Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poprosiłam Selenge by te ostatnie dni Rudej na allegro zamieniła na siostry i potem jesli moze to wznowi, ja zapłace za nastepne, a jak ktos bedzie sie chcial dorzucic na nastepne to super.

Posted

bieżące saldo dziewczyn wynosi 265 zł :):) także myśle że można się brać za ogłoszenie ! caromina mówiła coś o metrze- i jak wyszły w końcu te negocjacje o zniżke itp ?

Posted

[quote name='Olena84']Poprosiłam Selenge by te ostatnie dni Rudej na allegro zamieniła na siostry i potem jesli moze to wznowi, ja zapłace za nastepne, a jak ktos bedzie sie chcial dorzucic na nastepne to super.

Super :loveu:
Tylko że to nie są siostry :)

Posted

zofia napisał(a):
To znaczy, że mam nie robić allegro?

moje allegro jest ważne tylko do czwartku, 11.11 bo to jest wykorzystane allegro Rudej, która w niedzielę poszła do DS

Posted

Angel napisał(a):
ja z funduszy dziewczynek moge wylożyć na takie allegro na kilka miesiecy (jeśli jest) i do tego wyróżnione. Bo naprawde jest świetne !

Allegro mogę odnawiać co 2 tygodnie. Nie opłaca się dawać na dłuższy okres, bo wtedy aukcja ląduje na jakiejś bardzo odległej stronie i mało kto do niej dociera.
Z Twojego tekstu usunęłam tylko fragment w którym jest napisane, że one czekają na dom już 6 lat. Ale myślę, że przydałaby się informacja w jakim są wieku, czy są szczepione i wysterylizowane - nie wpisałam tego bo nie wiedziałam. Jak będę odnawiać, to bym jeszcze uzupełniła informacje o charakterach.

Posted

[quote name='zofia']To znaczy, że mam nie robić allegro?
Zosiu, dzięki, że pamiętałaś o dwupaku, ale widzisz taki jest tłok u naszych dziewczynek, że cioteczki jedna przez drugą starają sie pomóc psinom.:multi:Liczymy na Ciebie cały czas i bądź z nami na wątku:loveu::loveu:

[quote name='Olena84']Selenga piękne allegro! No jak taki tekst kogoś nie poruszy to nie wiem...
.
Tekst jest rewelacyjny i jak nie poruszy kogoś, to będzie znaczyło, że ludziska nie mają serc.

[quote name='Angel']allegro świetne !!! dziekujemy :):) widze że mój tekst jednak jest troche poruszający.. oby tylko poruszyły kogoś serduszko..
Tekst jest bardzo poruszający, bo wypływa ze serca.:loveu:

Przydałoby sie znowu trochę nowych zdjęć, żeby ożywić wątek. Mam nadzieję, że :multi:zaczną się tłumy zbierać u M&P:multi: i niech psiny będą widoczne.:multi::multi:

Posted

ja też tu ciągle zaglądam, tylko rzadko piszę..

ależ to allegro jest piękne!!!! moje ogłoszenia przy tym to bida z nędzą :(
mam nadzieję, że w końcu znajdzie je człowiek, który jest im pisany!

mizianko dla kochanych dziewuszek

Posted

[quote name='aniao']ja też tu ciągle zaglądam, tylko rzadko piszę..

ależ to allegro jest piękne!!!! moje ogłoszenia przy tym to bida z nędzą :(
mam nadzieję, że w końcu znajdzie je człowiek, który jest im pisany!

mizianko dla kochanych dziewuszek
Ciotko podgladaczko:mad: pisz:mad:, a nie podglądaj.:shake: Będzie nam raźniej " w kupie" i nie marudź, że Twoje ogłoszenia są marne, bo każde jest cenne dla dwupaku.:loveu::loveu:
Na uszko- ciotki nie czytać!!- sciągnij nieco z tekstu z allegra i pokombinuj trochę ogłoszeń. Zrób to dla nas i dla DWUPAKU:loveu::loveu: prosimy.:loveu::loveu:

Posted

mam teraz jeszcze jednego chłopaka do poogłaszania, a potem obiecuję, że poodświeżam ogłoszenia dziewczynom. z nowym tekstem, a może i jakieś nowe foteczki będą :)
i postaram się pisać :)

Posted

Dzięki aniao za pamięc. Wiem, że masz sprawę trudną- jak wszystkie tutaj na dogo...-ale cóż mogę pomóc...brak mam wszystkim czasu i zaczyna nas często przerastać ogrom nieszczęść psich. Nie udaje się zbawić tego całego świata i to jest najgorsze.

Posted

no to jest właśnie dołujące, że to się nigdy nie kończy.. :(

ale z drugiej strony.. właśnie dostałam info, że jeden psiak, którego też ogłaszałam, znalazł domek! :) fakt, że to rasowy psiak, a takie mają zawsze łatwiej ale i tak to jest chwila, która napędza do dalszej roboty :)

Posted

no to jest właśnie dołujące, że to się nigdy nie kończy.. :(

ale z drugiej strony.. właśnie dostałam info, że jeden psiak, którego też ogłaszałam, znalazł domek! :) fakt, że to rasowy psiak, a takie mają zawsze łatwiej ale i tak to jest chwila, która napędza do dalszej roboty :)

Posted

Dobrze, ze mnie oświeciłaś. Wiem, o co chodzi, ale nic nie wiem na temat organizowania się. Dziś miałysmy wielki dzień- Ruda z mojego podpisu znalazła dom - to ten psiak od zbieraczki p. Zosieńki z Wawy,
Teraz zasypaim i mów do nie WIELKIMI LITERAMI. Za cztery godziny muszę wstać, a jeszcz troche mam tutaj do " odrobienia zadań domowych " na dogo.
Napisz coś więcej..