Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jestem po południu - dziewczyny zwane również laskami znajdą domek na pewno! one tak cudnie razem wyglądają - jak ktoś tylko się zdecyduje to na obie, w moich oczach nie da się ich rozdzielić :) teraz tylko my musimy pomóc im w szukaniu szcześcia u boku ludzia;)

Posted

[quote name='Olena84']A mają ogłoszenie w gazecie? Juz sie nie oriwntuje. Ale byłby numer, jakby p. Zofia od rudej zadwonila w ich sprawie:(.[/QUOTE]
Hahaha,:evil_lol::evil_lol: porozmawiam z p. Zosieńką..:mad::mad:.to lubię..:evil_lol::evil_lol:
Ogłoszenia robiła aniao. Nie wiem, czy jeszcze ważne..miał dwupak allegro, też pogubiłam się.

[B]Sprawdziłam, allegro dla M&P robiła Zofia. Ważne jeszcze trzy dni.[/B]
Inne ogłoszenia- nie wiem[B]..Na gazetowe chyba zbieramy z bazarku[/B], który robiła nieoceniona Angel.

Posted

tak tak co do ogloszenia w gazecie to dopiero zbieramy kase :) Mysle że ze 150 zł już będzie z bazarków :) wszystko inne jest na pierwszej stronie ;p

Posted

[URL="http://teraz.com.pl/animowane_gify,buziaki,6,1,buziaki008,412.html"][IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/buziaki/buziaki008.gif[/IMG][/URL]
Buziaki Zosiu -dzięki za pamięć o dwupaka. Obyś okazała się jasnowidzem i Meggi Peggi znalazły wspólny dom..

Posted

hooooop dziewczynki :) :loveu::loveu:
niestety jutro znowu mnie u niech nie bd :(
rano do szkoły na 3 godzinne dodatkowe a zarazem obowiązkowe zajęcia z matematyki :-( do matury mam jeszcze 4 lata, a oni już jakies przygotowania maturalne robią.. no a popołudniu bierzmowanie..

Posted

No to masz Angel zajęć na całą sobotę....nie zazdroszczę zajęć z matematyki:angryy:. To nie jest to, co najbardziej lubię...:angryy: :mad: :angryy:
O dwupak bądź spokojna. :loveu:Przynajmniej na watku zaopiekujemy się psinami.:loveu: A w schronie powitanie bedzie tym radośniejsze, gdy do nich przyjdziesz za tydzień.
Życzę Ci jutro powodzenia- zwłaszcza na matematyce....:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']
Życzę Ci jutro powodzenia- zwłaszcza na matematyce....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

dziękuje, napewno się przyda :) nooo tak zajęcie na sobote jest... niestety nie takie jakiebym chciała (spotkanie z P&M)

Posted

Angel, napisz mi w wolnej chwili, czy nadal mogę Ci przesłac różne rzeczy na bazarek. Widziałam, że z poprzedniego zebrało się trochę kasy, a nasze biedaki nie są bogate. Nigdy nie wiadomo, czy nie będzie potrzeba pieniążków. Lepiej mieć coś w " zanadrzu".

Posted

Pieseczki miłe, może w końcu nadejdzie ten super dzień i wydarzy się coś wyjątkowego w Waszym życiu.
Angel, jesteś wyjątkowa. Pamiętaj o tym zawsze. Nie gadam tak sobie, naprawdę.

Posted

[quote name='mestudio']
[B]Angel, jesteś wyjątkowa. Pamiętaj o tym zawsze. Nie gadam tak sobie, naprawdę[/B].[/QUOTE]
[COLOR=red][B]:loveu:A widzisz nie tylko ja jestem tego zdania:loveu:[/B]. [/COLOR][COLOR=black]Ucz[/COLOR] się szybko tej matematyki i przychodź do nas.:multi: Chodzisz do technikum?