Angel Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 czekaja, czekaja... a do zimy juz nie daleko. :( Quote
Olena84 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Ja odwiedzam laski przed południem! Quote
dara9 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ja jestem po południu - dziewczyny zwane również laskami znajdą domek na pewno! one tak cudnie razem wyglądają - jak ktoś tylko się zdecyduje to na obie, w moich oczach nie da się ich rozdzielić :) teraz tylko my musimy pomóc im w szukaniu szcześcia u boku ludzia;) Quote
danka4u1 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Laski maja wizytę późnym popołudniem. Wprawdzie ciemno, ale dopiero 17. To przypomona, że do zimy rzeczywiście coraz bliżej. Meggi i Peggi, do domku!! Quote
Olena84 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 A mają ogłoszenie w gazecie? Juz sie nie oriwntuje. Ale byłby numer, jakby p. Zofia od rudej zadwonila w ich sprawie:(. Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Olena84']A mają ogłoszenie w gazecie? Juz sie nie oriwntuje. Ale byłby numer, jakby p. Zofia od rudej zadwonila w ich sprawie:(.[/QUOTE] Hahaha,:evil_lol::evil_lol: porozmawiam z p. Zosieńką..:mad::mad:.to lubię..:evil_lol::evil_lol: Ogłoszenia robiła aniao. Nie wiem, czy jeszcze ważne..miał dwupak allegro, też pogubiłam się. [B]Sprawdziłam, allegro dla M&P robiła Zofia. Ważne jeszcze trzy dni.[/B] Inne ogłoszenia- nie wiem[B]..Na gazetowe chyba zbieramy z bazarku[/B], który robiła nieoceniona Angel. Quote
Angel Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 tak tak co do ogloszenia w gazecie to dopiero zbieramy kase :) Mysle że ze 150 zł już będzie z bazarków :) wszystko inne jest na pierwszej stronie ;p Quote
zofia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [QUOTE]Sprawdziłam, allegro dla M&P robiła Zofia. Ważne jeszcze trzy dni.[/QUOTE] Odnowię jak nie znajdą swojego człowieka.:-( Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [URL="http://teraz.com.pl/animowane_gify,buziaki,6,1,buziaki008,412.html"][IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/buziaki/buziaki008.gif[/IMG][/URL] Buziaki Zosiu -dzięki za pamięć o dwupaka. Obyś okazała się jasnowidzem i Meggi Peggi znalazły wspólny dom.. Quote
zofia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Też im tego życzę. Do Domu i to już.:lol: Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [IMG]http://i45.tinypic.com/ir89z5.jpg[/IMG] Przypominamy swoje pychole. Czekamy na dom- [B]wspólny[/B], bo bez siebie nie potrafimy żyć. Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 jak już wcześniej pisałam, musi się udać:) Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Musi sie udać, jak takie dzielne cioteczki o świcie pamietają o Dwupaku. Ciotka spóźnialska tez melduje się. Miłego dnia Quote
aniao Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 a mnie też chwilkę nie było, ale już jestem :) Quote
Angel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 hooooop dziewczynki :) :loveu::loveu: niestety jutro znowu mnie u niech nie bd :( rano do szkoły na 3 godzinne dodatkowe a zarazem obowiązkowe zajęcia z matematyki :-( do matury mam jeszcze 4 lata, a oni już jakies przygotowania maturalne robią.. no a popołudniu bierzmowanie.. Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 No to masz Angel zajęć na całą sobotę....nie zazdroszczę zajęć z matematyki:angryy:. To nie jest to, co najbardziej lubię...:angryy: :mad: :angryy: O dwupak bądź spokojna. :loveu:Przynajmniej na watku zaopiekujemy się psinami.:loveu: A w schronie powitanie bedzie tym radośniejsze, gdy do nich przyjdziesz za tydzień. Życzę Ci jutro powodzenia- zwłaszcza na matematyce....:evil_lol::evil_lol: Quote
Angel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='danka4u1'] Życzę Ci jutro powodzenia- zwłaszcza na matematyce....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] dziękuje, napewno się przyda :) nooo tak zajęcie na sobote jest... niestety nie takie jakiebym chciała (spotkanie z P&M) Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Angel, napisz mi w wolnej chwili, czy nadal mogę Ci przesłac różne rzeczy na bazarek. Widziałam, że z poprzedniego zebrało się trochę kasy, a nasze biedaki nie są bogate. Nigdy nie wiadomo, czy nie będzie potrzeba pieniążków. Lepiej mieć coś w " zanadrzu". Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 niunie kochane szukajcie tego domku Waszego:) Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Shania, ogłaszałaś psiaki w Metrze? Jakie tam sa warunki, opłaty? Myślę o dwupaku. Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 nie, w metrze nie, aj wiesz mam troszkę inny system ogłoszeń..ja gro klepię w regionalne wiesz Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Czyli gdzie najlepiej byłoby ogłosić wielkopolski dwupak? Nic nie wiem na ten temat i bardzo sie tego wstydzę..:oops: :oops: oświeć mnie...:loveu: Quote
mestudio Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Pieseczki miłe, może w końcu nadejdzie ten super dzień i wydarzy się coś wyjątkowego w Waszym życiu. Angel, jesteś wyjątkowa. Pamiętaj o tym zawsze. Nie gadam tak sobie, naprawdę. Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='mestudio'] [B]Angel, jesteś wyjątkowa. Pamiętaj o tym zawsze. Nie gadam tak sobie, naprawdę[/B].[/QUOTE] [COLOR=red][B]:loveu:A widzisz nie tylko ja jestem tego zdania:loveu:[/B]. [/COLOR][COLOR=black]Ucz[/COLOR] się szybko tej matematyki i przychodź do nas.:multi: Chodzisz do technikum? Quote
Recommended Posts