
Co prawda zdjecia wszystkie stare, ale super, ze Karunio juz jest oglaszany.

Szkoda tylko, ze znow mu sie imie zmienia .....:shake:.
On wcale swojego imienia KARO zle nie kojarzyl, bo to ja go tak nazwalam, kiedy do mnie trafil.
I chociacz nie za bardzo zywiolowo moze na nie reagowal, to jednak naprawde tysiace razy do niego tak sie zwracalam i na pewno juz wiedzial, ze to on jest KARO.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dostalam e-mail ale bardzo, bardzo krotki...
Karo dobze idze, ten weekend pojechal do nowego TD w Niedersachsen :multi: wyslala tez fotos, ale to te same jak na gorze.

ja napisze za 3-4 dni nowom e-mail i zapytam, chy dostane mail od nowej TD, moze ta pani więcej napisze...

Posted

Joasiu, wielkie dzieki za wiesci !
Ja z bijacym sercem zawsze zagladam tu, bo boje sie o Karusia bardzo....
On taki jest kochany, taki potulny i pragnacy czulosci czlowieka ... czego nie znal zupelnie wczesniej ..... Zawsze, jak go zaczynalam glaskac, to zamieral w bezruchu i prawie nie oddychal tylko stal jak kamien ......
Dopiero po jakims czasie zaczal na glaskanie reagowac radoscia.... Polubil tez bardzo czesanie szczotka .... uwielbial to !
Joasiu, prosze o obszerne wiesci..... i dlaczego zmienil DT ? Pewnbie sie nie zgadzal z innymi pieskami ?
Albo to jego psy gryzly ? Bo on nie lubi psow, ale za to suczki potrafily na niego zawarczec.....
I zdjecia , zdjecia, zdjecia ..... blagam.....

• 1 month later...
Posted

Czy mozliwe jest, aby dostac jakies nowe wiadomosci o Karusiu ........
Ja bardzo prosze....
Jak on znosi mrozy, jak sie czuje, jak sie zachowuje, jak sie zaaklimatyzowal, bo przeciez zmienil miejsce pobytu i jest w innym DT .... dlaczego musial sie przeniesc ?????
Tyle pytan i nie ma odpowiedzi ........

• 4 weeks later...
Posted

Nadal brak wiesci ......
Czy ktos wie, co sie dzieje z Karusiem ???? Czy moze juz znalazl swoj domek ????

Na stronie Fundacji znalazlam nowy wpis, ze Karus znow w innym DT ....
Az na polnocy Niemiec .....

Sam hat eine Pflegestelle in 27239 Heiligenloh gefunden.

• 3 weeks later...