savahna Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ech:roll: dobrze, że ktoś się o nie troszczy:roll: Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Troszczy się mnóstwo ciotek dniem i nocą i Ty odwiedzaj nas też. Bedzie nam miło, a psiaki skorzystaja na tym, bo...to bardzo towarzyskie psiaki. M&P zadowolone ze spaceru, deszcz im nie straszny. Bardziej fotogeniczna jest Meggi- chyba nie pomyliłam psiaków?- i ma więcej zdjęć. Nad zdjęciem Peggi trzeba by się trochę namozolić i rzeczywiście taki zmoknięty psiak z długą sierścią wygląda mało reprezantacyjnie. Ale i tak są obie kochane i dobrze by było, gdyby znalazły wspólny dom. Quote
Olena84 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 xxx52 nie ma opcji, by ktoś wziął psiaka z dogo na łańcuch! Nie damy! Quote
dara9 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cudne dziewczynki, rozbrykane i zdjęć sobie zrobić spokojnie nie dadzą..ale co się dziwić jak na co dzień w zamknięciu.. Quote
caromina Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Śliczniusie, w poniedziałek pakuję je do Metro Quote
Angel Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 caromina napisał(a):Śliczniusie, w poniedziałek pakuję je do Metro superr !!! :D Quote
danka4u1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='caromina']Śliczniusie, w poniedziałek pakuję je do Metro :loveu: Dzięki caromino :loveu:za pamięć o dwupaku. Sprawa trudna, ale nie będzie łatwiej, jak będziemy tylko czekać. I nie mamy takiego zamiaru..Myślę, ze bedziesz miał szczęśliwą rękę i los uśmiechnie się do M&P. Tego chcemy jak najbardziej. Nie wiem, czy psiaki mają jeszcze ogłoszenia, które robiła aniao... Próbowałam wyprodukować kilka, ale taka benedyktyńska robota dla mnie niewprawionej w tym, to koszmar, a pożytku pewnie żadnego z kilku ogłoszeń... Wysyłanie setek zaproszeń na wątki- czyli " chodzenie na żebry", jest niczym w porównaniu z tym... No i allegro skończyło się... Quote
danka4u1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 To znowu ja ....tylko ja niestety..:shake:.M&P cierpliwie czekają na odwiedziny cioteczek.:multi: :multi: :multi::multi:Przybywajcie !!!:multi::multi: Quote
Lidan Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 To ja też tu zaglądnę, żeby tak pusto nie było. Kilka ogłoszeń sunie maja ode mnie...tak przy okazji i mimochodem ;-) Quote
danka4u1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 :loveu::loveu:Dwupak wybacza poranne zaniedbania:loveu::loveu:[SIZE=2]- ciotki zapracowane albo świętujące ....:loveu: :multi: :loveu: Shania napisał(a):Jesteśmy cioteczko:) O, nocna ciotka dziś przybyła do nas wcześniej:multi::multi: witamy, witamy Lidan napisał(a):To ja też tu zaglądnę, żeby tak pusto nie było. Kilka ogłoszeń sunie maja ode mnie...tak przy okazji i mimochodem ;-) Dzięki Lidziu, mistrzyni ogłoszeń:loveu: Mimochodem- mówisz??:shake: Prosimy o jeszcze trochę " mimochodów":loveu::loveu: Angel napisał(a):ja też jestem :D:D Pewnie, ze tak. Kto jak kto, ale realna opiekunka Psiaków jest zawsze na swoim miejscu :loveu: aniao napisał(a):cześć dziewczęta :) Aniao, czy Ty tez potrafisz tak mimochodem zrobić kilka ogłoszeń?? Prosimy bardzo. Kto potrafi zrobić allegro? Selenga chyba bardzo zapracowana, bo jakos jej nie widać. Angel chciała opłacić jakieś " wypasione " allegro. Quote
Selenga Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 danka4u1 napisał(a): Kto potrafi zrobić allegro? Selenga chyba bardzo zapracowana, bo jakos jej nie widać. Angel chciała opłacić jakieś " wypasione " allegro. Jestem, jestem. Miałam trochę zajęć w weekend. Jutro allegro będzie zrobione. Numer konta też wyślę. Quote
danka4u1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Selenga napisał(a):Jestem, jestem. Miałam trochę zajęć w weekend. Jutro allegro będzie zrobione. Numer konta też wyślę. A wiesz, ze jesteś kochana ??? Dwupak Ci sie odwdzięczy ...podwójnie, jak przystało na DWUPAKA :loveu: :loveu: a u nas masz zapewnioną dozgonną wdzięcznośc...ale tylko pojedynczo od każdej z nas:evil_lol: :evil_lol: Quote
Shania Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Selenga dziękujemy w imieniu dwupaczku:) Danusiu ciotka miała dzisiaj iśc spac bo chora znowu, ale baa, siedzi a rano zapiernicza do pracy, ale za chwile kończy nocną zmianę..nie da rady:) Quote
danka4u1 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jesteś chora? Miło, że mimo to wdepnęłaś do nas. Ja tez " zaraz" wstaję... Quote
Shania Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 chora jasne..chyba mnie szef wywali jak mu pchły przyniosę,do pracy, a dzisiaj jestem bez sił..jakiś koszmar, katar i taki wiesz:),,pies pluto,, Quote
dara9 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja zaglądam szybciutko do dziewczynek wczesnym rankiem! Quote
Angel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Selenga napisał(a):Jestem, jestem. Miałam trochę zajęć w weekend. Jutro allegro będzie zrobione. Numer konta też wyślę. to poprosze o nr konta :) no i ile przelać z funduszy P&M ? 20 zł starczy ? :D Quote
danka4u1 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Angel napisał(a):to poprosze o nr konta :) no i ile przelać z funduszy P&M ? 20 zł starczy ? :D A ja zaglądam do panienek też ..rankiem, ale bardzo, bardzo późnym :evil_lol: :shake: Spotkałam dziś znów niedoszłą panią Rudej:angryy::angryy: ...Nadal chciałaby pieska:mad: :angryy: takiego ze schroniska...ale takiego miłego, grzecznego:shake::evil_lol::mad::angryy: do przytulania...:angryy: i żeby nie gryzł:shake:-...może dwa pieski, by ja zadowoliły...?:mad: :angryy: :mad: Meggi i Peggi - dla Was znajdziemy najlepszy dom pod tym słońcem..:loveu: gdzie będziecie kochane nie za zalety. Quote
Angel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 danusiu pewnie ze znajdziemy taki domek :D z pomocą wszystkich tutaj damy rade !! :loveu: Quote
Szyna13222 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 zaglądam późną porą do dziewczynek:loveu: Quote
Recommended Posts